Moto G Oplatí sa ešte ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Jún, 2013, 11:08
Re: Moto G Oplatí sa ešte ?
Chcem sa spýtať ako je na tom Mi2S po stránke telefonovania a kvality telefonovania .
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
v pohode ako kazdy telefon. kazdy telefon telefonuje. preto je to telefon. rozdiely neexistuju. bodka.
Mi2S by som co sa tyka kvality telefonnych hovor neriskoval. Vela ludi z CZ/SK miui.cz fora sa stazuje na kvalitu. http://miui.cz/viewtopic.php?f=27&t=341 Ja som nad Mi2S rozmyslal ale prave to ma odradilo.ojo19 napísal:Chcem sa spýtať ako je na tom Mi2S po stránke telefonovania a kvality telefonovania .
Ver ze rozdiely existuju. Uz len sa staci pozriet na Mi2s. Keby rozdieli neexistovali tak by v recenziach na mobily nepisali do minusov k niektorym mobilom ako minus "poor call quallity" ze ?molnart napísal:v pohode ako kazdy telefon. kazdy telefon telefonuje. preto je to telefon. rozdiely neexistuju. bodka.
Urcite si robis srandu .molnart napísal:v pohode ako kazdy telefon. kazdy telefon telefonuje. preto je to telefon. rozdiely neexistuju. bodka.
Kedysi som pozeral aj po Sony Xperia T, ale tam bol casto problem so slabym sluchadlom. Oprava sa riesila vymenou zakladnej dosky.
Nokia 6300, SE W910i a kopce dalsich telefonov maju problem bud s maximalnou hlasitostou, ktora je velmi nizka a mobil je v meste nepouzitelny na telefonovanie, alebo maximalna hlasitost rozvibruje sluchadlo tak, ze kvalita je mizerna. To je dovod, preco som davnejsie kupoval Samsung Monte.
-
- Používateľ
Prečítal som si celé vlákno a ak mám pravdu povedať teraz mám zmiešané pocity. Bol som už pevne rozhodnutý že Mi2S vezmem. Predsa neberiem tablet a chcem z toho telefonovať. Čiastočne aj mobil mením z dôvodu že je ma slabo počuť. Veľa ľudí píše že problém sa vyrieši tým vypnutým zadného mikrofónu. Neviem predsa to risknúť ? Ak sa vypne ten zadný mikrofón bude ma počuť tichšie či hlasitosť bude normálna len nebude filtrovať šum ?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Aug, 2012, 21:48
Osobne pouzivam S3 a Samsung nikdy viac. Je to jedno velke platove (ved viete co). Zaseky, pomale updaty a celkova nespokojnost. Podla mna sa lacny android neoplati riesit, kedze tam nikdy nedostanes slusnu plynulost.
Skus pozriet lumiu 925 (je to upgradnuta 920ka, myslim ze nema indukcne nabijanie, no je ovela lahsia a podla mna aj krajsia):
http://www.bazos.sk/search.php?hledat=l ... 5&kitx=ano
(ceny su trocha vyssie, ale podla mna to je dobry deal).
Pripadne iPhone 4S:
http://mobil.bazos.sk/inzerat/38226257/ ... cierny.php
Podla mna oba spominane telefony budu rychlehsie ako Moto G ci S3 (pripadne iny android lowend) a fotaky su na oboch telefon velmi slusne. Ja plnujem "dopouzivat S3" a kupit nejaky nie najnovsi iPhone (asi 5S po prichode novej generacie), kedze Androidu a Samsungu uz neverim a najnovsie telefony o WP ma neoslovili (inak svojho casu som chcel kupit 820ku namiesto S3ky, no vyhrala lepsia hw specifikacia co spatne hodnotim ako chybu)
Skus pozriet lumiu 925 (je to upgradnuta 920ka, myslim ze nema indukcne nabijanie, no je ovela lahsia a podla mna aj krajsia):
http://www.bazos.sk/search.php?hledat=l ... 5&kitx=ano
(ceny su trocha vyssie, ale podla mna to je dobry deal).
Pripadne iPhone 4S:
http://mobil.bazos.sk/inzerat/38226257/ ... cierny.php
Podla mna oba spominane telefony budu rychlehsie ako Moto G ci S3 (pripadne iny android lowend) a fotaky su na oboch telefon velmi slusne. Ja plnujem "dopouzivat S3" a kupit nejaky nie najnovsi iPhone (asi 5S po prichode novej generacie), kedze Androidu a Samsungu uz neverim a najnovsie telefony o WP ma neoslovili (inak svojho casu som chcel kupit 820ku namiesto S3ky, no vyhrala lepsia hw specifikacia co spatne hodnotim ako chybu)
-
- Používateľ
Tak veľká VĎAKA vám všetkým za rady cením si ich. Nakoniec sa mi trošku zvýšil budget a včera som objednal Xiaomi Mi3 16GB z ibuygou . Ešte raz VĎAKA za rady
Nezabudni napisat, ako dlho trvalo dorucenie, ci je funkcny , ako si s nim spokojny.
Daj vediet nejake postrehy potom, tiez nad nim uvazujem, cena je tam teraz velmi dobra 212€.
Aku farbu si kupoval?
Aku farbu si kupoval?
Naposledy upravil/-a Sky v Št 26. Jún, 2014, 19:54, upravené celkom 2 krát.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Je vodotesna.mArtinko5MB napísal:Dovod, preco by mala byt Moto G vodotesna? Si sa kus sekol, vsak ?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
nie je vodotesna. ma vodo odpudzujucu vrstvu (water repellent coating) co je nieco uplne ine
- icefire
- Pokročilý používateľ
Pozri testy na YT, kde je uplne ponorena 30 min vo vode (je ich vela), je vodotesna (vodoodpudzujuca uprava by nezabranila prieniku vody). Motorola to akurat necertifikovala.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
V praxi to znamena, ze ak zmoknes do nitky a mas telefon v nohaviciach, tak by sa mu (teoreticky) nemalo nic stat. Vo vani by som sa s nim ale nekupal
- icefire
- Pokročilý používateľ
Milion testov s ponorenym telefonom, treba pozriet na vlastne oci
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Nemá to v popise, nie je vodotesná. Nelamentuj tu zbytočne o tom, aké sú testy. V praxi to vyzerá asi tak, že keď ho utopíš, na reklamačke sa Ti vysmejú do ksichtu. Xperia Z je vodotesná ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto