ja som vsak nechcel nahodit otazku teleportu,to som udal ako prepoklad, ze uz existuje..M1ch4l napísal: Co sa tyka teleportu...
ja som ta riesil ten paradox o vedomi cloveka
ja som vsak nechcel nahodit otazku teleportu,to som udal ako prepoklad, ze uz existuje..M1ch4l napísal: Co sa tyka teleportu...
Stále ale tam nieje vysvetlená tá sila, mne ide o podstatu, chápeš ? To o dipóloch som vedel aj o tom "nekonečnom rozkúskovaní magnetov".. ale mne ide o silu, ktorá pôsobí medzi nimi, tie znázornené siločiary kde pekne vidno, ako si hrajú s pilinami... oto mi ide... stále sa akosi nevieme dohodnúť natom, ja som to už hovoril na začiatku, že mi ide o tú podstatu tej sily... joj ja už neviem, jak to mam povedať... Vtomto sol tlkBroslowski napísal:orientacia dipolov v materialy spravim ti obrazok asi v painte
nech sa lubi : http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 3c2edb5782 tie moje krezbicky na tom obrazku je dokonca ako tao vidiet preco nieje magnet v strede magnetom tak ako na okrajoch
Vzhľadom k vonkajšiemu pozorovateľovi, ten, ktorý sa nenachádza v ČD ale mimonej1adad1 napísal:cize v bliskosti ciernej diery sa cas spomaluje, ale hodiny idu normalne
V singularite. Čierna diera je iba hviezda zrútená pod svoj gravitačný polomer, pod horizontom udalostí je obyčajná "hviezda", je to miesto, bod, s nekonečnou hustotou. Veľmi jednoduché, nie je tam nič, čo by mizlo alebo sa záhadne strácalo, iba sa pridá do hmotnosti ČD. Všetci si myslia, že ČD je niečo hrozivé, veľmi silné a bla, bla, bla, ale správa sa prakticky ako obyčajná hviezda, ak by sa zo Slnka stala ČD, okrem Sol energie na 0 by sme to nepocítili(ak by sme zanedbali odhodenie obálky).ANAKONDA47 napísal:Mam otázku ohľadom čiernej diery. Kam tá hmota mizne??