Grand Theft Auto V (GTA V)
Re: Grand Theft Auto V (GTA V)
Od cias GTA III vychadza GTA skor na konzoly ako na PC..
Co sa mna tyka, cakam tiez na next-gen konzoly.. uz GTA IV bolo u kamarata na PS3 nehratelne(teda 25-30FPS )-
Inac jasna volba na konzolu.. CoD MW/2 je na konzolu super, ovela lepsie nez na PC... A co sa mysi tyka, zvyknes si na analog..
Release bude maj-jun 2013, otazka ci na PC alebo na konzoly.
Co sa mna tyka, cakam tiez na next-gen konzoly.. uz GTA IV bolo u kamarata na PS3 nehratelne(teda 25-30FPS )-
Inac jasna volba na konzolu.. CoD MW/2 je na konzolu super, ovela lepsie nez na PC... A co sa mysi tyka, zvyknes si na analog..
Release bude maj-jun 2013, otazka ci na PC alebo na konzoly.
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Viem, že to vychádzalo skôr na konzoly, ja som sa k tomu ani nevyjadroval, akurát sa mi nechce čakať ďalší rok, kým to vyjde a bude normálne hrateľné na PC. Nehovoriac o HW nárokoch, ak to skutočne vyzerá tak ako na tých screenoch, tak si za cenu upgradeu takmer kúpim konzolu. A nejde tu len o GTA, chcel som skúsiť aj Red dead. Tie gamepady som nikdy neskúšal, ale neviem si predstaviť, ako sa s tým vlastne dá presne a rýchlo mieriť, ak si to porovnám s myšou.Snake napísal:nechcem ti nič hovoriť, ale GTA vždy vychádzalo na konzoly skôr než na PC...dendroid napísal:Hrať to na konzole nie je ono, neviem si to predstaviť bez myšky. Neviete niekto, či to vôbec tie konzoly podporujú ?
Aj keď mám PS3 doma, a X360 už teraz kupovať nemienim, tak rovnako si to zahrám rádšej na PC, ale rovnako radšej si počkám pol roka, nech to urobia poriadne, a nie ako GTAIV.
- Chris
- Pokročilý používateľ
neviete niekto co je to za hudbu?Laro22 napísal:
myslite ze je to skutocne GTA V ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
dendroid napísal: Tie gamepady som nikdy neskúšal, ale neviem si predstaviť, ako sa s tým vlastne dá presne a rýchlo mieriť, ak si to porovnám s myšou.
no jednoducho.. U niektorych hier je moznost vypnut/zapnut AUTOTARGERTING ci ako to volaju a da sa nastavit aj jeho citlivost..
Potom su tu aj hry ako CoD, kde musis mat aj urcity cit, ale presnejsie mierenie zabezpeci zase autotargeting..
Chris
A k videu, ak je to GTA V, vyzera to skutocne super, aj auta maju lepsiu fyziku..Ale prave pre tie auta sa mi to nezda, tie ma vyvijat prave Brnenske studio, ktore vyrabalo napr. MAFIU ci MAFIU II a vsetci vieme, aka je tam simulacia aut..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
to nie je gta iv
Nove info
Uz som to predobjednal Len nech to nebude nejaky konzolovy port- všetky časti hry sú oproti GTA IV vylepšené,
- každá z postáv bude mať svoje skilly
- lúpeže budú hrať v hre výraznú úlohu
- hudba bude reagovať na akciu v hre
- autá sa správajú na ceste reálnejšie ako v GTA IV
- hra ponúkne najväčší otvorený svet doteraz od Rockstaru. Svet je väčší ako San Andreas, Red Dead Redemption a GTA IV dokopy.
- dno oceánu je plne prepracované a môže byť preskúmané
- vodné atrakcie budú ponúkať aj posilňovanie na pláži
- streľba bola vylepšená a rovnako aj útoky na telo
- autori použili cinematické efekty ktoré sa naučili v Max Payne 3.
- mesto je len jedno, keďže autori sa chceli čo najlepšie priblížiť k znázorneniu Los Angeles
- v hre tentoraz nebudú romantické priateľky
- pribudnú dynamické misie na štýl Red Dead Redemption, napríklad branie stopárov, mŕtve telá, prenasledovanie násilníkov
- hra bude mať ekonomický systém, ale nehnuteľnosti si nekúpime
- multiplayer zatiaľ nebol predstavený, ten si nechávajú autori na neskôr, rovnako nepotvrdili ani eventuálny coop
- postavy v meste sú plne motion capturované
- každá z postáv bude mať jednu až dve svoje špecifické minihry
- z minihier uvidíme jogu, triathlon, vodné lyžovanie,base jumping, tenis, golf, potápanie sa.
- vrátia sa mobily, tentoraz pridajú nové funkcie a budú mať aj internet
- hra dostane najviac vozidiel zo všetkých GTA hier a to všetko od bicyklov, cez štvrokolky, vodné skútre, motorky, vozidlá, nákladné autá až po helikoptéry, lietadla a stíhačky vyzbrojené raketami.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
to si skoro trufas na preorder
Vzdy sa to da stornovat ale no, dufam ze to nebudem mat za potreby
- Chris
- Pokročilý používateľ
CageJ vrele dik, ze si ma poinformoval, ale ja som chcel vediet nazov tej pesnicky v tom videu, dik
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Noo vyzera to velmi slubne...
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... esday.html
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... esday.html
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Neviem, čo ťa na tom tak pobavilo . Nikto ma nepresvedčí o tom, že sa v akčnej hre vyrovná nejaký gamepad myši a klávesnici. Autotargeting, to je úžasná vec ti poviem, ešte lepšia ako krytie sa za každou blbosťou, keď si vezmem, že nepriateľa je vidno aj keď sa človek kryje.CageJ napísal:dendroid napísal: Tie gamepady som nikdy neskúšal, ale neviem si predstaviť, ako sa s tým vlastne dá presne a rýchlo mieriť, ak si to porovnám s myšou.
tych hier je MIN... ale hry ako CoD a pod. musis zamierit skoro presne, iba ti kompenzuje iste nepresnosti analogu.. nie,ze ti 2m zamieri...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
cakal som od neho viac
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent