EDIT:
Takze dnes im to prislo, automaticky to zamietli. Pricom to odpadlo pri beznom pouzivani, naozaj uzasne. Poslali to dodavatelovi, uvidime, co s tym spravi ten. Je teda este sanca, ze to vymenia, i ked pochybujem.
lebo ty by si nevahal spravit to za 5€, ze? A pripocital si aj system? Holt, kto nevie skladat PC alebo nema znamych, musi si priplatit. Ale stale lepsie ako tie "znackove" HP a podobne zostavy, u nas v robote su s nimi len problemy, cena nezodpoveda kvalite, vobec, smejdy.marcel.es napísal:tak som na stranke alza.sk narazil aj na zostavy, ktore skladaju oni. klikol som na prvu zobrazenu (http://www.alza.sk/alza-gamebox-amd-dra ... 161599.htm) a vsimol som si zoznam komponentov, ktore zostava obsahuje. v dobe ked som pozeral bola cena zostavy 1 129,00 EURO (948,94 bez DPH). spocital som si teda podla zoznamu aj jednotlive komponenty a ich cena po spocitani bola 998,63 EURO (pocital som samozrejme ceny s DPH) .. teda fajn, zostavu treba poskladat urctie je vela prace z odbalovanim komponentov zo skatul a ich instalaciou do skrine, mozno aj system nainstaluju .. ale za 130,37 EURO ? .. to prepac ale ..
Ja by som povedal ze to je este dobra cena... Kolko by si si za pracu a vsetko co k tomu patri napocital ty keby si sa tym chcel zivit ? Ja nie som podnikatel ale skus si takuto matematiku (mozete ma opravit).marcel.es napísal:dobe ked som pozeral bola cena zostavy 1 129,00 EURO (948,94 bez DPH).
jednotlive komponenty a ich cena po spocitani bola 998,63 EURO
mozno aj system nainstaluju .. ale za 130,37 EURO ? .. to prepac ale ..
pekny vzorec, ale aky je podla teba rozdiel v poskladani prvej zostavy co som postol z rozdielom 130 euro a tejto (najlacnejsia od nich) ? http://www.alza.sk/alza-topoffice-530-w7hp-d156636.htmpanasonic650
Mas na dodaku resp fakture napisanu aj skrinku, zaplatil si aj skrinku? Ked hej, tak to je pruser ked nie tak to je od nich minimalne neeticke. Inak to sa moc casto nestava, ze neposlu naraz vsetky komponetny z objednavky (ak boli ovsem skladom).buldog11 napísal:objednal som si koplet komponenty na pc zostavu vratane skrinky, vsetko bolo skladom, potom prisiel mail že ,,vyžízeno"(aj skrinka) ,neskor prisiel mail ze to expedovali ale uz bez skrinky a nechapem preco ked skrinka bola skladom a ,,vyžizena".Teraz mam doma vsetko okrem skrinky,na mail neodpisuju a neda sa im dovolat.Je to normalne?Zabudli mi poslat skrinku? z alzy uz viac nenakupujem!