Načo je ľuďom tablet /iPad/?
Re: Načo je ľuďom tablet /iPad/?
Nechce sa mi citat 7stran, tak odpoviem iba na zakladnu otazku, mozno podobne ako niekto iny predo mnou
Je to dobra vec, ked clovek nechce kvoli kazdej blbosti co si chce kuknut na nete zapinat PC, alebo chce mat po ruke mail, messenger. Moze to pouzivat ako zapisnik, prehravac, citacku knih, na hranie hier... proste na cokovek, na co existuje nejaka zmysluplna aplikacia. Alebo ako dosticku na krajanie salamy...
ALE - a to je dolezite, podla mna tablety zachvilu vyhynu a to preto, ze presne rovnake funkcie maju smartfony, ktore navyse maju velkost ovela pouzitelnejsiu na nosenie so sebou a da sa z nich aj volat Najvacsia nevyhoda, ktoru kedysi mali - nizke rozlisenie displeja - uz davno pominula a tak v sucasnosti je smartfon pre vacsinu ludi ovela lepsie riesenie. A lacny tablet moze byt hracka pre deti...
PS aby ste sa nepytali, preco taketo hodnotenie a kusok nizsie moj thread ohladne ipadu mini - dostal som ho a ako sa vravi, darovanemu tabletu na specifikacie nehlad.
Je to dobra vec, ked clovek nechce kvoli kazdej blbosti co si chce kuknut na nete zapinat PC, alebo chce mat po ruke mail, messenger. Moze to pouzivat ako zapisnik, prehravac, citacku knih, na hranie hier... proste na cokovek, na co existuje nejaka zmysluplna aplikacia. Alebo ako dosticku na krajanie salamy...
ALE - a to je dolezite, podla mna tablety zachvilu vyhynu a to preto, ze presne rovnake funkcie maju smartfony, ktore navyse maju velkost ovela pouzitelnejsiu na nosenie so sebou a da sa z nich aj volat Najvacsia nevyhoda, ktoru kedysi mali - nizke rozlisenie displeja - uz davno pominula a tak v sucasnosti je smartfon pre vacsinu ludi ovela lepsie riesenie. A lacny tablet moze byt hracka pre deti...
PS aby ste sa nepytali, preco taketo hodnotenie a kusok nizsie moj thread ohladne ipadu mini - dostal som ho a ako sa vravi, darovanemu tabletu na specifikacie nehlad.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Nov, 2008, 17:32
Co sa ohanate spotrebou, kolko rokov by ste museli mat zapnuty PC, alebo este lepsie - notebook, aby ste minuli viac penazi na elektrinu, ako date za tablet?
Dat x-sto eur za to ze 5 minut denne checkujem email je tiez pomerna haluz
Dat x-sto eur za to ze 5 minut denne checkujem email je tiez pomerna haluz
Gigabyte GA-P35C-DS3R, E4400 @ 2GHz, 2GB RAM DDR-800, 7600 GS, Seasonic S12II-430 430W.
http://www.speedtest.net/result/520731820.png
Orange Mobilny Internet po 18:00 http://www.merac.sk/rs/20100738156.png" onclick="window.open(this.href);return false; za 33 Eur mesacne v HSPA (3G) technologii.
http://www.speedtest.net/result/520731820.png
Orange Mobilny Internet po 18:00 http://www.merac.sk/rs/20100738156.png" onclick="window.open(this.href);return false; za 33 Eur mesacne v HSPA (3G) technologii.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja som kúpil MT z 4"+ HD rozlíšením a prvé čo my napadlo je že tablem mi je už nanič
používam ho ešte menej ako predtým
fakt mi príde divné mať tablet aj mobil kedže je to často to isté len tablet je väčší a tým pádom často vlastne neprenosný
práca z tabletom je iba čistá ilúzia, ak sa k tomu pridá klávesnica to už radšej nejaký prťavý notebook a bude to hodnejšie
ja to vidím ako výťaztvo marketingu na zdravým rozumom
používam ho ešte menej ako predtým
fakt mi príde divné mať tablet aj mobil kedže je to často to isté len tablet je väčší a tým pádom často vlastne neprenosný
práca z tabletom je iba čistá ilúzia, ak sa k tomu pridá klávesnica to už radšej nejaký prťavý notebook a bude to hodnejšie
ja to vidím ako výťaztvo marketingu na zdravým rozumom
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
No, ja mam 4" mobil a vzdy som si myslel ze tablet je blbost... Doslova, aj na zabavky..
