-forcegpu ati_r700
Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
Spust FH s parametrom:
dnes o 00:19 mi padol net a nemám ako odosielať výpočty, tak som výpočty pozastavil
- hneď ráno volám do T-Comu a budem to riešiť
- píšem z mobilu
- hneď ráno volám do T-Comu a budem to riešiť
- píšem z mobilu
SKRINKA: Nanoxia Deep Silence 6 Rev. B (Dark Black) PSU: Corsair HX1200 DOSKA: ASUS ROG CROSSHAIR VIII FORMULA PROCESOR: AMD RYZEN 9 5950X (PBO) CHLADENIE: MO-RA3 PRO 9x120 PASTA: Thermal Grizzly Conductonaut Extreme CPU BLOK: EK-Quantum Velocity D-RGB - AMD Ryzen Edition KVAPALINA: Innovatek Protect IP RAM: G.SKILL 2x 64GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000 @ 3800MHz / 18-19-19-19-39 / 1.4V VGA: NVIDIA RTX A4000 (16 GB) HDD: SAMSUNG 990 PRO NVMe M.2 SSD 1 TB FAN: 9x Noctua NF-P12 redux-900
Tak uz sem to rozchodil, ale nefunguje mi ten klient fahmon.Udelal sem to podle navodu a jaksi to nefunguje.
Postupoval sem tak, ze sem nejdriv pustil folding home a az pak toho klienta.
EDIT:Tak ten navod je blbe co je ve FAQ.Musi se zadat cesta tam, kde je nainstalovanej folding home.Teda aspon u win7.
EDIT:Tak ten navod je blbe co je ve FAQ.Musi se zadat cesta tam, kde je nainstalovanej folding home.Teda aspon u win7.
EDIT2: 5850 na 1020Mhz dava 4800PPD1-Right click in the clients list area, and select Add new client
2-Enter the name for the new client, this is just a nickname used in the client list
3-Browse for the client folder (the folder containing FAHlog.txt and unitinfo.txt etc.) or manually type in a path
Valid filepaths on Windows, are any local folders like D:\F@H\ or D:\Program Files\Folding@home\
Jinak kolik PPD by mohl dat phenom2 x4 na 3.6Ghz?U pocitani pomoci grafiky mi piska silene zdroj a u kompu se neda vydrzet...
Nebylo by to rychlejsi pomoci cpu, kdyz 5850 dava tak malo bodu?
Mne to na Vistách x64 ide cez Roaming atď. Ale ok. Opravil som to. Skúste to na WIn 7 tak, ako to píše HEAD.HEAD napísal:Tak uz sem to rozchodil, ale nefunguje mi ten klient fahmon.Udelal sem to podle navodu a jaksi to nefunguje.
EDIT:Tak ten navod je blbe co je ve FAQ.Musi se zadat cesta tam, kde je nainstalovanej folding home.Teda aspon u win7.EDIT2: 5850 na 1020Mhz dava 4800PPD1-Right click in the clients list area, and select Add new client
2-Enter the name for the new client, this is just a nickname used in the client list
3-Browse for the client folder (the folder containing FAHlog.txt and unitinfo.txt etc.) or manually type in a path
Valid filepaths on Windows, are any local folders like D:\F@H\ or D:\Program Files\Folding@home\
Spoiler: ukázať
Je to jedno kde, musí sa to ale vždy nasmerovať tam, kde je log (teda inak povedané adresár, odkiaľ sa spúšťa folding).
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Ahoj,HEAD napísal:Jinak kolik PPD by mohl dat phenom2 x4 na 3.6Ghz?U pocitani pomoci grafiky mi piska silene zdroj a u kompu se neda vydrzet...
to že Ti píska zdroj pri výpočtoch, teda pri zaťažení neznamená nič . Dalo by sa o tom popísať hodne, no nejaký rok - dva do zadu sme to riešili.
Doma do vydanie klienta 6.24 - ktorý bude optimalizovaný aj pre AMD karty f@h spúšťať nebudem, takže moje ppd do vtedy klesne zhruba na polovicu.
Ľ
Jeste mam jeden dotaz.Muze se pri pocitani hrat?Kdyz spustim nakou hru, tak se mi projekt resetuje a zacne to pocitat uplne neco jinyho.
Tak nie. Pretože grafika vtedy počíta a je vyťažená. WoW som tak chvíľu hrával, ale dávalo to menej PPD.
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Keď sa hrám, tak dávam f@h do pauzy. Zopárkrát mi padol komp keď to šlo spolu naraz...
Konečne porucha na DSL prípojke odstránená, pokračujem ďalej vo výpočtoch.
SKRINKA: Nanoxia Deep Silence 6 Rev. B (Dark Black) PSU: Corsair HX1200 DOSKA: ASUS ROG CROSSHAIR VIII FORMULA PROCESOR: AMD RYZEN 9 5950X (PBO) CHLADENIE: MO-RA3 PRO 9x120 PASTA: Thermal Grizzly Conductonaut Extreme CPU BLOK: EK-Quantum Velocity D-RGB - AMD Ryzen Edition KVAPALINA: Innovatek Protect IP RAM: G.SKILL 2x 64GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000 @ 3800MHz / 18-19-19-19-39 / 1.4V VGA: NVIDIA RTX A4000 (16 GB) HDD: SAMSUNG 990 PRO NVMe M.2 SSD 1 TB FAN: 9x Noctua NF-P12 redux-900
kde si viem pozrieť kto má aký priemer za 24 hodín lebo čo si viem pozrieť náš tým taká štatistika tam nie je aspoň som ju nenašiel
http://folding.extremeoverclocking.com/ ... =&t=124205" onclick="window.open(this.href);return false;
http://folding.typepad.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
/EDIT: 6000 post
It's also worth mentioning that we have made good progress with the GPU3 core and that should be rolling out of beta to production early in 2010.
/EDIT: 6000 post
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 01. Okt, 2009, 22:01
pripajam sa aj ja, dufam ze moje ps3 pomoze