lolmiso2911 napísal: ios ma najlepsie aplikacie a celkovo itunes store je ovela lepsi ako android market...ok kaslite na to
z par ludi by mal Jobs radost
lolmiso2911 napísal: ios ma najlepsie aplikacie a celkovo itunes store je ovela lepsi ako android market...ok kaslite na to
Clovece dost mimo, sam napises, ze je rozdiel 20 euro a v tom istom prispevku je to zrazu 100 € navyse.Xenon napísal: BTW Na program Podľa seba 3 (20€/mesiac) stojí XE 399 € a iPhone 4S 419€ ... cca tých 100 € navyše
Ked je ti to teda tak jedno tak preco riesis, ze ma iPhone "len" 800 MHz ked je rovnako rychly?Xenon napísal: iPhone ma smiešny 800 MHz procesor ... Mne ako koncovému zákazníkovi môže byť jedno, čo tam je, keď je to rovnako rýchle a vydrží to ísť na batériu rovnako.
Veď áno, rozdiel 20 € je pri paušále a blokovanom iPhone. Ja nemám rád praktiky telekomu a nemám rád blokované telefóny. A telefóny výhradne kupujem tam, kde ja chcem. Pri neblokovaných telefónoch v normálnom obchode je rozdiel aj 100 €.m@R3k napísal:Clovece dost mimo, sam napises, ze je rozdiel 20 euro a v tom istom prispevku je to zrazu 100 € navyse.
XE má v balení 16 GB pamäťovku, nemám 80 rokov, aby som musel na displej pozerať z 10 cm (aj keď súhlasím, displej je jemný, ale z 35 cm rozdiel nevidím) a foťák má rovnaký ako iPhone, tá slávna clona 2.4 je len trápny marketingový ťah. Ja môžem mať clonu aj 1.7 a je mi to naprd, keď mám objektív veľkosti guličkového pera, cez ktorý neviem dostať dostatok svetla. A nezdá sa mi, žeby malo XE nejakú zlú koštrukciu. Ale ako vravím, sám mám iPhone 4S, len si myslím, že ľudia z vecí, na ktorých je jablko, robia dokonalé výrobky a pritom sú to rovnaké "šmejdy" ako modely ostatných výrobcov.m@R3k napísal: A tych 20 euro navyse zaplatis napr. za vacsiu pamat +12 GB, lepsi display s vacsim rozlisenim na mensej ploche (IPS vs. LCD), konstrukcia, fotak ...