LANPARTY #6 Malacky [14.11 - 16.11.2008]
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: LANPARTY #6 Malacky [14.11 - 16.11.2008]
Zatial maju zaplatene 2 uzivatelia.
Nechcem surit, ale do LANky ostavaju cca. 2 tyzdne, mali by ste sa poponahlat.
Pripadne ako som pisal oznamit ci mienite zaplatit na mieste.
Nechcem surit, ale do LANky ostavaju cca. 2 tyzdne, mali by ste sa poponahlat.
Pripadne ako som pisal oznamit ci mienite zaplatit na mieste.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ja ti poslem zajtra, ale dufam ze sa najde ten odvoz sakra
... platobny prikaz bol odoslany do bankoveho systemu ...
predpokladam prichod na Tvoj ucet zhruba utorok/streda (kedze banky sucks a mame vikend)
Vozitko + cesta:
vozitko: zelena filcka kombajn, autoradio s CD, nefajciarske prostredie
cesta: Zilina, smer BA, potom tocka hore na Malacky
Predpokladany odchod:
po 15:00, zo Ziliny
Obsadenie auta:
Sofer: galen (ano, nebezpecenstvo urazu nielen pre ostatnych ucastnikov cestnej premavky)
Navigator: brblosh (ano, raz sme tam uz trafili, teraz to bude jednoduchsie)
Pasazier 1: neobsadene
Pasazier 2: neobsadene
Pasazier 3: neobsadene (ano, filcka je 5miestna, na ukor pohodlia)
Kufor:
viacmenej prazdny (standard vybavenie na chatu - spacak x2, pivo xVELA, ceresnicka xAspon2 ...), ale ak bude treba odviezt kotlik na ghoulash, povedzte kam pon dojst...
PS: co sa tyka pasazierov preferujeme slecny, vekom nad 18, idealne bezdetne, s kosickami na podprsenke C a viac. notebooky a ine hracky na sprijemnenie vecera niesu prekazkou ...
predpokladam prichod na Tvoj ucet zhruba utorok/streda (kedze banky sucks a mame vikend)
Vozitko + cesta:
vozitko: zelena filcka kombajn, autoradio s CD, nefajciarske prostredie
cesta: Zilina, smer BA, potom tocka hore na Malacky
Predpokladany odchod:
po 15:00, zo Ziliny
Obsadenie auta:
Sofer: galen (ano, nebezpecenstvo urazu nielen pre ostatnych ucastnikov cestnej premavky)
Navigator: brblosh (ano, raz sme tam uz trafili, teraz to bude jednoduchsie)
Pasazier 1: neobsadene
Pasazier 2: neobsadene
Pasazier 3: neobsadene (ano, filcka je 5miestna, na ukor pohodlia)
Kufor:
viacmenej prazdny (standard vybavenie na chatu - spacak x2, pivo xVELA, ceresnicka xAspon2 ...), ale ak bude treba odviezt kotlik na ghoulash, povedzte kam pon dojst...
PS: co sa tyka pasazierov preferujeme slecny, vekom nad 18, idealne bezdetne, s kosickami na podprsenke C a viac. notebooky a ine hracky na sprijemnenie vecera niesu prekazkou ...
lava, prava, lava, prava ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
galen, sice nemam 18, a ani nie som zena, ale ak by sa nejake miestecko naslo tak by som odvoz bral . Otazkou co vsetko brat.
Alternativa 1 - MediaLanPartyBox z podpisu
Alternativa 2 - - MediaLanPartyBox aj GameBox, na ktorom by mi mohol niekto konecne ukazat ako sa robi OC, pripadne najst pouzitelne maximum .
Alternativa 2 ma samozrejme za nasledok vacsie prestorove naroky. Plus mozno by ti mohla vadit odbocka na Dlhe diely, i ked ty asi pojdes cez Pristavny most, dialnicu cez Petrzku, Lafranconi a potom cez tunel... Tak by si si dal po Lafranconi mensiu odbocku .
Urcite ale nebudem nosit to HP-cko, ten monitor je prilis drahy na LAN party. Aspon uvidit moje ubercool TN-ko s jednym modrym vypalenym bodom v strede obrazovky
PS: Platba tiez odoslana, do VS/SS som navyse dal 8044, co je moje ID tu na fore :
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/memb ... ile&u=8044" onclick="window.open(this.href);return false;
Alternativa 1 - MediaLanPartyBox z podpisu
Alternativa 2 - - MediaLanPartyBox aj GameBox, na ktorom by mi mohol niekto konecne ukazat ako sa robi OC, pripadne najst pouzitelne maximum .
