Politicka debata
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Politicka debata
Ináč v Prahe rovnako, demonštrácie. Akože WTF ? Pokuty, zatýkať, gumové projektily.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
neviem ci by to vyriesilo situaciu. Agresia by vyburcovala dalsiu agresiu. Dnes som zachytil debatu Sulika a Pelegriniho na STV a suhlasim stym, ze toto malo byt uz zastavene na zaciatku, pripadne tie ultra skupiny, mali byt okamzite pozatykane.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
V čase pandémia a núdzového stavu nie je na toto proste miesto. Je to verejne ohrozenie, tu nejde iba o nich, pre mňa za mňa nech si masku nedajú ale v tom pripade ohradiť a nepustiť von, nech si na chorobu pokapu sami.
Ináč samozrejme ako dali o proteste vedieť mali ho zaraziť a odvolať sa na núdzový stav, pandémiu, verejné ohrozenie keďže ide proti nariadeniam atď. Možnosti mali mali konať hneď.
Ináč samozrejme ako dali o proteste vedieť mali ho zaraziť a odvolať sa na núdzový stav, pandémiu, verejné ohrozenie keďže ide proti nariadeniam atď. Možnosti mali mali konať hneď.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ved logicky, ten prostest nikto nepovolil.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
https://www.mojevideo.sk/video/33482/od ... _deti.html
toto je už moc aj na mňa.
toto je už moc aj na mňa.
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Nielen políciu ale rovno aj sociálku. Kokos, otec roka toto.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a co s nimi urobia? mam v rodine 3 ucitelky (mama a sestra ucia v MS, krsna ZS 1-4). Keby kazde dieta, co povie niekomu ze je kkt/picsaba, tak su socialky v skolkach na denom poriadku. Neurobia nic, maximalne ich napomenu. A od rodicov neocakavam, ze pochopia svoj preslap. Uz len byt s dietatom na takom mieste a nehat ho tam hovorit co hovorili, svedci o ich mentalnej urovni.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Dusan Kovacik zatknuty... Snad to aj dotiahnu do konca.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
mikro skupinka s prepitym rozumom a iq pod narodnym priemerom. prisli trosku zabojovat s megafonikom, aby ich bolo vobec pocut.
vezmi
Spoiler: ukázať
Je tu este niekto, kto je z americkych volieb nervozny tak ako ja? Vyzera to zle, aj ked nadej tam je
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Zle = Trump?
Nádej = Biden?
Nádej = Biden?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
nevidim to ruzovo
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Tak čo občas čítam komenty bežných ľudí tak skôr panuje apatia lebo si myslia že ani Biden nie je žiadna výhra, proste z primáriek vyšli kandidáti ktorých nikto normálny nechce. Z tohto pohľadu je hlas Trumpovi akože protestný hlas proti masáži médií a radikálnej ľavicovej lobby a "Woke" kultúre, na druhej strane mne osobne to príde ako dávať protestný hlas Harabinovi, proste úplne mimo realitu