ani ten prvý v mesiaci ? viem že ďalšie boli zadarmo vtedy keď si urobil určitý obrat na účte, ale že zrušili aj prvý som netušilkakocool napísal:No ale m bank uz vyber zadarmo nema, musis "aktívne vyuzivat kartu" inak platis
ucet banka po 26.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: ucet banka po 26.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
praveze mbank vyber zadarmo ma, jeden do mesiaca mas free, ak nezaplatis 20eur mesacne kartou tak platis euro za kartukakocool napísal:No ale m bank uz vyber zadarmo nema, musis "aktívne vyuzivat kartu" inak platis
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
no nevim veru ci je to iba 20 e bolo to 200 a je jedno ci platim za kartu alebo za vyber lebo som si ju odvtedy zrusil.
bola to bezplatna banka ked prestala - sup fio a secko jak ma byt a aj ochrana vkladov je ok - s tym mala mbank problem.
bola to bezplatna banka ked prestala - sup fio a secko jak ma byt a aj ochrana vkladov je ok - s tym mala mbank problem.
-
- Sponzor fóra gold
ochrana vkladov je klasicky 100k, ale samozrejme podla polska, fio ma ochranu v cesku takze mi to je jedno zahranicie jak zahranicie
http://www.mbank.sk/pomoc/dokumenty/ban ... -fond.html
bezplatny vyber je
jediny poplatok za kartu je ak za mesiac nezaplatis tych 20eur
http://www.mbank.sk/individualni/karty/karta-visa/
http://www.mbank.sk/pomoc/info/ucty/vyb ... konto.html
btw ten prvy vyber je free az teraz ked dali ten poplatok za neaktivnu kartu
http://www.mbank.sk/pomoc/dokumenty/ban ... -fond.html
bezplatny vyber je
jediny poplatok za kartu je ak za mesiac nezaplatis tych 20eur
http://www.mbank.sk/individualni/karty/karta-visa/
http://www.mbank.sk/pomoc/info/ucty/vyb ... konto.html
btw ten prvy vyber je free az teraz ked dali ten poplatok za neaktivnu kartu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
ja presne naopak, ak nemusim, karty nepouzivam (pokial predajca vyslovene nepreferuje platbu kartou, ako su napr. cerpacie stanice a Tesco)Odar napísal:Pokial vyslovene nemusim, hotovost nepouzivam. Vo vacsine obchodov vies dnes platit kartou. Je to rychlejsie, pohodlnejsie.
-
- Sponzor fóra gold
cerpacie stanice a tesco preferuju karty?, preco?
ja platim kartou na pin aj 30 centove veci, lebo vacsinou tolko pri sebe ani nemam [ale niekedy som zhovievavy k malym predajcom a dam im hotovost no]
ja platim kartou na pin aj 30 centove veci, lebo vacsinou tolko pri sebe ani nemam [ale niekedy som zhovievavy k malym predajcom a dam im hotovost no]
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
mirjak --> Mas na to v roku 2015 nejaky rozumny dovod? S bezpecnostou na mna nechod - vsetko vymyslel clovek a zneuzit sa da vsetko.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
radsej necham tie 2-3% (niekde dokonca nad 4%) obchodnikovi, ak ma zaujem. Proste sa spytam, ci chce cash alebo platbu kartou. Zas s platbami kartou na cerpackach dost ubudlo prepadov... Tesco a pod. je specialna kategoria, tam si banky az tolko neukroja a plat pokladnicky nijako neovlyvi, kolko % skasirovala v hotovosti a kolko na ucet. Je to subjektivne, ale kym ma to bavi, preco nie? Kazdy nech si robi, ako uzna za vhodne...
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
tiez platim cash kde sa len da, hlavne koli poplatkom predajcov a šedo - čiernej ekonomike a danovej optimalizácii:-)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja cez cash kupujem uz len drogy, zbrane, a dievcata od IS, ostatne platim kartou
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
mirjak --> To ma logiku. Ja to beriem tak, ze ked sa to obchodnikovi neoplati, tak terminal na platenie kartou nema, alebo ma obmedzenie, nad aku sumu mozes u neho platit kartou.
Este ma napada - ked idem vecer na pivo, tak platim cash, lebo casnikom vzdy nechavam cosi navrch. Inak fakt, co je mozne, tak vsetko len kartou.
Este ma napada - ked idem vecer na pivo, tak platim cash, lebo casnikom vzdy nechavam cosi navrch. Inak fakt, co je mozne, tak vsetko len kartou.
Naposledy upravil/-a Odar v St 26. Aug, 2015, 15:09, upravené celkom 1 krát.
-
- Sponzor fóra gold
a ja praveze radsej platim kartou aby som nemusel davat nic navyse
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Platba kartou v krčme je podľa mňa dosť risk
Mne sa celkom pozdáva FIO, zatiaĺ mám účet v ČSOB ( do 26ky ) ale potom pravdepodobne prejdem k ním.
