FALLOUT New Vegas
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: FALLOUT New Vegas
tak som to dohral za necelych 48 hodin. celkove zasadenie pribehu je imho dost vedla, dat hru odohravajucu sa v asi nejprotivnejsej casti sveta. ale okrem vegas sa tam nasli zaujimave lokality, moj oblubeny asi vault s mainframom ktoremu museli kazdy rok obetovat overseera a potom black mountain. ale nejak sa mi nedarilo objavit svet. kedze vegas ma nejako nebavil, dost som chodil na slepo. urobil vsetky questy ktore som dostal a aj tak asi polovica sveta aj tak ostala neobjavena. neviem ci som tam mal chodit len tak krizom krazom alebo co.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Xo tak pouzit google a najist si mapu Fallout New Vegas. Ja som vdaka nej objavil vsetky lokality, vylootoval co sa dalo
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
dal som si perk explorer, takze vidim vsetko kde je, len mi pride od veci ze tie lokality musim tak nahodne objavit. lebo ked som k niektorym lokalitam isiel len tak, tak sa tam casto nedalo nic robit a ked som nieco robil na silu tak to potom kazilo quest pre tu lokalitu ktory som dostal az neskor.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
To si nepametam ze by mi robilo problem skor objavenej oblasti ako som ju dostal v queste.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)