No po tom ako som ziskal Apple iPad MIni som musel zmenit nazor, lebo to ako skvelo sa na tom pise, prakticky po par hodinach bez preklepov ma prinutilo zmenit nazor. U mna je to prave naopak, tam kde mam wifi pouzivam LEN tablet, ked po hrani sa a stabletom kuknem na mobil, mam pocit aky poznaju ludia co robia na 22-24" lcdcku, a prejdu na 15" book, nieco podobne. Na mobile sa prakticky nastojato neda pisat bez preklepov, nie tak rychlo..
Bol som tiez odporca tabletov, ale ma to neskutocne vyhody, a kto nemal v ruke apple ipad mini /androidy nesudim..., kedze fon mam a nieje to ziaden rychlik../nemoze sudit..
No po tom ako som ziskal Apple iPad MIni som musel zmenit nazor, lebo to ako skvelo sa na tom pise, prakticky po par hodinach bez preklepov ma prinutilo zmenit nazor. U mna je to prave naopak, tam kde mam wifi pouzivam LEN tablet, ked po hrani sa a stabletom kuknem na mobil, mam pocit aky poznaju ludia co robia na 22-24" lcdcku, a prejdu na 15" book, nieco podobne. Na mobile sa prakticky nastojato neda pisat bez preklepov, nie tak rychlo..
Bol som tiez odporca tabletov, ale ma to neskutocne vyhody, a kto nemal v ruke apple ipad mini /androidy nesudim..., kedze fon mam a nieje to ziaden rychlik../nemoze sudit..
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
no ten table je o tej veľkosti lenže tak ako je to + je to často hned aj rovnaké -
ja si proste nedokážem predstaviť že vláčim zo sebou 7" marhu
ja si proste nedokážem predstaviť že vláčim zo sebou 7" marhu
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
tiez si to viem predstavit len ako citacku
u nas v rodine ich uz bolo par, ale kazdy to casom predal
ale videl som aj takeho experta, ze zvucil koncert a behal s mixpultom na tablete
u nas v rodine ich uz bolo par, ale kazdy to casom predal
ale videl som aj takeho experta, ze zvucil koncert a behal s mixpultom na tablete
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
hej aj na the xx v lucerne tam typek mal panel na ipade, a ozvucene to bolo katastrofalne btw ale s tým tablet asi nič nemal
vsak len ovlada nadialku digital mix .... velmi dobre napriklad ked chces nastavovat odposluchy tak prides na stage ku kapele a nastavis to priamo tam
Skôr som narážal na to že dobre ozvučiť lucernu asi nie je cecky žuť.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
aj tak mi pride tablet zbytocny, mam optimus p880 fon (4,7" IPS, 1280*720) a je to optimalne zariadenie na vsetky taketo zakladne vecicky, ceknutie mailov, web, pozretie dokumentu nejakeho, poznamky, a ked je nuda nejake mensie hry
akoze, patrim k ludom co vsetko potrebne maju vo vacku, a neviem si predstavit vlacit so sebou tablet... a doma to fakt nema zmysel, to si radsej sadnem k PC
akoze, patrim k ludom co vsetko potrebne maju vo vacku, a neviem si predstavit vlacit so sebou tablet... a doma to fakt nema zmysel, to si radsej sadnem k PC
Steam: michalsveto
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja mam telefon prekvapivo na telefonovanie, takze naozaj na nom len stlacam cerveny a zeleny cudlik. pripadne si pozriem pocasie, ci mail. alebo skratim cakanie napriklad u lekara citanim noveho casu.
tablet pouzivam vecer na citanie, browsovanie a hlavne nejake nenarocne serialy pred spanim. pripadne si pustim nejaku uspavanku na youtube, aby som zaspal. plus tam mam "sleep as droid" pre kvalitnejsie zobudzanie.
tablet pouzivam vecer na citanie, browsovanie a hlavne nejake nenarocne serialy pred spanim. pripadne si pustim nejaku uspavanku na youtube, aby som zaspal. plus tam mam "sleep as droid" pre kvalitnejsie zobudzanie.