Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia
Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia
Kamoške sa včera objavil tento vírus tak som sa zasmial a spomenul si na toto fórum Tak som za ňou prišiel to odstrániť a že reku vyskúšam či už antivírové programy ESET to dokážu odstrániť. A voala! Overoval som aj to, či je zmazaná cesta v msconfig a bola. Nabudúce keď sa Vám to stane, len si nainštalujte 30 dňovú verziu a máte po starosti
Aj ja som toto dnes dostal,no resetol som hned pc a pustil kontrolu na Eset 6 nieco našlo a vyliečilo, zatial pc ide v pohode a ako zistim že to nadobro odstranilo-vymazalo? Kde a pod akým názvom to hladať?
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nikdy si nemozes byt isty
ideal je cely disk sformatovat
ideal je cely disk sformatovat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
fuuha, no toto by ma zaujimalo, ci je to realne, aby mi na chranenom PC ak neotvorim ziadnu somarinu nieco robili sarapatu s datami..
kedze slovenska policia sa pustila sama, obavam sa aby sa nepustilo samo aj toto
kedze slovenska policia sa pustila sama, obavam sa aby sa nepustilo samo aj toto
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
"Slovenska policia" sa sama nespustila, spustil to niektory z uzivatelov tvojho PC.
Hej ten 'Samo' je riadne hovado, co si to uz dovoluje... alebo to bol jeho japonsky bratranec Samo Sa To?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
somarina... sedel som na pc, surfoval som, bol som na pravde a smecku... avast spusteny, a zrazu cely monitor zablokovany.
totalne na 150% vylucujem, aby som nieco otvoril, alebo povolil spustenie niecogho co by sa tvarilo ako exe a podobne.. proste, v tje chvili som nic take nerobil, napriek tomu som mal tkau obrazovku pred ksichtom... vsetky zaplaty na pc boli, avast bezal, a nic nepomohlo..
totalne na 150% vylucujem, aby som nieco otvoril, alebo povolil spustenie niecogho co by sa tvarilo ako exe a podobne.. proste, v tje chvili som nic take nerobil, napriek tomu som mal tkau obrazovku pred ksichtom... vsetky zaplaty na pc boli, avast bezal, a nic nepomohlo..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A preco si myslis ze si sa nakazil prave vtedy ?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
ten virus nefunuje tak pokial viem ze je v pc a spusti sa o tyzden, raz som bol u kamosa, a jemu to vybehlo doslova potom, co sa mi otvorilo popup, videl som aj ako vybehol avast, no v momente bola policia cez celu obrazovku, cize avast to zachytil, ale uz neskoro..
ak by som sa nenakazil vtedy, v tej chvili, avast by tomu nedovolil dostat sa do pc,. ved aj inde som pisal, ze avast to zachyti, ale v momente kedy je to vycapene cez obrazovku celu...
ak by som sa nenakazil vtedy, v tej chvili, avast by tomu nedovolil dostat sa do pc,. ved aj inde som pisal, ze avast to zachyti, ale v momente kedy je to vycapene cez obrazovku celu...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
To je síce pekné že to AVAST zbadal, ale na čo je taký antivír čo ti povie "aha vírus" a nezvládne to.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- felipe25
- Pokročilý používateľ
JJ, ved tiez vravim By som povedal, ze hlaska vpravo dole vysla skoro rovnako rychlo ako zablokovanie obrazovky, to bol proste len moment.
Môžem to sem napísať? No ide o to že na stránke Teevee.sk tento vírus chitíte zaručene! Ja 2x za sebou a potom aj ffrajerka takže pozor na to
- MichalkoOo
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
No to tiež záleží od zabezpečenia počítača. Cez IE11 (dobre nastavený) + sandboxie + windows 8.1 + kaspersky internet security 2014 ten vírus zaručene nechytíš
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh
Ja som zatial nechytil nicLaro22 napísal:Môžem to sem napísať? No ide o to že na stránke Teevee.sk tento vírus chitíte zaručene! Ja 2x za sebou a potom aj ffrajerka takže pozor na to
.