Fallout 4 General Thread

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
HaDeS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Re: Páni je to tu - Fallout 4 Announcement Thread

Príspevok od používateľa HaDeS »

Xeigen napísal:a čo keď navyšovali cenu ? keď si objednal za 130e a zvýšili by to neskôr aj na 500e, stále ti to musia predať za tú prvú cenu...či ?
aby to predali, by to najprv museli mat.
vraj sa vyrobilo iba ale 2000 ci kolko kusov a iba pre US sa dali shipnut. Aj to bolo napd, lebo to bolo vypredane v okamihu. jako uz davno som nekupil regulernu verziu. pride mi to divne.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47

Príspevok od používateľa Xeigen »

Tak ja som predobjednal u Stotabletovtýždenne obyčajnú verziu a dostal som ako "bonus"steelbook, problém je že je menší o 2cm na výšku ako klasické DVD obaly, a nevôjdu sa tam všetky brožúrky čo ma dosť irituje, čo už tým akože ušetrili alebo čo tým získali... nechápem.
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

srandičky s codsworthom
https://youtu.be/TpoQgaTazmc?t=2m54s

...neviete, či perk
http://fallout.wikia.com/wiki/Four_Leaf_Clover
sa týka všetkých zásahov ? resp. unarmed, melee aj ranged ? lebo podľa obrázku to skôr vyzerá na unarmed
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
M1ch4l
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa M1ch4l »

To sa asi bude tykat viacerych postav. Napriklad Piper ma vola "Blue".

Perk je medzi luck, cize by sa mal vztahovat na vsetko.

Jo a moja kolekcia: http://postimg.org/image/49gm2tte1/full/

Len ma trochu stvu tie fusion cores...prakticky som power armor este nepouzil, az na ten "tutorial" na zaciatku.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

aké také zameranie hraješ ? melee, ranged, stealth ?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
M1ch4l
VIP
VIP

hlavne zameranie mam nosic bordelu :D

Inak co sa tyka zbrani, povodne som chcel hrat energy weapons, ale tak hram prakticky ranged (zameranie vylucne na energy neexistuje, je to rozdelene na pistolky, jednoranove a automaticke zbrane. Plus este tazke, vybusne, atomove a neviemco. Myslim, ze som zatial daval body len do toho perku co je v Perception linii, co zvysuje damage s 1-ranovymi puskami. Mam tam 3. uroven a velmi dobre mi funguje battle rifle a combat shotgun. Nosim so sebou aj nejaku laserovu sniperku a nejaku 10mm pistol. Niekedy pouzivam zbrane podla toho, do coho mam vela nabojov. Momentalne som ladoval body do charismy, lebo chcem ten local leader perk ci co to je.
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

ja v okamžiku, keď som si uvedomil nový systém musel spraviť niečo také :facepalm:

http://imgur.com/G6AIvMR
(oranžové je must-have, zelené voliteľné)

rád by som bol taký snajperík so nejakým samopalíkom na sekundári, no mám aj tak zmätok - ja si neviem predstaviť, že sa dá so sniperkou používať VATS na diaľku (čo naznačuje pár rankov dvoch, či troch perkov)

vôbec som si neuvedomil, že som nedal perky ešte do scrappera, lebo tam sa to naozaj zíde...

toľko toľko toľko perkov...musel som to nejako vyfiltrovať, pomazať veľa perkov, dokonca ma mrzelo, že som sa rozhodol, že perky ako viac vrchnáčikov a munície z lootu vynechám ale survival si to žiada
Xeigen
Používateľ
Používateľ

Už na Vás zaútočil niekto v Sanctuary ? Z ktorých smerov útočia ? Prichádzajú iba cez most ? Alebo treba opevňovať po celom obvode ?
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

sranda,.. vyzerá to len ako keby sa posunul dozadu :D, podľa chodníka súdim :)
.
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

skor to na mna posobi ako ked hodis sirokouhol objektiv na fotak :D
M1ch4l
VIP
VIP

na Sanctuary mi este nikto neutocil. Utocili mi niekde inde a kvoli nedorozumeniu s hrou mi to tam prevalcovali.

Podla mna sa velmi, velmi, VELMI vyplati zobrat aspon jednu uroven fortune finder.

Moja postava level 25 (chyba mi zabit asi tak jedneho potkana do lvl26):
Strength 2
Perception 7:
- rifleman 3
- locksmith 3
Endurance 3:
- toughness 1
- life giver 1
Charisma 6:
- cap collector 2
- lady killer 1
Intelligence 7:
- medic 1
- gun nut 2
- hacker 2
- scrapper 1
- science! 1
Agility 2
Luck 7:
- fortune finder 1

Na plane mam teraz dat 2 body do local leadera, potom asi prihodim do medica a pojdem na nuclear physicist. Pokukujem aj po chem resistant a chemist..mohlo by to byt celkom killer combo :D Aj ked chcems pouzivam len velmi zriedka.
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Xeigen napísal:Už na Vás zaútočil niekto v Sanctuary ? Z ktorých smerov útočia ? Prichádzajú iba cez most ? Alebo treba opevňovať po celom obvode ?
ja som si všimol, že mi tam pribudli zabité muchy (cca pri pôvodnom dome), museli prísť od rieky ako je vault

a ja som osobne začal robiť po obvode...už len kvôli vlastnému kľudu...avšak, je jedna oblasť za jedným domom, kde sa nebude dať stena postaviť...+ k tomu za tým domom je ešte jedno prekvapenie ale to nechám každému na vlastné nájdenie, ak ste to ešte nenašli :good:

každopádne most u mňa je takto
http://imgur.com/a/ZMVwt
takto plánujem obložiť celú štvrť...teda len tej spomínaný dom musím nejako vymyslieť

ešte nakoniec vďaka za link na toolik, osobne sa mi to takto páči viac, než ako keď človek manuálne pridáva a upravuje 2-4 inička
FOV je u mňa nutnosť, na 40" je vyššia FOV skvelým zážitok ale aj to s mierou
Xeigen
Používateľ
Používateľ

Re: Fallout 4 General Thread

:-D
Xeigen
Používateľ
Používateľ

Re: Fallout 4 General Thread

No tak už ma napadli mutanti, asi zo všetkých smerov, neboli harcore, ale teda čo ma prekvapilo, že tí smradľavý osadníci veselo osedlali moje power armory, čo by nebol teda problém, keby ich vrátili naspäť, lenže nie, premáva sa predomnou ako keby sa nič nedialo, čiže som preventívne povyťahoval fusion Core, banda jedna plantážnická :-D

Návrat na "Hry a problémy s nimi"