Ja som vobec nic take nepovadal, ze nechodim takto po obchodoch, ked ma draha zavola ... Ale vies co ma na tom sere najviac?? Ked ma vola pomaly kazdy tyzden! To sa proste prehliadnut neda a lezie mi to na nervy. Ja ju tak isto nevlacim po shopoch a neukazujem jej graficke karty, zakladne dosky a vsetko co vide ako novinka ... A darcek mam vzdy nejaky uzitocny a nie kraviny ako svietnik a podobne. To uz je podla mna zufalstvo, ked nie su napady aky vhodny darcek vybrat ...Gina napísal:Jasne je to tak, prave preto si vyberame partnerov ktori sa aspon raz-dvakrat za rok vedia premoct a maju snahu to zistit.
Inak tvoja varianta nie je zla, tiez mi to niekolkokrat padlo vhod, ale ak sa to nestava pravidlom, prekvapco je fajn vies ?
Vianocne darceky - problem (?)
velmo rad by som aj ja prispel co kupit polovicke , no bohuzial nemam akej, tym padom som uplne stratil inspiraciu....
tak aspon rodicom...
Tatovi (kedze ma rad kvalitnu muziku) tak do obyvky nejake tie Genius, a na karu nove specatka....
len neviem co mame... :-? okenu? :-?
tak aspon rodicom...
Tatovi (kedze ma rad kvalitnu muziku) tak do obyvky nejake tie Genius, a na karu nove specatka....
len neviem co mame... :-? okenu? :-?
Spoiler: ukázať
Ja som vobec nic take nepovadal, ze nechodim takto po obchodoch, ked ma draha zavola ... Ale vies co ma na tom sere najviac?? Ked ma vola pomaly kazdy tyzden! To sa proste prehliadnut neda a lezie mi to na nervy. Ja ju tak isto nevlacim po shopoch a neukazujem jej graficke karty, zakladne dosky a vsetko co vide ako novinka ... A darcek mam vzdy nejaky uzitocny a nie kraviny ako svietnik a podobne. To uz je podla mna zufalstvo, ked nie su napady aky vhodny darcek vybrat ...[/quote]
OK, ja len ze z tvojho predchadzajuceho e-mailu som to tak pochopila, beriem ze nic sa nema prehanat ...
Mozno pre tvoju kocku svietnik nie je zrovna dobry napad veD ty ju poznas..., len si myslim ze to co ty nazyvas kravinkami mozno niekoho potesi, to je vsetko.
OK, ja len ze z tvojho predchadzajuceho e-mailu som to tak pochopila, beriem ze nic sa nema prehanat ...
Mozno pre tvoju kocku svietnik nie je zrovna dobry napad veD ty ju poznas..., len si myslim ze to co ty nazyvas kravinkami mozno niekoho potesi, to je vsetko.
Ono je to skor tym ze kazdy sme iny. Ja sa pozastavujem co napadne drahu si kupit, popripade mi vnukne aby som jej to kupil k nejakemu sviatku. Potom je to zas opacne, ja pridem domov, uplne vyteseny, ze som si nieco kupil, priam ze sa k tomu modlim a ona pozrie na mna a len sa cuduje co za kus plechu som si to zas dovliekol. Vtedy to pochopis ze aj tie nase darceky su v podstate obcas kraviny. Ale zasa podla mna je pravda, ze sme viac praktickejsi, zenske vyhadzuju kopec penazi na vseobecne nepotrebne veci.
peace O:)
peace O:)
sentimentálna spomienka - valid cpu
- misulka2221
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Nov, 2006, 02:00
- misulka2221
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Nov, 2006, 02:00
nevymyslaj... staci ak mi kupis predvianocny darcek > dobit kredit, lebo do 17.12.2006 ak si nedobijem tak mi zrusia cislo
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