- comu si nerozumel? Liqua ma co post to perlu. On vie, aky "jedinci" chodia kde a kam a co si myslia??? Ved ani nazvy firiem nevie napisat spravne, ale hraje sa tu pritom na smiesneho.
iPhone SE 2. generácie (2020)
Re: iPhone SE 2. generácie (2020)
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
vidis cerveny, ty si sa este stale nepochvalil co je tvoj daily. snad sa nenajdes v tej skupine par rocnych hulahej a sajomi lowendov. to by bolo naozaj neprijemne.
inak ty si nahodou "nematuroval" tento rok? podla urovne slovenciny to tak vyzera.
inak ty si nahodou "nematuroval" tento rok? podla urovne slovenciny to tak vyzera.
konecne dobra pripomienka.. plus aj ta ze za tie 4roky clovek vymeni dva android telefony , cize iphone si moze v tomto zmysle davat mozno aj dvojnasobne ceny oproti ostatnym, horsie je ze ostatni davaju ceny ktore ma iphone aj ked su do buducna menej funkcne(do buducna rozumej viac ako dva-tri roky dajme tomu napr.. aj ked tam su tie rozdiely uz mensie medzi flagship).. a plus to zabil apple momentalne tym, ze kym ostatni idu cenami hore, on prinesie 399 dolarovy telefon ku ktoremu konkurencia v tejto dobe bohuzial nema model a tympadom SE 2020 pre tie cielove skupiny pre ktore je urceny si odkroji veeelmi velky kus z trhu..
Naposledy upravil/-a srebalat v Pi 24. Apr, 2020, 23:03, upravené celkom 2 krát.
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
Zas dosli argumenty a prichadza utok?vidis cerveny, ty si sa este stale nepochvalil co je tvoj daily. snad sa nenajdes v tej skupine par rocnych hulahej a sajomi lowendov. to by bolo naozaj neprijemne.
inak ty si nahodou "nematuroval" tento rok? podla urovne slovenciny to tak vyzera
Naposledy upravil/-a red98 v Pi 24. Apr, 2020, 23:04, upravené celkom 1 krát.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
aky utok? uz asi 4ty krat sa ta pytam na daily. ale tak zjavne sa hanbis, takze to asi necham tak.
to ze neovladas slovencinu je fakt. ale to tiez nie je potrebne dalej rozoberat. diakritiku nikto neriesi.
to ze neovladas slovencinu je fakt. ale to tiez nie je potrebne dalej rozoberat. diakritiku nikto neriesi.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Displej je len jedna z veci. Myslim ze by to az tak neohrozilo vyssie modely a kvoli cene by bol IPS, nie OLED samozrejme.srebalat napísal: ↑Pi 24. Apr, 2020, 22:53konecne dobra pripomienka.. plus aj ta ze za tie 4roky clovek vymeni dva android telefony , cize iphone si moze v tomto zmysle davat mozno aj dvojnasobne ceny oproti ostatnym, horsie je ze ostatni davaju ceny ktore ma iphone aj ked su do buducna menej funkcne(do buducna rozumej viac ako dva-tri roky dajme tomu napr.. aj ked tam su tie rozdiely uz mensie medzi flagship).. a plus to zabil apple momentalne tym, ze kym ostatni idu cenami hore, on prinesie 399 dolarovy telefon ku ktoremu konkurencia v tejto dobe bohuzial nema model a tympadom SE 2020 pre tie cielove skupiny pre ktore je urceny si odkroji veeelmi velky kus z trhu..
Ohladom zivotnosti a podpory - ktory android fon ma ofiko podporu pre 3-4 major verzie systemu? Mozno tak vlajkove lode za 1000e. Lenze to je potom uz fuk co si kupim, takze ziadna vyhoda. 3 roky pouzivam iP SE, kupovany s iOS 9.3, teraz ma 13.4.1 a ma dostat aj 14-tku. Stale vsetko plynule a rychle. Ktory lacny android toto dokaze?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
xiaomi
shiro, neporovnavajme tu zase lacne budget tlefony, s 500€ kuskami.
Frcim na androide roky, ale musim uznat, ze tento iphone celkom zamiesal kartami aj u mna. Nepotrebujem menit telefon, este stale mi dobre sluzi Xiaomi Mi8, uvazoval som teraz nad prechodom na 10-sinu, ale je dost mozne ze by som siahol aj po SE. Vela ludi prehliada, ze ten telefon ma najmodernejsi HW, dlhu podporu a kvalitovo su iphony vyborne. Jedine co moze zradit po rokoch je baterka. To je ale vec, ktora odchadza pri hocijakom inom zariadeni rovnako.
shiro, neporovnavajme tu zase lacne budget tlefony, s 500€ kuskami.
Frcim na androide roky, ale musim uznat, ze tento iphone celkom zamiesal kartami aj u mna. Nepotrebujem menit telefon, este stale mi dobre sluzi Xiaomi Mi8, uvazoval som teraz nad prechodom na 10-sinu, ale je dost mozne ze by som siahol aj po SE. Vela ludi prehliada, ze ten telefon ma najmodernejsi HW, dlhu podporu a kvalitovo su iphony vyborne. Jedine co moze zradit po rokoch je baterka. To je ale vec, ktora odchadza pri hocijakom inom zariadeni rovnako.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Ale načo mi je najnovší CPU keď ma displej ako 3 roky starý a zbytočne 1/3 nevyužitá.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
je tu linknute video, kde chlapik vysvetluje, ze prave vdaka novemu procesoru, dokaze SE vytvarat lepsie fotografie napriklad. Takisto apple, bude tento CPU este par rokov plne podporovat.