Mne sa celkom pozdáva FIO, zatiaĺ mám účet v ČSOB ( do 26ky ) ale potom pravdepodobne prejdem k ním.
-
- Sponzor fóra gold
u nas v kaviarnach sa rozbieha viamo to sa mi paci
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
risk je cokolvek. ja som min. v obchode zazil, ako mi vzala kartu a strkala ju niekde dole pod stolik - ze tam maju terminal. ked som potom kukol zboku - ozaj, tam mali terminal ale tak, zeby s nim kvoli kablom nepohli ani o centimeter. bavim sa o bezdotykovom terminali . toto mi nevadi, ale ak je tam kamera zhora zdola, pekne si odfoti cisielka, a ideme platit cez net (net platby mam ale v csob blokovane alebo teda chranene SMS kodami, takze ma to netrapi).
ale viem o pripade myslim Ba kaviaren (bolo to v spravach), kedy casnik bral kartu k pultu, kde mal kameru zdola aj zhora a ludom potom chodili transakcie z australie a pod.
skor sa zneuziju cisla karty a CVV2 kod ako bezkontaktna platba. ved na nu treba kartu doslova pritlacit k terminalu, inac to nejde.ň
a k uctom a pod: urcite by som riesil skor ZUNO ako mBank. Kto chce aj vybery, a zaplati 100e kartou mesacne /sak to je jedna plna nadrz a 2-3nakupy/, ma plnohodnotny ucet s sms notifikaciami a pod. no kto mi da toto zadarmo? premna je ZUNO best buy, alebo skor best free mbanka u mna stratila vyznam, pri kreditke musim minut 50e mesacne ak ju chcem free, pre kartu chcu min. 20e minut mesacne, a same "podmienenia".
ano, aj zuno ma kedze mam ucet plus, ale tych 100e zaplatim.
bol cas ked som mal tri banky, a fakt vyuzival to naj co maju, ale kontrolovat a mat prehlad o vsetkom - minul som tu 20e? minul som tu 50e a pod je vela. btw: kto casto chodi do zahranicia, zuno jenajlepsia volba co sa bank tyka. ponuka vymenny kurz VISA bez navysenia. mBank si berie 0,5%.
Ak Vam zmenaren nuka za 1euro 7,35kun, zuno vam da aj 7,60kun, a to je velky rozdiel. osobne uz pri sume 500€ clovek dokaze usetrit aj par desiatok eur, ak ma zuno, a plati nim v zahranici, prip. ma ucet plus a vybera z bankomatu.
uz sa ani neoplati doma zamienat, lebo kym za 500e mi daju v zmerarni 3675kun, bankomat mi da 3800kun. realna skusenost z tohto leta, ale aj minulorocneho. kurz Zuna je perfektny, odporucam ho vsade. len bacha na nevyhodne ponuky bankomatov, ktore chcu preratat vyber okamzite .- v ziadnom pripade, vzdy dajte ze chcete vyber v miestnej mene.
ale viem o pripade myslim Ba kaviaren (bolo to v spravach), kedy casnik bral kartu k pultu, kde mal kameru zdola aj zhora a ludom potom chodili transakcie z australie a pod.
skor sa zneuziju cisla karty a CVV2 kod ako bezkontaktna platba. ved na nu treba kartu doslova pritlacit k terminalu, inac to nejde.ň
a k uctom a pod: urcite by som riesil skor ZUNO ako mBank. Kto chce aj vybery, a zaplati 100e kartou mesacne /sak to je jedna plna nadrz a 2-3nakupy/, ma plnohodnotny ucet s sms notifikaciami a pod. no kto mi da toto zadarmo? premna je ZUNO best buy, alebo skor best free mbanka u mna stratila vyznam, pri kreditke musim minut 50e mesacne ak ju chcem free, pre kartu chcu min. 20e minut mesacne, a same "podmienenia".
ano, aj zuno ma kedze mam ucet plus, ale tych 100e zaplatim.
bol cas ked som mal tri banky, a fakt vyuzival to naj co maju, ale kontrolovat a mat prehlad o vsetkom - minul som tu 20e? minul som tu 50e a pod je vela. btw: kto casto chodi do zahranicia, zuno jenajlepsia volba co sa bank tyka. ponuka vymenny kurz VISA bez navysenia. mBank si berie 0,5%.
Ak Vam zmenaren nuka za 1euro 7,35kun, zuno vam da aj 7,60kun, a to je velky rozdiel. osobne uz pri sume 500€ clovek dokaze usetrit aj par desiatok eur, ak ma zuno, a plati nim v zahranici, prip. ma ucet plus a vybera z bankomatu.
uz sa ani neoplati doma zamienat, lebo kym za 500e mi daju v zmerarni 3675kun, bankomat mi da 3800kun. realna skusenost z tohto leta, ale aj minulorocneho. kurz Zuna je perfektny, odporucam ho vsade. len bacha na nevyhodne ponuky bankomatov, ktore chcu preratat vyber okamzite .- v ziadnom pripade, vzdy dajte ze chcete vyber v miestnej mene.
Spoiler: ukázať