Inak, Boli ste teraz cez víkend niekto na BITE v Inchebe... mám odtiaľ zaujímavú skúsenosť.
V skratke, v Sharku majú fakt kvalifikovaných zamestnancov

... ako tam mali vystavenú tú zostavu lga2011 v CM Cosmos skrinke s tými dvomi AMD R9 kartami (naschvál nepíšem ktorými, lebo o to tu išlo). Zamestnanca Sharku, ktorý stál pri nej a neskôr som sa dozvedel, že skladá hotové zostavy pre zákazníkov a skladal aj túto, som sa pýtal, či sú to 290 alebo 290X, on že sú to 290X. Po chvílke tá zostava zaujala ešte jedného pána, hlavne tie dve grafiky a pýta sa ho, že koľko stojí jedna tá grafika a zo zamestnanca zrazu vypadlo že okolo 350€

... no div mi nezabehlo, tak sa ho ešte raz pýtam, že aká je to karta, X či non-X, a on znova úplne presvedčivo že je to 290X a ich cena v e-shope je okolo 350€, hneď sa potom pozrel na stránku shopu a zistil že za tú cenu je to tá non-X... chlapík ani nevedel, že aké dve karty tam vmontoval
IMG_0124.JPG
PS: A ani tá voda sa mi akosi nezdala...

PS2: Jaaaaj, a ešte mi dával, že tá skrinka (Cooler Master Cosmos II) je cenovo u nich nejak nad 200€ (síce neklamal, lebo je to skutočne nad 200€

)
...Dex, ty ju tak veľmi chceš, tak šup šup na stránky Sharku, asi majú nejaký výpredaj