Lucansky je mimo, Ciznar je mimo, Kovacik je mimoZoltan Balaton napísal: ↑St 02. Dec, 2020, 12:42Boli v NAKA v poslednom case nejake zmeny vo vedeni?
Politicka debata
Re: Politicka debata
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
som zvedavy ci aj nieco z tohoto realne bude riesene, co je to len tak naooko a media varia polievku len z vody
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
pre biznis Penty je to brutalny uder
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ja by som to videl tak že určitý kriminalisti čo mali snahu aj niečo vyšetrovať boli viac menej karierne utlmený.Zoltan Balaton napísal: ↑St 02. Dec, 2020, 12:42 Boli v NAKA v poslednom case nejake zmeny vo vedeni ? Nejak mi to pripada, ze jedna(nova) mafia, likviduje tu staru
Riadili to vybrané osoby, ktoré viac poslúchali a aj následne karierne rástli.
Inak si neviem vysvetliť tie priesaky informácii v dobe minulej, ako písali že aktuality.sk informali o predaji nahrávky pred 5 rokmi
Ked videli že sa to vnútorne ututlávalo, tak sa vypúštali informácie v snahe zmedializovať a dovyšetrovať to ako sa patrí...
Ale nepodarilo sa a tuším aj prečo. Ako mohli vyšetrovať napríklad Haščáka, ked na tej nahrávke je hlas podobný Ficovi? (Podla mna to je skutočný rozhovor Haščáka s Ficom)
Teraz ked to nemá kto stopnúť na polícii, alebo na prokuratúre a vedia že za ich "snahu" nemôžu karierne padnúť na hubu, tak by som povedal že skupina tých poctivých vyšetrovatelov sa pustila do práce na plné obrátky.
Preco media varia polievku? Media informuju o tom co robi policia a prokuratura a sudy.
Mno vidim to podobne. Akurat treba teraz davat pozor nato ci to robia spravne. Ani tebe by sa nepacilo keby ta vzali do vazby a nakoniec sa ukaze ze si nevinny a trcal si tam nejake tyzdne.Ivko napísal: ↑Št 03. Dec, 2020, 00:20 Ja by som to videl tak že určitý kriminalisti čo mali snahu aj niečo vyšetrovať boli viac menej karierne utlmený.
Riadili to vybrané osoby, ktoré viac poslúchali a aj následne karierne rástli.
Inak si neviem vysvetliť tie priesaky informácii v dobe minulej, ako písali že aktuality.sk informali o predaji nahrávky pred 5 rokmi
Ked videli že sa to vnútorne ututlávalo, tak sa vypúštali informácie v snahe zmedializovať a dovyšetrovať to ako sa patrí...
Ale nepodarilo sa a tuším aj prečo. Ako mohli vyšetrovať napríklad Haščáka, ked na tej nahrávke je hlas podobný Ficovi? (Podla mna to je skutočný rozhovor Haščáka s Ficom)
Teraz ked to nemá kto stopnúť na polícii, alebo na prokuratúre a vedia že za ich "snahu" nemôžu karierne padnúť na hubu, tak by som povedal že skupina tých poctivých vyšetrovatelov sa pustila do práce na plné obrátky.
Tak dôležité je aj z akého dôvodu budú nevinní, v minulosti sa to občas hodilo na formality a zo súdov vyšli ako nevinní ľudia ktorí s najväčšou pravdepodobnosťou neboli, čo je občas ešte horšie ako keď sa formálne ani neobvinia lebo teraz sa môžu oháňať že legálne som čistý a žalovať za ohováranie a v tej istej veci ich už myslím obviniť nemôžeš.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
sugyi: mediadost zvelicuju a vykonavaju rozsudky podstatne skor ako zaznie konecny verdikt. Krasny pripklad bol Kocner vs Kuciak. Media z neho urobili objednavatela, ludia tomu verili a nakoniec odsudeny nebol
Pokial viem rozsudok nie je pravoplatny
pojde to na Najvyssi sud, pricom v senate ma byt aj Macejkova
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nie je pravoplatny, ale prezentovali to ako jasnu vec. uvidime co na to najvyzsi sud, ale tie dvokazy naozaj su biedne, bohuzial
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
LOL
nuze prezrad, aky mala podla teba bruchova cubka motiv zabit kuciaka.
Spoiler: ukázať
bola prostrednikom, v Kuciakovej vrazde, aj v tej z Hurbanova:
Alena Zsuzsová je vinná v prípade vraždy primátora Hurbanova Lászlóa Basternáka, Špecializovaný trestný súd jej vymeral 21-ročný trest. Zsuzsová bola sprostredkovateľkou objednávky vraždy z roku 2010, ktorú chcel Roman Ostružlík.
v kuciakovej vrazde je zatial nevinna, tak sa drzme faktov prezumpcia neviny stale plati
ITX >>> ATX
ano, ale to nevadi, ona pojde do ustavu na vykon trestu teraz na 21 rokov minus cas za dobrotu, Kocner pojde za zmenky na ~20 tiez, ak by ich aj odsudili za objednavku vrazdy, tak by sa im to predlzilo len o par mesiacov, max jednotky rokov, u nas sa tresty nescitavaju
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Media z neho neurobili objednavatela, kazdy chytrejsi clovek na zaklade objasnenych skutocnosti dojde k tomu, ze objednavatel bol. To, ze sud nema dostatok priamych dokazov aby bol verdikt jednoznacny ( alebo mozno aj ma ) je vec druha.
Z rovnakeho dovodu Fico este nesedi.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X