Každopádne moje grafy po update na X.17, hehe https://i.imgur.com/EDO62uU.png
Jo a krátky nemý návod jak na tie virtuálne senzory
Ja som bol v tom, že Quadro to má proste zámerne locknuté, toto beriem ako príčetnú nápravu stavu.Leon napísal: So 25. Apr, 2020, 18:14 Pekný návod, MiňoNo ako vyzerá teraz Quadro za 39,99 že?
Inak ten +add button fakt nemohli dať do väčšej rite![]()
Heh, asi tak.
Na dve vetvy airflow fanov...
V Aere nemám nič, keďže je to LT verzia, teda komplet ovládanie cez soft. Teda aj to čo mám v Aere v pamäti je len to čo bolo nastavené cez soft. ono to vlastne aj funguje, lebo kým systém vbehne do winu, tak tie fany bežia v idle stave, čiže je jasné, že údaje v pamäti Aquaera sú a aj sa loadnú, až keď to vbehne do winu, tak sa to takto na chvíľu zas boostne. Musí to byť SW záležitosť. Neviem no... skúsim sa tam ešte prehrabať.dexterav napísal: So 25. Apr, 2020, 19:00 mne sa to nedeje
poprípade deje ale neviem o tom
ale je možné ža sa ti trošku bijú veci uložené v aere a soft
ono zase ten HW monitoring nieje úplne dokonalý, mne sem tam vypadne a myslím že na prvej X verzii im proste špecificky nebralo NVME údaje![]()
ktoré predtým 100r dozadu v pohode išli
mino_85 napísal: So 25. Apr, 2020, 19:10 ono to vlastne aj funguje, lebo kým systém vbehne do winu, tak tie fany bežia v idle stave, čiže je jasné, že údaje v pamäti Aquaera sú a aj sa loadnú, až keď to vbehne do winu, tak sa to takto na chvíľu zas boostne. Musí to byť SW záležitosť.
normalkaNotes on the aquasuite software:
When you activate this product you will receive the current version of the aquasuite software including an upgrade service for at least six (6) months. After the expiration of the upgrade service you may use and reinstall the latest version available during the upgrade period without a time limit. The update service can optionally be extended or renewed at any time for a fee.