Prisli mi dve novinky. Thermal Grizzly KryoSheet , co je vlastne grafenovy pad + Thermal Grizzly Conductonaut Extrem, co je nova vylepsena verzia tekuteho kovu. Momentalne nemam doma ziadny delidnuty CPU, takze ten tekuty kov vyskusam niekedy neskor. Tak som dnes skusil ten KryoSheet. Povodne som to planoval pouzit na GPU, ako nahradu za tekuty kov. Podla netu by to malo byt vykonnejsie ako bezna pasta, cize vykonovo nieco medzi pastou a tekutym kovom.
Na GPU sa mi to ale nechcelo skusat, tak ze vykusam najskor na CPU, aky to bude podavat vykon. Testovany CPU bol 13900KF pretaktovany na 5,7Ghz a ako blok bol pouzity tiez novinka, co mi prisla teraz a to je Alphacool Core 1. Ja som kupil v prevedeni Aurora Silver , cize strieborny s RGB, aby pasoval k Apexke
No a vykon je sklamanie. V podstate skoro identicke vysledky ako s AC MX4. Niektore jadra lepsie o 2C.
Cakal som teda lepsie, takze asi to uz kupovat nebudem. Inak kupil som 50x50 balenie, aby mi vyslo aj na CPU a GPU, da sa to noznicami odrezat. Cena cca 25€. Dost za kusok papierika

Je to brutalne krehke , zle sa s tym pracuje, na CPU sa to smyka. Inak pozor, je to el. vodive.
Snad aspon ten Thermal Grizzly Conductonaut Extrem nesklame.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.