Vianočná súťaž ASUS! Pocas vikendu sa NESUTAZI!!!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Vianočná súťaž ASUS! Pocas vikendu sa NESUTAZI!!!
To uz koniec ale mam vsetky 10 odpovedi a tusim ze aj spravne... teraz je na rade stastie... google uz odpracoval svoje
Tato sutaz sa mi velmi pacila, pre mna je najlepsia z tych co tu boli. Aj ceny su super, len ceny CPU i7 su vysoke...
Tato sutaz sa mi velmi pacila, pre mna je najlepsia z tych co tu boli. Aj ceny su super, len ceny CPU i7 su vysoke...
spravna odpoved zo dna 11.12.2008:
9. SAS on-board na základných doskách ASUS predstavuje:
1. ochranu pred následkami pôsobenia antistatickej elektriny
2. označenie konektorov (spätne kompatibilných so štandardom SATA) pre dátové rozhranie SAS priamo na doske
3. prítomnosť 8kanálovej zvukovej karty Super Audio Sound priamo na základnej doske
...diky za upravu gramatiky
9. SAS on-board na základných doskách ASUS predstavuje:
1. ochranu pred následkami pôsobenia antistatickej elektriny
2. označenie konektorov (spätne kompatibilných so štandardom SATA) pre dátové rozhranie SAS priamo na doske
3. prítomnosť 8kanálovej zvukovej karty Super Audio Sound priamo na základnej doske
...diky za upravu gramatiky
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 24. Feb, 2007, 08:00
za chvilku tu mas i5 a tieto by mali byt lacnejsie pockas na to a mas vystaraneemPORiO napísal:To uz koniec ale mam vsetky 10 odpovedi a tusim ze aj spravne... teraz je na rade stastie... google uz odpracoval svoje
škoda len, že majú iný socket
s pozdravom, crux.
-
- Pokročilý používateľ
elone napísal:za chvilku tu mas i5 a tieto by mali byt lacnejsie pockas na to a mas vystaraneemPORiO napísal:To uz koniec ale mam vsetky 10 odpovedi a tusim ze aj spravne... teraz je na rade stastie... google uz odpracoval svoje
LOL umrem crux, pekny odpal Ved neva aj kôň má 4 nohy a potkne sa...crux2005 napísal:škoda len, že majú iný socket
Teda budu dake lacnejsie? DDR3 RAMkz sa daju dako zbuchat aj do 2 000Sk (2GB)
A dade som čítal (určite aj Vy) že tie nove procesory majú chybu v TLB (Translation lookaside buffer) ako aj procesory od AMD čo mali
OT/
...ale úplne nepodstatnú, čo v prípade AMD tak nebolo (prepad výkonu po patchnutí)
/OT
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 34&t=44158" onclick="window.open(this.href);return false;emPORiO napísal: A dade som čítal (určite aj Vy) že tie nove procesory majú chybu v TLB (Translation lookaside buffer) ako aj procesory od AMD čo mali
...ale úplne nepodstatnú, čo v prípade AMD tak nebolo (prepad výkonu po patchnutí)
/OT
Aka je odpoved na poslednu vcerajsiu otazku, myslim ze mam 100% uspesnost Otazky boli strasne lahke, lebo ked este len prisli na svet tie dosky (pred mesiacom ci kedy) som onich komplet precital aj o Core i7, toto bola taka mensia skuska, kde osm nemusel hladat ani odpovede, bolo to lahke, ale super.......
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
spravna odpoved na otazku zo dna 12.12.2008:
10. Ako sa nazýva exkluzívna technológia firmy ASUS, ktorá zaisťuje úsporu energie CPU?
1. ASUS COP EX
2. ASUS EPU (Energy Processing Unit)
3. ASUS Fusion Block System
10. Ako sa nazýva exkluzívna technológia firmy ASUS, ktorá zaisťuje úsporu energie CPU?
1. ASUS COP EX
2. ASUS EPU (Energy Processing Unit)
3. ASUS Fusion Block System
-
- Pokročilý používateľ
Yes! mam všetky spravne. Dúfam že to bude k niečomu platné xD Rád bz som dačo vyhral konečne... aj pero/nálepka by mi stačila...
presiel som....
vzhladom na nedostupnost stranky 3.12. pocas vacsiny dna sme sa rozhodli tuto otazku nebrat do uvahy pri vyhodnocovani vysledkov... tzn. celkovo 9 otazok, pricom sa posuva dolu aj hranica potrebna na zaradenie do zlosovania zo 7 na 6 otazok...
Naposledy upravil/-a sm_oOx^ v So 13. Dec, 2008, 21:43, upravené celkom 1 krát.
ale aj tak som presiel
wow to tak rychlo presli 2 tyyyzdne ? ako ten cas leti.
dakujem za sutaz.
dakujem za sutaz.
Naposledy upravil/-a Fester182 v So 13. Dec, 2008, 20:49, upravené celkom 1 krát.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
tak dakujem za super sutaz a dufam ze coskoro bude dalsia btw tiez som mal 100% uspesnost
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
- S4ne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
dakujem za sutaz, myslim ze aj uz po tretikrat mam 100% uspesnost a preto dufam ze sa konecne na mna obrati stastie
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power