Modern Warfare III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00

Re: Modern Warfare III

Príspevok od používateľa M1ch4l »

Blbou podporou myslim nulovu podporu od vydavatela a velmi pravdepodobne budu aj menej caste updaty PB.
No na to sa na PC mozeme takpovediac vykaslat....tam staci dobry server, o ktory sa niekto stara...proste bez cloveka, co nastavi ten PB, a potom aj kontroluje, co robi, to nejde.

Prave system aky je v MW2 je asi pokus o istu centralizaciu a niekto o tom klame, ze to je proti cheaterom lepsie. Teoreticky by to bolo lepsie, keby PB fungoval spolahlivo, ale on sam nechyti vobec nic, a ked aj, tak da len kick a nehodi to na permanent ban list.

Vsetky tieto nove COD len brutalne rozbili tu masivnu COD komunitu na PC....jednotka este nejako extra popularna nebola, ale COD2 a COD4, specialne COD4...to hravalo tolko ludi na clanbase, a pod.... :cry:
crux2005 napísal:Povedal by som, že obmedzenie na 45 FPS je kvôli konzolám...
nemyslim si. Na konzolach by to malo ist 60fps...ale mozno ten engine uz dodrbali natolko, ze museli dat na 45, hm...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33

Príspevok od používateľa Kyselinka »

Takze singlac za mnou, hodnotim na vybornu. Presne toto som ocakaval :)
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

M1ch4l napísal:Teoreticky by to bolo lepsie, keby PB fungoval spolahlivo, ale on sam nechyti vobec nic, a ked aj, tak da len kick a nehodi to na permanent ban list.
Tak ja som už zažil, že PB vyhodil očividného cheatra + ho pridal na PB Perm. Ban list. Ale tak, je to skôr zriedkavé.
s pozdravom, crux.
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Kyselinka napísal:Takze singlac za mnou, hodnotim na vybornu. Presne toto som ocakaval :)
Cele 4 hodiny ?
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

:D neviem kolko trva SP. Ja som to hral par dni, nakolko neni moc casu na hranie. Je jesen a prace okolo domu je dost :)
Ale s pribehom som bol celkom spokojny.
underko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 31. Mar, 2010, 18:33

Príspevok od používateľa underko »

david75sk napísal:skus vypnut theatre recording

http://codhq.eu/novinky/tipy-na-nastevenie-mw3
Nepomohlo...
david75sk
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54

Príspevok od používateľa david75sk »

@underko a kolko je ta chvila hrania?

Inak moja recenzia http://codhq.eu/novinky/recenzia-call-o ... -warfare-3

..a áno, korektorku nemám :)
underko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 31. Mar, 2010, 18:33

Príspevok od používateľa underko »

Dospeli sme k tomu ze problem vznika v momente ked sa stanem Hostom hry... Da sa to nejak v configu alebo inak vypnut- aby som nemohol byt host?
crux2005
VIP
VIP

Tak, SP som prešiel, za 6h na veteran. MW3 je naozaj len MW/MW2 s novým príbehom. Po grafickej stránke teda žiadna zmena. Sklamala ma ale tiež AI. Na veteran vie len neskutočne presne strieľať. Inak je hlúpa ako kura. Chlapík ťa skoro nevidí, uteká a presne ťa hituje. Doslova aimbot. :facepalm: Takisto spojenecká AI je neskutočne nedorobená. "Budeme ťa kryť", "teraz... bež bež" a bum, 2 rany od nepriateľa, death. Supressing fire?! wtf. Alebo nalepšie je, ako niekto z "hlavných aktérov" nemôže zomrieť. Vbehne do 100 guliek a opätuje streľbu ako rambo. Ja len prebehnem z jedného krytia do druhého a už som skoro mŕtvy. O tom, že nepriateľ stojí pred ním, on kľačí a nerobí nič, samozrejme nepriateľ strieľa po teba a podobné srandy, radšej nebudem rozširovať. Jedine čo mi prišlo OK bol príbeh. Avšak celkovo nič nové alebo veľmi prekvapujúce.

ad koniec, otázka pre tých čo hru už prešli:
kto bol ten chlapík čo chcel na úplnom konci (za)streliť Makarova ale nepodarilo sa mu to? Yuri alebo Frost?
s pozdravom, crux.
ArAsHiT
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 07. Sep, 2011, 15:06

Príspevok od používateľa ArAsHiT »

Yuri
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

Celkovo 1,5 milióna ľudí čakalo v radoch na zahájenie polnočného predaja a kým sa Zem stihla otočiť okolo svojej osi bolo predaných už takmer 9,3 milióna kópií. Z toho sa predalo 54% hier na Xbox360, 42% patrilo Playstation 3 a pre PC verziu ostali zvyšné 4 percentá
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
crux2005
VIP
VIP

Nj, primárny trh Activision sú konzoly. S nimi sa aj tak super hrajú FPSká. :facepalm:
s pozdravom, crux.
M1ch4l
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa M1ch4l »

LOL
akoze...aj spolubyvajuci na koleji, co hry nehrava, tak pozrel nejake videa a povedal, ze BF3 sa mu paci ovela viac ako MW3.

Najsmiesnejsi na MW3 je tak ci onak zvuk zbrani :D
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

M1ch4l napísal:Najsmiesnejsi na MW3 je tak ci onak zvuk zbrani :D
Ano to som si vsimol aj ja, oproti MW2 to je podstatny rozdiel, hlavne s AK-47 :facepalm:
System_ERR0R
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13

Príspevok od používateľa System_ERR0R »

BO ma este ako tak spravene zvuky ale MW1/2/3 je v podstate ta ista hra s percentom lepsej grafiky a novymi mapami. To si radsej urobim novy profil na MW2, usetrim 45/50 euro a mam to temer zhodne :facepalm:. Co sa tyka SP, nebol sice pribehovo zly, ale tak aby som ho presiel za 3 hodiny :rolleyes:. Oni fakt skusaju ludi a davaju im co najmenej svojej snahy. Su to zdieraci. No uz aby to stalo viac ako BF3, tak to je akoze ... ja neviem. + tie otrasne zvuky zbrani ako airsoft preboha. Tejto hre by som udelil 2/10 za ten pribehovo priemerny singlac a troska ma pobavil aj survival. Maju tolko penazi od tych zarytych fanusikov ktori su ajtak vacsina deti, ze mozu nakrmit aj celu Afriku. Podla mna je to maximalne nepotrebna a odflaknuta hra. Kto chce skill, nech hra CS, kto chce tymovu spolupracu nech hra Battla. Nebudem sa viac rozpisovat, lebo by som s negativami skoncil mozno rano...
Intel Core i7 2600k + Noctua NH-D14 @ 4.0 | MSI GTX580 Twin Frozr II + AC Accelero Xtreme + @900/1800/2180| MSI P67A-C45 B2 | Kingston HyperX 8GB 1600MHz DDR3 Blu | Asus Xonar DX/XD 7.1 | Corsair TX750 | Cooler Master 690 II Advanced NVIDIA edition | Crucial M4 128GB | Seagate Barracuda 7200.12 1TB | Benq XL2411T 144Hz 1080p | Zowie FK1 | QPAD QH-85

Návrat na "Hry a problémy s nimi"