paradne citanie, dik za totoSnake napísal:http://www.thescambaiter.com/forum/showthread.php?t=109
Tento kupoval laptopy, z US do Nigérie došlo asi 100kg smetia, s autom to bude ťažie, ale keď sa ti chce, dáš to do velkej krabice, a naložiš to bordelom z celej BA
Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
odomna takto chceli kupit graficku kartu... platba tiez iba cez banku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
odomna chceli takto kupit mobil
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ok, na tému nigéria tu topic je, ak chcete, quote a pokračovať tam, nebudeme tu rozširovať OT.
.
Môj ultrakamarát na tatkovom aute pokračuje, minulý príspevok (http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 65#p771165), oukej nič hrozné, teraz:
Na tom by nebolo nič zvláštne keby:
- To nebolo jeho tatka auto
- to nebol najvačší kok0t pod slnkom
- o deň neskôr nerozj€bal ďalšie tatkové auto (vlastnia taxislužbu)
- nezaj€ß4l mi v ten deň ráno vetu "Nie každý má to šoférovanie v krvi jak my", myslel tým mňa a jeho (na čom som sa akurát uškrnul), a veta padla na margo toho že som kamaráta trošku učil šoférovať predtým než pôjde na vodičák
- to nebolo šiesty krát čo rozjeßal to auto...
ano, som k***t že to sem postujem, ale z tolkejto stupidity sa mi už zastavuje rozum, kľudne znesem toľko nadávok koľko si zaslúžim, ale neznášam machrov za volantom čo si myslia že oj3bú fyziku (ako on, 90° zákruta v 90kmph - skoro nás zabil), seriózne sa bojím sadnúť s ním do auta, nie bojím, vlastne ja si s ním do auta už nesadnem...
Na tom by nebolo nič zvláštne keby:
- To nebolo jeho tatka auto
- to nebol najvačší kok0t pod slnkom
- o deň neskôr nerozj€bal ďalšie tatkové auto (vlastnia taxislužbu)
- nezaj€ß4l mi v ten deň ráno vetu "Nie každý má to šoférovanie v krvi jak my", myslel tým mňa a jeho (na čom som sa akurát uškrnul), a veta padla na margo toho že som kamaráta trošku učil šoférovať predtým než pôjde na vodičák
- to nebolo šiesty krát čo rozjeßal to auto...
ano, som k***t že to sem postujem, ale z tolkejto stupidity sa mi už zastavuje rozum, kľudne znesem toľko nadávok koľko si zaslúžim, ale neznášam machrov za volantom čo si myslia že oj3bú fyziku (ako on, 90° zákruta v 90kmph - skoro nás zabil), seriózne sa bojím sadnúť s ním do auta, nie bojím, vlastne ja si s ním do auta už nesadnem...
.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
v tomto poslednom pripade si bol v tom aute s nim ?
ja tiez takeho jedneho poznam, jeho otec vlastni autoskolu a tiez je to cisty keket
ja tiez takeho jedneho poznam, jeho otec vlastni autoskolu a tiez je to cisty keket
ako si spominal tu nehodu... vcera vecer cestou z chaty som videl tuto nehodu, resp. jej nasledky. Kedze sme pokracovali na inu chatu, tak som nemal ani pristup k telke, takze mi to cely vecer vrtalo hlavou (az kym som nevypil dostatocne mnozstvo vodky a nesiel skakat do vody, ale o tom inokedy ...), no jedine, co ma napadlo, ze ten clovek musel byt riadne na**bany, lebo keby sa aspon trochu snazil odbocit, tak ten stlp musi minut.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no tak ten fakt musel byt riadne *****... asi zaspal alebo co, inak neverim ze by to takto do stlpu napalil, ze by ani trochu nezatocil...
Steam: michalsveto
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Snake: poznám podobný prípad, ako je tvoj známy. Auto na totálku ( jasné, že jeho oca ) - narazil do stĺpa, vieš ako to vyriešil?
Sadol na auto, odfotil sa vysmiaty a profilovka na FB ....
Sadol na auto, odfotil sa vysmiaty a profilovka na FB ....
darmo plakat nad rozliatym mliekom ... tak nech je aspon sranda
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Mam taky pocit, ze v servise mi vymenili pruziny za rozmerovo vyssie ako mal byt original Po vymene som 2x na krizovatke dostal smyk, ked som rychlo pridaval na jednotke do plynu a zaroven tocil do strany. Ako sa prejavuju vyssie pruziny ako predpisane v spravani auta? V servise povedali (dost neisto), ze este spadnu dole, ale tak ten rozdiel je moc velky.
Teraz to vyzera takto:
http://imgur.com/6IXG6
A takto to ma vyzerat:
http://imgur.com/E7Ih8
Teraz to vyzera takto:
http://imgur.com/6IXG6
A takto to ma vyzerat:
http://imgur.com/E7Ih8
Zvyšuješ ťažisko (možno aj narúšaš stock pomer váhy predok:zadok), tzn že ovládateľnosť, brzdenie, akcelerácia a podobne v tom tiež majú rolu. Napríklad pri brzdení sa to fyzikálne javy dekcelerácie násobia pomerom svetlej výšky k rázvoru, laicky povedané, čím vyššia svetlá výška (rázvor ostáva konštantný v tvojom prípade), tým horší brzdný účinok. Samozrejme to vyúsťuje aj do šmykov (pretáčavých pre RWD, ak nezmenili vyváženie predok vs zadok samozrejme - dal si iba moc strohý popis).
Čo ti menili? Iba pružiny? Lebo to že si dostal šmyk pri prudkej akcelerácii ešte nemusí znamenať nič, znamená to jedine to, že:
a) nevieš jazdiť (málo pravdepodobné)
b) auto sa ti pri prudkej akcelerácii tak nenakloní dozadu (môže byť že sú pružiny tvrdšie, ale môže byť že ti tam dali iné - vyššie - tým pádom neni zadok tak zaťažený a stráca grip pri akcelerácii (tzn. nemáš takú adhéziu akú si mal).
Každopádne pojazdi pár dní, a uvidíš...Toľko k správaniu auta
Čo ti menili? Iba pružiny? Lebo to že si dostal šmyk pri prudkej akcelerácii ešte nemusí znamenať nič, znamená to jedine to, že:
a) nevieš jazdiť (málo pravdepodobné)
b) auto sa ti pri prudkej akcelerácii tak nenakloní dozadu (môže byť že sú pružiny tvrdšie, ale môže byť že ti tam dali iné - vyššie - tým pádom neni zadok tak zaťažený a stráca grip pri akcelerácii (tzn. nemáš takú adhéziu akú si mal).
Každopádne pojazdi pár dní, a uvidíš...Toľko k správaniu auta
.
tak tú je tých pár sľúbených videí na tej Audi A4 Avant 2.0TDI S-Line.. je to točené iPhone 4, takže je to aj v 720p...prvé je zrýchlenie na prvých dvoch prevodových stupňoch a to druhé je maximálka na diaľnici