200MBza sekundu ?FEAR napísal:Tak uz hrajem .. \
a bitrate taky ze 1 675 000 kbps [/youtube]
Crysis 2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Crysis 2
Preco pouzivas Vsync tam, kde nemas viac ako 60fps?Kyselinka napísal:Pocuj FEAR, mas zapnutu VSync? Kua mne to robi presne co pri F.3.A.R., je to obmedzovane na 30FPS
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Pretoze bez toho sa to neda hrat. Ten obraz sa rozsekava ako hovado, velmi neprijemne pre oci a velmi to kazi celkovy dojem z hry
Hral som Crysis 2 DX9 s VSync a to bola lahodka, obraz krasne plynuly a celistvy, no pri DX11 to mam obmedzene na 30
Hral som Crysis 2 DX9 s VSync a to bola lahodka, obraz krasne plynuly a celistvy, no pri DX11 to mam obmedzene na 30
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a co chces ked karta nestiha?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nemas to obmedzene na 30FPS. Len musis pochopit, co vsync robi - a to je znizenie FPS na najblizsiu hranicu, ktora je bud frekvencia monitora alebo polovica z neho. Teda ak mas viac ako 60FPS, tak 60FPS, inac 30FPS.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Presne tuto reakciu som cakal. Tazko ze nestiha, mozem ju mat nataktovanu akokolvek chcem a vzdy mi da presne 30.1FPS pri 70% vyuzitia jadra. Akonahle sa postavim niekde do kuta smerom k stene a hybem myskou, tak mi to vybehne na 55FPS a vyuzitie jadra na 98%. Toto iste som mal aj pri hre F.3.A.R.LordKJ napísal:a co chces ked karta nestiha?
\\ano Faugusztin presne nad tymto som rozmyslal. Preco mi to ale nerobi pri DX9?
Naposledy upravil/-a Kyselinka v Pi 01. Júl, 2011, 23:45, upravené celkom 1 krát.
No bohuzial pri Vsyncu dostanes len 60,30,20,15,14,10..fps, ak chces mat na ukor vacsieho lagu aj nieco medzi -> zapni triple buffer
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Kazdy ma na VSync svoj nazor
Ja bez neho hrat nedokazem. No tento problem s Crysisom som uz vyriesil. Staci ak po nacitani hry vojdem do nastavenia grafiky a dam "Obraz v okne" ANO a potvrdim. Potom dam zase naspat na NIE. Frejmy mi vybehnu a aj vyuzitie grafiky sa naplno zdvihne
Pred/Po
Vedla teploty je percento vyuzitia jadra.
Hru som uz presiel v DX9 a hlavne koli DX11 som si ju kupil a myslel som ze ju uz dam uninstall
Po hodine maturovania si idem konecne vychutnat ten DX11 prinos, snad tam nejaky uvidim
Ja bez neho hrat nedokazem. No tento problem s Crysisom som uz vyriesil. Staci ak po nacitani hry vojdem do nastavenia grafiky a dam "Obraz v okne" ANO a potvrdim. Potom dam zase naspat na NIE. Frejmy mi vybehnu a aj vyuzitie grafiky sa naplno zdvihne
Pred/Po
Vedla teploty je percento vyuzitia jadra.
Hru som uz presiel v DX9 a hlavne koli DX11 som si ju kupil a myslel som ze ju uz dam uninstall
Po hodine maturovania si idem konecne vychutnat ten DX11 prinos, snad tam nejaky uvidim
Skratim to nikdy som nehral a ani nebudem z vypnutou Vsync ... takze hodnoty ktore je vidiet na videu su samozrejme zo zapnutou staci sledovat hodnoty ktore sa menia plynulo v jednotkach nie skokom bud 30 alebo 60
mozes sem postnut screen config ovladacov?
Mas zapnute triple buffer (trojite ukl.), to preto. Ak by si mal len klasicke double buffer (Vsync), tak plati to co som pisal.
ja sa nehadam. ..
ani ja
mno ako je to pritiahnute za vlasy aleMučo Mačo napísal:200MBza sekundu ?FEAR napísal:Tak uz hrajem .. \
a bitrate taky ze 1 675 000 kbps [/youtube]
uz nech je to aj blabol no bitrate je neskutocne vysoky ... v praci som to na priemernom notase nedokazal prehrat dokonca ani na priemernom PC
nuz moj strojcek sa drzi statocne ..ked stiha samotnu hru + nahravanie v tak nekrestanskych parametroch a este si na pozadi stahujem a rozbalujem subory ,... (hra samozrejme bez frapsu ide trosku lepisie .. minimalne 10%-15% fraps urcite stiahne )