Armored Warfare
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: Armored Warfare
Minimálne po dobu kým nevyskúmaš moduly, potom je už PVP fajn. Ale samopaly v PVP sú pre mňa viac menej nehrateľné kvôli shotlagu. Teraz som si dal jednu PVP v Chieftainom a ten lag je brutálny. A Chieftain je krutě zrádny, človek si myslí "ooh, aký veľký tank a aký pomalý" tak že bude mať aj nejaký ten armor - prd. Pribehne k tebe autíčko so samopalom a každou ránou ťa prebíja do LFP zatiaľ čo ty ho ani netrafíš kvôli shotlagu
Lowe noob alternatívou by som nazval skôr MBT-70 noob Tiež premiák, každý si ho kupuje a neskutočne to rektí všetko svojho tieru
Lowe noob alternatívou by som nazval skôr MBT-70 noob Tiež premiák, každý si ho kupuje a neskutočne to rektí všetko svojho tieru
Naposledy upravil/-a Shairachaz v Ne 01. Nov, 2015, 16:44, upravené celkom 1 krát.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
vela ludi sa na nejaky ten shotlag stazuje, ale ja som to az tak velmi nezaregistroval
hehe MTB-70 dava dobre supy a ma aj solidny pancier.
tak dnes som za 7 bitiek vdaka bonusom, premku a tomu, ze je to OP ako krava, dal dragoon 300-90
asi takto: http://img13.imagevenue.com/img.php?ima ... 22_4lo.jpg
hehe MTB-70 dava dobre supy a ma aj solidny pancier.
tak dnes som za 7 bitiek vdaka bonusom, premku a tomu, ze je to OP ako krava, dal dragoon 300-90
asi takto: http://img13.imagevenue.com/img.php?ima ... 22_4lo.jpg
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
podľa toho čo vidím to hrajú všetci WoTkári, s podobnými rezultátmi na konci
práve som sa utopil ako idiot
prehra ako vždy nič slávne iba som skúšal nahrávanie videa
práve som sa utopil ako idiot
prehra ako vždy nič slávne iba som skúšal nahrávanie videa
- M1ch4l
- VIP
tak urcite to hra vela ludi, co hraju aj WOT...je to predsalen velmi podobna hra a mohlo by ich to zaujimat.
Nie je sa moc comu divit, ze ste prehrali. Mate v time 5 leopardov (t.j. tretina timu) a vsetci okrem jedneho to s nim hrate zle. Ak chces ist takto dopredu, je lepsie zobrat na urovni 3 hociaky iny MBT.
Nie je sa moc comu divit, ze ste prehrali. Mate v time 5 leopardov (t.j. tretina timu) a vsetci okrem jedneho to s nim hrate zle. Ak chces ist takto dopredu, je lepsie zobrat na urovni 3 hociaky iny MBT.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Odkedy si mozes vyberať
Prehrali sme na zakladnu, pravda je ze som si vsimol neskoro ukazovatel
Prehrali sme na zakladnu, pravda je ze som si vsimol neskoro ukazovatel
- Shairachaz
- Používateľ
http://armoredtalk.com/2015/11/02/armor ... -and-more/
Vďaka bohu zmenia spôsoby získavania retrofitov, takže už nebudeme musieť jazdiť nechutné vozidlá ako napr. artiny
A tiež mi o 3 hodiny skončí upgrade Commander Centra, ktorý trval 240 hodín Mám už nachystaných 1100 materiálov, som zvedavý koľko bude trvať ďalší level 480h? 20 dní?
Vďaka bohu zmenia spôsoby získavania retrofitov, takže už nebudeme musieť jazdiť nechutné vozidlá ako napr. artiny
A tiež mi o 3 hodiny skončí upgrade Commander Centra, ktorý trval 240 hodín Mám už nachystaných 1100 materiálov, som zvedavý koľko bude trvať ďalší level 480h? 20 dní?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- M1ch4l
- VIP
jop, Leo1A5 je dost slaby. Na pocit nie je az taky zly, len velmi pomaly striela. Je to vlastne ako TD s dobrou vezou, lenze striela 1.5x pomalsie nez TD.Statistically, the worst tanks currently are the T-72A (poor armor), Starship (generally not very effective), Challenger 1 (poor firepower), Leopard 1A5 (underpowered in general), these vehicles will be buffed
Co sa tyka zakladne, mam to takto:
level3: airport, barracks, helipad
level2: garage
level1: academy, command center, recon post
Podla mna nema moc velky vyznam investovat do command centra, pretoze commandera das na level 5 relativne rychlo. Alebo ti odomykatelni commanderi su nejak ini? Ziadneho este nemam...
- Shairachaz
- Používateľ
Command Center na levelu 5 ti pridá +10% free xp earned
- M1ch4l
- VIP
oj, ocividne som si pomylil command center a academy
- M1ch4l
- VIP
updaty im celkom idu...coskoro nova verzia, ktora toho prinasa fakt dost vela
http://armoredtalk.com/2015/11/05/armor ... tch-notes/
http://armoredtalk.com/2015/11/05/armor ... tch-notes/
Konečne buff Chall. 1. To by som ho možno aj mohol hrať v PvP
s pozdravom, crux.
- M1ch4l
- VIP
Cheat? Preco? Je to len alternativny mod...ktory sa ma do buducnosti solidne expandovat. Fakt je, ze WOT je jedna z velmi mala online hier, ktora nema PvE. Ale tiez ho bude mat.
Nie som až tak na hlavu padnutý, aby som hral stock Chall 1 v PvP. Okrem toho stojí každý upgrade vyše 30k REP.
O odomknutí T8 ani nehovoriac - 540k
O odomknutí T8 ani nehovoriac - 540k
s pozdravom, crux.
- M1ch4l
- VIP
ak sa nemylim, MM by mal brat do uvahy pocet bitiek s tankom, cize by to nemusel byt az taky hrozny napad. Bezne hravam stock tanky v PvP a da sa...obcas chvilu trva, kym sa s nim naucim. No z PvE su vacsie rep. zisky, cize ma zmysel trochu potiahnut najskor v PvE.
Dnes nic moc, kleslo mi WR z 57% na 56%. No zasa 1% mojich bitiek je 3 a pol bitky, cize to nie je ziadna tragedia. Podarila sa vsak fajna hra so Starship, 4.3k damage. Not bad. Inak ja idem tak nejak viac do sirky ako do hlbky, najvyssi tier mam zatial este stale T5 Leo1A5.
Dnes nic moc, kleslo mi WR z 57% na 56%. No zasa 1% mojich bitiek je 3 a pol bitky, cize to nie je ziadna tragedia. Podarila sa vsak fajna hra so Starship, 4.3k damage. Not bad. Inak ja idem tak nejak viac do sirky ako do hlbky, najvyssi tier mam zatial este stale T5 Leo1A5.