Politicka debata
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Politicka debata
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
volimeludi.sk
akurat treba ratat ze tam sa kopec ludi bude prekruzkovavat zozadu. Kopec aktualnych poslancov maju na konci. Posledny je Matovic ovsem ako vzdy.
akurat treba ratat ze tam sa kopec ludi bude prekruzkovavat zozadu. Kopec aktualnych poslancov maju na konci. Posledny je Matovic ovsem ako vzdy.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
hej vela sa prekruzkuje a to je mozno este aj horsie, ze co za zberba tam prejde lebo prekruzkovat sa na 20-40. miesto uz az tak vela hlasov netreba
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
https://prieskumyvolby2020.eu/
Tu je ten prieskum vysvetlený komplexnejšie, môže a nemusí to ukazovať reálnu politickú situáciu.
Za mňa tie odhady môžu byť aj celkom reálne. Uvidíme už o 3 dni
Tu je ten prieskum vysvetlený komplexnejšie, môže a nemusí to ukazovať reálnu politickú situáciu.
Za mňa tie odhady môžu byť aj celkom reálne. Uvidíme už o 3 dni
Zaujima ma jedna vec, ak dnes vynesu rozudok na Kocnerom a Ruskom v pripade zmenky, ci sa to este nejak prejavi vo volebnych vysledkoch, alebo su ludia z toho tak unaveny, ze je to jedno?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
https://www.aktuality.sk/clanok/762846/ ... a-mrezami/
obaja 19r, mk navyse pokuta 10k€ (smiech)
som zvedavy co na to odvolaci sud
este neni koniec
obaja 19r, mk navyse pokuta 10k€ (smiech)
som zvedavy co na to odvolaci sud
este neni koniec
Spoiler: ukázať
No co pani je to za dverami, uz ste sa rozhodli? Ja som pozreal vsetky diskusie, v podstate som z toho uz ohucany a posledny tyzden sa dost opakovali vystupy a odpovede tak som aj rad ze sa to blizi do konca a mame uz to plne moratorium.
Nakoniec to teda predsalen hodim SASke, verim v to ze OLANO vyfacka smer z 1. priecky a mozno naivne, ale stale verim, ze ak bude matovic 1. a dostane poverenie, ega pojdu do skrine a poskladaju to nejako.
Nakoniec to teda predsalen hodim SASke, verim v to ze OLANO vyfacka smer z 1. priecky a mozno naivne, ale stale verim, ze ak bude matovic 1. a dostane poverenie, ega pojdu do skrine a poskladaju to nejako.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
My ideme partia do podhoroda (dedina pri hranicnom priechode na ukrajinu Ubla) ostrihavat v sobotu jablone v sade kamosovi, zvysime volebnu ucast dediny o 50%
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Poskladať sa poskladajú, otázka je jak dlho vydržia než sa rozložia.
Spoiler: ukázať
Tiež premýšľam nad tou SaS. Ten Rišo rozpráva celkom súvisle a nepríde mi až tak populistický ako Igor. Aj keď to s tým balónom mu asi neodpustím ale verím že sa z toho poučili a vedia čo sa stane ak to zasa poserú...
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Ja som sa rozhodoval medzi PS a SaS. Sulik by to u mna mozno aj vyhral, ale PS ma vyrazne lepsiu kandidatku, takze moj hlas ide im.
Matovic ako taky je v pohode a urcite budem rad, ak predbehne Smer, ale treba si uvedomit, ze ma na kadidatke aj taky odpad, ako je Zaborka a spol + zopar ludi, ktorych tam dal z cisto populistickych dovodov.
Matovic ako taky je v pohode a urcite budem rad, ak predbehne Smer, ale treba si uvedomit, ze ma na kadidatke aj taky odpad, ako je Zaborka a spol + zopar ludi, ktorych tam dal z cisto populistickych dovodov.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
ma tam aj procka atd.. proste vela ludi sa neprekruzkuje, treba pocitat aj s tym, hlavne nech to uz do volieb nedoj*bu ale tak to sa da pocas moratoria asi len tazko, iked...
nad PS som premyslal, zial su to novacikovia, sice s dobrou myslienkou no ich kampan "podme do nich" ma vôbec nepresvedcila a podla mna im skor uskodila ako pomohla.
Za ludi volit nemozem tam mi strasne prekaza jedna osoba (Veronika Remišová) a za mna ani Kiska moc dobre nezvladol kampan, tie videa vôbec neriesim, narazam skor na nespojenie sa, velke ego na zaciatku kampane a teraz sa uz pcha do ricky igorkovi, ale tak to robia seci.
Ja strasne dufam ze KDH sa anilen nedostane do parlamentu, a aj ked tak dufam ze bude vediet olano poskladat bez nich. Ten hlina je proste... skoda slov. Ako nic osobne proti strane ako takej ale hlina to ti je vam podstatne vacsi pacient ako matovic. O tom ze celu kampan opakoval 5 viet dookola pomlcim.
nad PS som premyslal, zial su to novacikovia, sice s dobrou myslienkou no ich kampan "podme do nich" ma vôbec nepresvedcila a podla mna im skor uskodila ako pomohla.
Za ludi volit nemozem tam mi strasne prekaza jedna osoba (Veronika Remišová) a za mna ani Kiska moc dobre nezvladol kampan, tie videa vôbec neriesim, narazam skor na nespojenie sa, velke ego na zaciatku kampane a teraz sa uz pcha do ricky igorkovi, ale tak to robia seci.
Ja strasne dufam ze KDH sa anilen nedostane do parlamentu, a aj ked tak dufam ze bude vediet olano poskladat bez nich. Ten hlina je proste... skoda slov. Ako nic osobne proti strane ako takej ale hlina to ti je vam podstatne vacsi pacient ako matovic. O tom ze celu kampan opakoval 5 viet dookola pomlcim.