- kupim Sidewinder X8, zacnu mi same od seba dvojkliky, baterka nonstop vybita (vyriesene, daroval som kolegovi, ktory si tam dal snimace z niecoho ineho a napchal do toho nejaky kapacitor, nech to nefrfle a funguje na kabli)
- kupim CoolerMaster mechanicku klavesnicu, zacne sama vypadavat (vyriesene tento vikend konecne, uzasna pajka zvetrala na micro usb konektore, prepajkoval som to vsetko a konecne zas fungujem, este vyriesit zateceny pravy enter od Monstra

- kupim Microsoft LifeCam Studio, aj ked vydali opravny firmware, stale len preostruje a neviem ju nastavit na pevne ohnisko
- kupim ASUS Xonar ST, zacne sa ukazovat ako neznama, zistil som ze uplne PCI linky na nej su odpecene, wtf? kvoli nej som staval celeho vodnika na mATX a teraz aj tak ficim na uzasnom Realteku na doske
..takze kupil som Rival a okrem senzora a ergonomie je to vlastne naprd predrazena mys, dalsi Rival sa obavam ze by bol rovnaky, cize rozpadavajuca sa guma, hlucne tlacidla, skripajuce kolecko a nahodne double triple kliky :/
este rozmyslam, ze by som si tiez len prepajkoval nejake ine snimace, ale neviem najst nieco rozumne, studujem Omron a TTL ale ani ich neviem nikde najst