Diablo1st: tie veci, co som ti vyssie pisal, to:
(nad)dimenzovanie, vykonova rezerva, mensi/ziadny hluk, lepsia efektivita, menej zahrievenia
To neni viac dovodov, to je vsetko jeden velky komplexny dovod. Mna vobec nezaujima, ci to na vdaka tej efektivite mensiu spotrebu, ale ze sa to menej zahrieva. Ked sa to menej zahrieva, menej to treba chladit, s tym potom suvisi, ze mi ide zdroj pasivne vlastne skoro stale (minimalne teraz ked som bez grafiky urcite), tiez s mensim teplom suvisi vacsia vydrz danych komponentov v tom zdroji, proste je toho vela, ako ti tu povedali aj chalani vyssie. Ale samozrejme, beznemu uzivatelovi, co toto neriesi je to jedno a tomu je zbytocne si taketo zdroje kupovat a priplacat si k nim, to je pravda. Len musis pochopit nas, co si take zdroje kupujeme, ze na to dovody mame (a uz hadam chapes ake).
A len dodam, ked som ja kupoval moj zdoj (SN G2 750W), tak to bolo (v alze) nieco pod 100€ (tusim nejakych 98,15€), takze ziadnych 150
Mino: tak ale ber do uvahy, ze SF GK je pomaly skoro 800W zdroj, len z urcitych dovodov (ved ty vies akych) ma na oznaceni "len" cislovku 550W