A co ked je ten displej 3 roky stary? Je to nejaky problem? Pozri sa na displeje v danej triede, je to standard. Iba par ich ma Amoled a podobne. Vsetko inac IPS LCD.
A k jeho velkosti, to je vec osobneho vkusu. Tiez mam rad vacsie uhlopriecky displejov, ale toto by som urcite nevnimal ako nejake zasadne minus. Telefon bude slapat ako hodinky, nic ine od applu neocakavam.
A co ked je ten displej 3 roky stary? Je to nejaky problem? Pozri sa na displeje v danej triede, je to standard. Iba par ich ma Amoled a podobne. Vsetko inac IPS LCD.
A k jeho velkosti, to je vec osobneho vkusu. Tiez mam rad vacsie uhlopriecky displejov, ale toto by som urcite nevnimal ako nejake zasadne minus. Telefon bude slapat ako hodinky, nic ine od applu neocakavam.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
nie si tympadom cielovka , takze tebe osobne je nanic a nekupis si ho teda , bavime sa o tom pre koho je ten telefon a nie pre koho nie je, bez urazky .. pre toho pre koho nie je hlada nejaku alternativu, resp. nebude nad nim uvazovat, viac menej zbytocne polemizuje co mohol mat ine ked je uz na svete a urceny pre inych ako je dotycny .. osobne mam sice Xko lebo je len o kus vacsi ako ked som mal 8cku.. ale 8cka a jej tvar, tenkost a vaha boli podla mna uplne super pre mobilny telefon, komu nevadi ze je displej "len" 4,7 palca tak je to fajn telefon do vrecka a na ovladanie jednou rukou normalneho dospelaka ..
btw mensie porovnanie fotaku s XR a 11kou
iPhone SE vs iPhone 11 vs iPhone XR Camera Comparison!
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
preto som pisal ze "lacny android" zrovnavat cenotvorbu apple vs. android je nemozne.
iP SE a SE2 su u apple "lacne telefony". na ich pomery, samozrejme.
Tiez nechapem, co ludom tak strasne vadi, ze to nema displej na celu prednu stranu. Ved recykluju telo niekolko rokov stareho modelu, tak jasne ze nebudu teraz vyvijat special displej aby pokryli cely predok. Radsej by ste mali pretiahnutu nudlu 21:9, ci beznejsich 19.5:9, kde normalne nedociahnete na vrch displeja?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
No pre mna cas na vymenu mam osmu a som spokojny. SE2 mam zadarmo a za 11stku by som musel doplacat stovku. Vyzera to na SE2 mal som aj SE a spokojnost velka. Myslim ze 11stku aj tak nevyuzijem. Inak dalo sa cakat ze sa to tu zvrtne na i vs android ale kazdemu vyhovuje nieco ine. Mne android nesadol hned od zaciatku a preto sa mu vyhybam. Moj brat ten zase nechce nic insie. Takze naozaj zbytocne porovnavanie.
Inak myslim ze ho vydali v najvhodnejsiu dobu. Maju velku sancu ukrojit si velky podiel na trhu. Vydareny telefon ako aj prva generacia.
Inak myslim ze ho vydali v najvhodnejsiu dobu. Maju velku sancu ukrojit si velky podiel na trhu. Vydareny telefon ako aj prva generacia.
Tento onicom telefon s displejom z cias davnych.
iPhone SE Beats Samsung S20 Ultra and Pixel 4 in CPU and GPU Performance
https://wccftech.com/iphone-se-beats-sa ... rformance/
iPhone SE Beats Samsung S20 Ultra and Pixel 4 in CPU and GPU Performance
https://wccftech.com/iphone-se-beats-sa ... rformance/
.
Tri veci:
1. Vysledky sa nedaju porovnavat, nakolko testy bezali na dvoch rozdielnych operacnych systemoch a na dvoch rozdielnych verziach aplikacii.
2. Ak by sa aj dali porovnavat, smartfon nieje definovany iba vykonom soc.
3. Vravi sa, ze apple ma najlepsiu optimalizaciu - potom nech ma iphone "procak aj zo sijacieho stroja".
1. Vysledky sa nedaju porovnavat, nakolko testy bezali na dvoch rozdielnych operacnych systemoch a na dvoch rozdielnych verziach aplikacii.
2. Ak by sa aj dali porovnavat, smartfon nieje definovany iba vykonom soc.
3. Vravi sa, ze apple ma najlepsiu optimalizaciu - potom nech ma iphone "procak aj zo sijacieho stroja".
1. Hlavne ze sa inokedy daju porovnavat iba teraz nie.
2. To ano, videli sme ze ma dobru vydrz, super vykon a aj nadpriemerny fotoaparat v triede. Cize zatial vsetko fajn.
3. Do buducna sa hodi viac nez nejaka A9 starina.
2. To ano, videli sme ze ma dobru vydrz, super vykon a aj nadpriemerny fotoaparat v triede. Cize zatial vsetko fajn.
3. Do buducna sa hodi viac nez nejaka A9 starina.
Naposledy upravil/-a stiv v So 25. Apr, 2020, 23:43, upravené celkom 1 krát.
.