Nejde ani tak o vzhlad, ale o účinnosť, teda aspoň u mňa to tak je. Ono pôvodny dizajn Noctua vetrákov je dosť výstredný a tak, ako ho niekto miluje, tak inému sa proste nepáči. Faktom ale zostáva, že tie klasicke hnedo-crémové vetráky su tie najlepšie. Mne osobne sa celkom páčia, taký retro vzhlad z toho na mňa dýcha.
Ešte plánujem jednu 92-ku do zdroju namiesto toho pôvodného, pretože sa zapína nejak často a prehluší zvyšok zostavy bezproblémov a pokial to neni totálne ticho, tak mi to vadí. Akurát mi padne záruka, ak ho vymením...
a vieš ty čo diemkej že ani nie ked som zažratý do hry tak tú krasu vedľa monitora ani neregistrujem ale keby že ozaj vadí vždy môžem komled led vypnúť kedykoľvek
Môj PC: ZD- MSI X99A SLI PLUS , CPU- Intel i7-5820K RAM- G.Skill 4x4GB DDR4 3200MHz Black Series, VGA- MSI GTX 1080 Gaming X 8 GB, HDD- Samsung 950 Pro 256GB M.2 + 2x Seagate SSHD 2TB, Samsung Externá Blu-Ray RW, Skrinka- Be Quiet! Silent 800 Black Window, PSU- Corsair TX650, Display- Samsung U28D590D 28" 4K UHD. CHLADENIE Hailea Ultra 500-395W, pumpa- Alphacool VPP655 Single, Nádobka- EK-DBAY D5MX -Acetal. Blok CPU- XSPC RayStorm, Blok GPU- EK-FC1080 GTX TF6 -Nickel, Fitingy- Monsoon Chain Gun blue 10/13mm a13/19mm
Eddward
Hehe tá podpera vypadá ako ďalšia grafika Riadny kus železa. Lešenie pre grafiku
Nebol ideálny čas na cable management práve pri výmene zdroja ? Kokso mne by sa už znova nechcelo do toho
MI2121 napísal: Pi 01. Mar, 2019, 00:14
a vieš ty čo diemkej že ani nie ked som zažratý do hry tak tú krasu vedľa monitora ani neregistrujem ale keby že ozaj vadí vždy môžem komled led vypnúť kedykoľvek
Och moja budúca skrinka Parádička ale na mňa už moc vysvietené.
To je anthracite grey ?
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21, Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1 Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte5,000in game kreditov zdarma >>>STAR-K3QT-JHMS<<<
Ta podpera vyzera mozno masivnejsie ako realne je. Ako velmi mi ju ani netreba, ale ked ju dali tak zas preco to nevyuzit. Nicomu nevadi a teraz pri prenasani skrine sa mi to aj celkom hodilo ze grafika mala nieco pod sebou.
Bol idealny, ale je to full modular zdroj. Odpojit kabel a pretiahnut inak je uz malickost. Ja som uz aj rovno pretahoval kable ako som cca potreboval a viac som to zatial neriesil. Nejake upravy este chcem spravit, mozno pretiahnut cez iny otvor, zopnut kable vzadu a bude to ok. Urcite to neni nejaka velka robota.
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Ja si tak hovorím, že čo vás podaktorých vedie k osadeniu ventilátorov o počte 5/6 kusov? K čomu je to vlastne dobré?
Neberte to nijak útočne, ide len o môj názor. Osobne mi je teplota PC v podstate ukradnutá, ak nedosahuje rizikové hodnoty, alebo sa rovno nevypína. Zostava dávno morálne zastará skôr, ako sa tie vysoké teploty nejak premietnú do životnosti hardwaru, resp. ešte nikdy som sa s tým nestretol...