COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia2
ka by nemal tretiu davku tak pricina ozivovania bude horsia. an
hlavne aj pri ockovani na chripku maju vela ludi problem. ale aj lietadla padaju. a lietame?
hlavne aj pri ockovani na chripku maju vela ludi problem. ale aj lietadla padaju. a lietame?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
ako? po tretej dávke ak sa nakazia by to bolo horšie? či viac dávok horšia reakcia?
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Zrovna pre Dcko to neplati, tam je dokonca nebezpecne, ak sa predavkujes. Na druhu stranu, vacsina populacie ma dost malo Dcka a pasmo normalu je velmi siroke.
FVE 12.45 kWp V/Z
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
preto som napisal pri vacsine. D-cko spada prave do tej mensiny, kde je zle ho mat prave prebytok. Dokonca prebytok D vitaminu nevie telo ani vylucit, tak ako je to napriklad pri C-cku. Opravte ma prosim ak som sa pomylil. Cele to branie vitaminov nie je moc dokonale. Bez odtestovania co ti chyba alebo naopak previsuje a nastavenia spravnych davok je to strelba naslepo
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Presne ako pises. Vitaminy rozpustne vo vode (ako napr. C), ti pri predavkovani sposobia max. nejaku hnacku. Vitaminy rozpustne v tukoch (napr. D), telo nevie vylucit. Pri predavkovani konkretne tym D dochadza ku kornateniu ciev. A opat spravne, treba velmi podrobne krvne rozbery pre spravne nastavovanie vitaminov, aj tak to nema nic spolocne v podstate s imunitou. Skor je to len o udrziavani nejakeho prostredia v tele. Imunita s tym ale suvisi len velmi okrajovo.
FVE 12.45 kWp V/Z
nechcem byt neohladuplny, ale mohli by ste toho trola ignorovat? nikdy tu nenapisal nic prinosne, na argumenty nereaguje, ako dokazy postuje linky z dajakej marhy a vy mu len nahravate ked mu odpovedate. Ja sem chodim citat zaujimave veci, ktore tu vacsina postuje a ked mam citat 5 stran vygrckov tak to nie je idealne.
@Blackhawk jj, asi to bude najrozumnejsie riesenie
Btw. velmi slubne vysledky testov booster (3.) davky, ktore si robili v Moderne kde sledovali hladinu neutralizacnych protilatok. Akurat som minule cital, ze mali mensi clash s americkym FDA, lebo Moderna booster davku planuje len v polovicnej "davke" (50 ug), oproti povodnym 2 davkam (100 ug) v zaujme vyhnut sa zbytocnym vedlajsim ucinkom.
Btw. velmi slubne vysledky testov booster (3.) davky, ktore si robili v Moderne kde sledovali hladinu neutralizacnych protilatok. Akurat som minule cital, ze mali mensi clash s americkym FDA, lebo Moderna booster davku planuje len v polovicnej "davke" (50 ug), oproti povodnym 2 davkam (100 ug) v zaujme vyhnut sa zbytocnym vedlajsim ucinkom.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
plati pri boosteri to hovorove, ze viac znaciek viac adidas?
Tj mam dvojdavkovu modernu za sebou, dam si booster johnsons napr?
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
rano johnons, na obed fajzera a na veceru cinu.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Ty s Modernou si asi najviac za vodou, ta zo vsetkych dostupnych vakcin podla vsetkeho vytvara najvyssie hladiny nAb (protilatok) a teda po x mesiacoch ti prirodzene neklesnu na take (nizsie) urovne, ako v pripade inych vakcin. Asi bude to caro tej vyssej davky ucinnej latky v ich vakcine.Jednoduska napísal: ↑Št 09. Sep, 2021, 14:39 plati pri boosteri to hovorove, ze viac znaciek viac adidas?
Paradoxne ked spominas Jansen, tak tam je nejak ticho ohladom boosterov. Aspon osobne som nezachytil, zeby nieco extra zaznievalo od samotneho vyrobcu. Pritom tam by sa tiez dost zisiel, kedze ta vakcina nevyvolava az taku silnu imunitnu odpoved ako dvojdavkova AZ/mRNA vakciny.
Bingo, začneme teda konečne akceptovať, že covid sa stal bežnou súčasťou našich životov a budeme sa podľa toho správať?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
vcera som cital ze neake lieky na covid idu do poslednej faze testovania cize je mozne sa ho zbavit. aspon v hlavach ludi.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
No ked mas pomerne nizku zaockovanost a stale ti pri nastupujucej epidemii hrozi ze v priebehu mesiaca pretazis zdravotnicky system na hranu, neviem ci sa takto da fungovat stylom "tvarme sa ze nic".