Alternativa 2 ma samozrejme za nasledok vacsie prestorove naroky. Plus mozno by ti mohla vadit odbocka na Dlhe diely, i ked ty asi pojdes cez Pristavny most, dialnicu cez Petrzku, Lafranconi a potom cez tunel... Tak by si si dal po Lafranconi mensiu odbocku .
Urcite ale nebudem nosit to HP-cko, ten monitor je prilis drahy na LAN party. Aspon uvidit moje ubercool TN-ko s jednym modrym vypalenym bodom v strede obrazovky
PS: Platba tiez odoslana, do VS/SS som navyse dal 8044, co je moje ID tu na fore :
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/memb ... ile&u=8044" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, ženy len? Dlhé vlasy mám dosť, kozy sa nejako doriešia
Zišiel by sa mi veru flek, neberiem toho veľa, notebook a par vecí, väčšina podstatných vecí (2x6x1,5L Kelt) sa kúpi až v Malackách
Zišiel by sa mi veru flek, neberiem toho veľa, notebook a par vecí, väčšina podstatných vecí (2x6x1,5L Kelt) sa kúpi až v Malackách
tak pozrite ... hovoril som o atributoch, ktore budu uprednostnovane ...
Ostatne, podpresnku si mozete dat aj namiesto ciapky
budem musiet doriesit navigaciu po BA, ale predbezne nevidim problem ...
Ja balim kram, a idem za svokrou do nemocnice
v pondelok som tu jako na koni...
Ostatne, podpresnku si mozete dat aj namiesto ciapky
budem musiet doriesit navigaciu po BA, ale predbezne nevidim problem ...
Ja balim kram, a idem za svokrou do nemocnice
v pondelok som tu jako na koni...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
keby si to švihol do Serede, pribudol by ti do auta CosmosS + 22LCD + taška
poprípade iba NB + taška...
mno slečna sa zmestí aj na kolienka
poprípade iba NB + taška...
mno slečna sa zmestí aj na kolienka
Moj lankovy pocitac sa uz pomaly dokoncuje. Zatial to ma podobu ako krabica od topanok, tak dufam ze to dotiahnem do uspesneho konca
Buduci tyzden sa mi ma ozvat riaditelka CVC-Malacky, vybavoval som jej dalsich 5-6 stolov, tak verim ze teraz bude priam kralovsky vela miesta.
Buduci tyzden sa mi ma ozvat riaditelka CVC-Malacky, vybavoval som jej dalsich 5-6 stolov, tak verim ze teraz bude priam kralovsky vela miesta.
sentimentálna spomienka - valid cpu
Ja sa bojím priznať slečne, že neprídem domov 3 týždne za sebou...
A už vôbec sa nepriznám, že tam lanárim óverklokerku, nech nie sme jak gaygrupa...
nejak poriešim školu a pobehám to hore dole, nech som všade
A už vôbec sa nepriznám, že tam lanárim óverklokerku, nech nie sme jak gaygrupa...
Me like Pentium
Ja mam mat zas onen piatok nejaku skusku, tak som tiez nadseny Ale vsetko sa to nejak zvladne.
sentimentálna spomienka - valid cpu
co riesis, 17teho je tusim statny svaitok, takze stihas aj domov pristScorp napísal:Ja sa bojím priznať slečne, že neprídem domov 3 týždne za sebou...
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Dnes prijate platby:
faugusztin
(100% zaplatene)
Galen+Brblosh
(100% zaplatene)
+ update uvodneho postu
faugusztin
(100% zaplatene)
Galen+Brblosh
(100% zaplatene)
+ update uvodneho postu
Technicka otazka : Je zabezpeceny kotlik a popripade suche drevo? Lebo sefkuchar vam na dvojplatnicke nebude varit
Dalsia otazocka : Chce ist s nami aj moj brasko, moze este? Vela neje, nepije, len sa hra....
Dalsia otazocka : Chce ist s nami aj moj brasko, moze este? Vela neje, nepije, len sa hra....
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...
Ludska blbost je nekonecna...
ako stary je brasko? lebo ked je moc mlady tak neviem neviem
budeme nahodou pustat zoznamovanie sa s vistou a co potom
uz tak furt cakame kedy bude mat bárčo ten vek kedy ho uz nebudeme musiet posielat spat
budeme nahodou pustat zoznamovanie sa s vistou a co potom
uz tak furt cakame kedy bude mat bárčo ten vek kedy ho uz nebudeme musiet posielat spat
No jaffar nakoniec pôjde asi len na piatok a sobotu do cca obeda... Došli mi do toho neodkladné povinnosti (čiernovlasé, z Nitry a šmox to neni ). Ale notebook beriem, hrať sa budem V princípe by ale miesto voľné bolo, ja sa s tým bazmekom mestím aj do kuchyne