Nova robotnicka dodavka
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Nova robotnicka dodavka
naj sluzi.je to otrok. nebudeme ho predsa obliekat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
takmer za tristvrte miliona korun pohrdame zakaznikmi ze naraznicek sa uz do farby nezmesti ?
Ale no tak...
Ale no tak...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Kto chce lak nech si kúpi Multivan. Transportér je roboš kde by boli lakované nárazníky na obtiaž.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
obtiaz lebo desat eur nakladov pre vyrobcu ? Ale no tak... toto nie je Dacia za 5.999,- vratane dépéháhá, toto je stroj lahko pod 30 litrov
Vlastne aj izolacia interieru je na obtiaz, aj vsetko je na obtiaz. Aj servo, aj klima, aj elektricke okna, aj hmlove svetla.
Inak ste si vsimli na fotke tu bielu dodavocku hned vedla transporterika ?
Vlastne aj izolacia interieru je na obtiaz, aj vsetko je na obtiaz. Aj servo, aj klima, aj elektricke okna, aj hmlove svetla.
Inak ste si vsimli na fotke tu bielu dodavocku hned vedla transporterika ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Je to na obtiaz, lebo ked to robos niekde suchne, tak budes chciet od neho 150 na ruku za lakovacku. Ale kto chce betonovat v mokasinach nech sa paci ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
tak potom blba otazka - preco je auto nafarbene ? To uz robos nesuchne ? Mal to byt len holy plech s bielou zakladovkou, ved ajtak to suchne...
ale no tak, ved hento proste vyzera otrasne... suchnuty plastovy naraznik bez farby alebo suchnuty s farbou je furt len suchnuty a vyzera premiovo. Nemali by tam byt sedacky lebo tie suchnu v spinavych montarkach. Bedna od bananov postaci, ved su to robosi. Na podlahe by nemal byt ziadny koberec lebo ho suchnu s niecim olejovym, holy plech sa utrie handrou a nebude spinavy. Interier im netreba lebo ho ajtak suchnu zasratymi rukami, vsetko coho sa chytia.
Ci ?
ale no tak, ved hento proste vyzera otrasne... suchnuty plastovy naraznik bez farby alebo suchnuty s farbou je furt len suchnuty a vyzera premiovo. Nemali by tam byt sedacky lebo tie suchnu v spinavych montarkach. Bedna od bananov postaci, ved su to robosi. Na podlahe by nemal byt ziadny koberec lebo ho suchnu s niecim olejovym, holy plech sa utrie handrou a nebude spinavy. Interier im netreba lebo ho ajtak suchnu zasratymi rukami, vsetko coho sa chytia.
Ci ?
aby si si nemyslel, vsetci 5kolgovia boli na testovacej jazde s oboma autami, a vsetci sa zhodli na transporteri
robotnikovi je uuuplne jedno ci je naraznik cierny, alebo ci tam vobec je...
dolezite je ze to ma dobru klimu, dobre topenie, makke pohodlne sedadla, silny motor s dobrou spotrebu, dobre jazdne vlastosti(urcte lepsie ako logan MCV), a aj po dialnici to ide vynikajuco(tempomat 140 s prstom v nose) + a hlavne vela, vela miesta
robotnikovi je uuuplne jedno ci je naraznik cierny, alebo ci tam vobec je...
dolezite je ze to ma dobru klimu, dobre topenie, makke pohodlne sedadla, silny motor s dobrou spotrebu, dobre jazdne vlastosti(urcte lepsie ako logan MCV), a aj po dialnici to ide vynikajuco(tempomat 140 s prstom v nose) + a hlavne vela, vela miesta
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
s akym motorom to teda je ? 2.0 TDi ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ked ti odpise ze ano budes mudrejsi? tusim vsetky motory su 2.0 TDI, ale zasa vykononych variant je mozno aj zo 5
- Chris
- Pokročilý používateľ
neviem, nejako som dufal, ze este robia 2.5 TDI R5
2.0TDI 110kw 6st manual
ci do kopca, ci po dialnici to ide dost fajn na dodavku, akurat pri tych obiehaniach na okreskach to uz nad 120 straca dych, a nad 130 uz clovek ani neciti ze zrychluje, tam by sa hodilo to Bi-TDI
ci do kopca, ci po dialnici to ide dost fajn na dodavku, akurat pri tych obiehaniach na okreskach to uz nad 120 straca dych, a nad 130 uz clovek ani neciti ze zrychluje, tam by sa hodilo to Bi-TDI
- Chris
- Pokročilý používateľ
jazdil som kedysi dost na 2.5TDi R5 ale T5 Multivan, celkom spoko. Dlhodobejsie 160kmh tempomat, prazdna okolo 9-9,5l
pokial to bude do 9 tak budem maximalne spokojny
este domontovat tazne, nalepit folie na okna, prihlasit, poprekladat veci do neho, a moze sa jazdit
este domontovat tazne, nalepit folie na okna, prihlasit, poprekladat veci do neho, a moze sa jazdit
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
to ma aj viac lekarniciek?na podlahu davas gumu?skoda ze neda tazne aj do predu dat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook