Politicka debata
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Politicka debata
ak nemas trvaly pobyt tak nemas ziadnu obec ale posielas na MINV
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Tu študuj: https://www.minv.sk/?nr20-posta1
Voľba poštou voličom, ktorý nemá trvalý pobyt na území Slovenskej republiky
Zalepenú obálku volič vloží do návratnej obálky označenej heslom „VOĽBA POŠTOU - ELECTION BY MAIL“, musí byť na nej uvedená adresa sídla Ministerstva vnútra Slovenskej republiky ako adresáta a adresa voliča ako odosielateľa.
Voľba poštou voličom, ktorý nemá trvalý pobyt na území Slovenskej republiky
Zalepenú obálku volič vloží do návratnej obálky označenej heslom „VOĽBA POŠTOU - ELECTION BY MAIL“, musí byť na nej uvedená adresa sídla Ministerstva vnútra Slovenskej republiky ako adresáta a adresa voliča ako odosielateľa.
.
mas pravdu, na tych som nemyslel
ale kolko je ich v porovnani s ludmi, co su vonku docasne
ale kolko je ich v porovnani s ludmi, co su vonku docasne
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
len sa spytam, vsetkym volicom sas vobec nevadi sulik - kocner? ked tak bojuju za slusny stat? len sa pytam ci je k tomu nejake vysvetlenie, alebo sa to len spolocensky "premlcalo" ?
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
jasne ze vadi. sulik uz davno aj bez kocnera nema take sympatie ale strana nie je len o nom... s kym kocner nic nemal?... len stymi co nic neznamenali
dufam ze kocner co to zverejni ked dostane pat a dvadsat
dufam ze kocner co to zverejni ked dostane pat a dvadsat
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
quicky: ono to bude asi trosku mimo, ale ked volis SASku, nemusis volit Sulika, na to su tam preferencne hlasy. Strana nie je len o jednom clovekovi, nech je to aj jej predseda. Inak SASku som nevolil, skor z inych dovodov (hoci kalkulacka mi vypocitala s nimi najvacsiu zhodu, okolo 90%). Na Sulikovi by mi viac ako Kocner spred 9 rokov vadili jeho stretnutia s Kotlebom, slabe vyhranenie sa voci Rusku, miestami az prilis rezervovany postoj voci unii, to cele sialenstvo s migrantami, ktore aj on prizivoval a na druhej strane aj jeho vacsi priklon k libertarianizmu.
FVE 12.45 kWp V/Z
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
maniak to super vystihol, kocner je posledny co sulikovi by som vycital. a SaS je praveze iba o nom, vsetci co tam boli odbornici od neho uz usli. nicholsonova tam sice je, ale ona je skor iba tvaricka ako realny odbornik.
naproti tomu take PS/Spolu ma sice nahovno lidra (myslim ze ich mozem volit s kludnym svedomim bez obav ze by sa truban stal premierom), ale zasa kandidatka plna kalibrov ako balaz, rohac, macko, dubeci, dubovcova apod.
a zasa musim opravit svoj hejt na matovica, on je sice nadalej debil, ale v jeho stran sa par pricetnych ludi najde. len on ich okamzite odstavi akonahle mu naznacia ze je debil
naproti tomu take PS/Spolu ma sice nahovno lidra (myslim ze ich mozem volit s kludnym svedomim bez obav ze by sa truban stal premierom), ale zasa kandidatka plna kalibrov ako balaz, rohac, macko, dubeci, dubovcova apod.
a zasa musim opravit svoj hejt na matovica, on je sice nadalej debil, ale v jeho stran sa par pricetnych ludi najde. len on ich okamzite odstavi akonahle mu naznacia ze je debil
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Molnart este si sa nevyjadril ku tvojmu fundovanemu nazoru na to, ze Kazimir je odbornik, par stran dozadu som ti linkoval aj jeho uzasne vystupenie s grafmi
Btw sulik nezapiera stretka s kocnerom, ved je vonku aj cela nahrsvka o com sa bavili... oproti realnym zlocinom ostatnej bandy je jeho najvacsi precin ze nebydal dalsiu kucharku...
Btw sulik nezapiera stretka s kocnerom, ved je vonku aj cela nahrsvka o com sa bavili... oproti realnym zlocinom ostatnej bandy je jeho najvacsi precin ze nebydal dalsiu kucharku...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
podla mna je sas len o sulikovi ako psspolu o trubanovi, ani jedno pre mna nehrozi. koniec koncov vacsina tych stran sa toci len okolo nekonecne velkeho ega..boha toto su este horsie volby ako tie prechadzajuce, brrr studena sprcha, vidim to tak,ze rozhodnem sa az ked budem pozerat na volebny listok.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja to vidim tak, ze tieto volby budu o vymene smeru a mozno az te nasledujuce budu o tom, ze si hadam budeme moct zvolit nieco normalne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
ja uz mam to rozhodovanie za sebou, v sobotu som poslal obalku postou
FVE 12.45 kWp V/Z
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
nehnevaj sa ale su to totalne bludy co pises.... Cital si vobec program nejaky ci ides len ako Kolar, ze myslim srdcom?quicky napísal: ↑Po 10. Feb, 2020, 21:45 podla mna je sas len o sulikovi ako psspolu o trubanovi, ani jedno pre mna nehrozi. koniec koncov vacsina tych stran sa toci len okolo nekonecne velkeho ega..boha toto su este horsie volby ako tie prechadzajuce, brrr studena sprcha, vidim to tak,ze rozhodnem sa az ked budem pozerat na volebny listok.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak psspolu urcite nestoji na trubanovi, ten je tam skor do poctu
sa budem celkom cudovat ak ho nikto nepredbehne s kruzkami
sa budem celkom cudovat ak ho nikto nepredbehne s kruzkami
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
nezabudni SNS ako naposledyquicky napísal: ↑Po 10. Feb, 2020, 21:45 podla mna je sas len o sulikovi ako psspolu o trubanovi, ani jedno pre mna nehrozi. koniec koncov vacsina tych stran sa toci len okolo nekonecne velkeho ega..boha toto su este horsie volby ako tie prechadzajuce, brrr studena sprcha, vidim to tak,ze rozhodnem sa az ked budem pozerat na volebny listok.