Google Chrome
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Google chrome - svojvolne vymazávanie záložiek
Po zruseni synchro to este robi?
Re: Google chrome - svojvolne vymazávanie záložiek
Prestalo to robiť, ale už to mam asi 5 dni znova zapnute ale aj tak je to už ok...
Spoiler: ukázať
Chrome - prehliadač zakázal rozšírenia
Dnes mi pristál nový update na Google Chrome, ktorý mi povýšil tento úžasný prehliadač na verziu 35. Táto super nová verzia nedovoľuje používanie rozšírení, ktoré nie sú v google webstore. A ja mám zrovna ten problém, že mám zopár rozšírení, ktoré v store nie sú. Dá sa to nejako ojebabrať? Necítim sa byť natoľko nesvojprávny, aby mi musel Chrome diktovať, čo si môžem nainštalovať a čo nie. Už len očakávam, kedy natvrdo nahodia nejaký supersmart filter a nepustí ma to inde ako na google a facebook
Zatial som našiel tieto možnosti:
- nainštalovať staršiu verziu. Toto sa mi s veľkým úspechom nedarí. Nedarí sa mi stiahnuť full inštalačku v34, iba ten ich priblblý web installer, ktorý nahodí priamo verziu 35
- zapnúť developer mode - aspon v starších verziách toto fungovalo, len sa pri každom spustení otvoril banner s upozornením. A mám pocit, že to robilo problémy s niektorými špecifickými rozšíreniami.
- .....bať na celý Chrome, Firefox a neviemaké úžasné browsery a dať opäť šancu IE, na ktorom behajú tiež všetky podnikové rozšírenia bez zbytočnej buzerácie
Zatial som našiel tieto možnosti:
- nainštalovať staršiu verziu. Toto sa mi s veľkým úspechom nedarí. Nedarí sa mi stiahnuť full inštalačku v34, iba ten ich priblblý web installer, ktorý nahodí priamo verziu 35
- zapnúť developer mode - aspon v starších verziách toto fungovalo, len sa pri každom spustení otvoril banner s upozornením. A mám pocit, že to robilo problémy s niektorými špecifickými rozšíreniami.
- .....bať na celý Chrome, Firefox a neviemaké úžasné browsery a dať opäť šancu IE, na ktorom behajú tiež všetky podnikové rozšírenia bez zbytočnej buzerácie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Re: Chrome - prehliadač zakázal rozšírenia
vypne ich len ak kliknes po spusteni na zakazat.
daj proste zrusit.
deje sa to po kazdom spusteni chromu a rezim vyvojara nepomaha, to upozornenie vyskoci tak, ci tak.
daj proste zrusit.
deje sa to po kazdom spusteni chromu a rezim vyvojara nepomaha, to upozornenie vyskoci tak, ci tak.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
no, toto ani nieje tak workaround ..ale mna uz Chrome zacal stvat davnejsie, takze pouzivam Operu a Iron (ten je zatial vo verzii 34, neviem ako planuje pracovat s rozsireniami ked pojde na v35 ale standardne ani rozsirenia z chrome storu nepyta, ma vlastny store)
Hmm... zapol som Chrome na druhom PC v robote a tam mi nič také nehlási. Verzia Chrome je tá istá, tak som z toho jeleň. Jeden ide na W8.1 a druhý na W7.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
A je povoleny doplnok?
Praveze ho nemozem povolit. Cely riadok s doplnkom ma sede pozadie a neda sa na nic kliknut.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
Re: Google Chrome
Skusal, nepomohlo. Pomaly sa opat zoznamujem s Firefoxom. Co je zaujimave, na PC s Win7 mi vsetky doplnky bezia, aj ked je pri nich napisane, ze nepochadzaju z obchodu. Na PC s Win8.1 su zasednute, je pri nich ten isty napis a neda sa nic robit. Chrome som aj preinstaloval, ale nic sa nezmenilo. Co som presiel nejake fora, viacero ludom sa to nepaci. Odpoved od Google je, ze taketo rozsirenie treba dat do ich obchodu. Udajne by to malo ist aj nejako skryt, aby to bolo akesi "privatne" rozsirenie. Nastastie vo FF to fici, aj ked nadseny nie som. Uz bez doplnkov mi ten prehliadac zamrzol dva krat po instalacii a raz na chvilu zamrzol, ked sa nacitavalo nejake posahane video, az potom sa pohol. Toto sa mi paci na chrome, ze ked sa nieco pojekazi na jednom tabe, ostatne funguju dalej.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
a ten Iron si nepozeral ? pripadne Operu ? neviem ci prave tie funkcie ako spravca zaloziek z Chrome potrebujes (alebo synchronizaciu) ale ak nie, tak Opera podla mna uplne OK, funguju v nej vsetky rozsirenia co mam, aj jedno firemne co mam..
Firemne mame pre IE, Chrome a FF, aj ked najlepsie funguje s IE.
Trochu som sa v tom vŕtal. Posledná verzia, ktorá neblokuje rozšírenia je údajne 32. Mne to síce išlo aj vo verzii 34 a na PC s Win7 ešte dnes aj vo verzii 35, ale už sa mi to bloklo aj tam. Takže kto si nechce nechať diktovať čo môže a čo nie, tak tu je postup:
-odinštalovať Chrome
-nájsť a stiahnuť verziu 32
- v C:\Users\ ... meno \AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default zmazať súbor Web data
- v chrome://plugins/ vypnúť Google update
a veselo browsujeme ďalej aj s pokusnými a "nevhodnými" rozšíreniami
-odinštalovať Chrome
-nájsť a stiahnuť verziu 32
- v C:\Users\ ... meno \AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default zmazať súbor Web data
- v chrome://plugins/ vypnúť Google update
a veselo browsujeme ďalej aj s pokusnými a "nevhodnými" rozšíreniami
Škoda,ze to citam až teraz.. Stiahni si developer verziu.. Ak chceš tu 32jku musis vypnut autoupdaty v registroch = srat nazo..
Praveze v registroch sa taky kluc pod HKLM nenachadza, ale preventivne som ho vytvoril a nastavil mu nulovu hodnotu. Zatial som na v32. Bohuzial, FF mi nesadol, aj ked su to iba take drobnosti.