DotA 2
Re: DotA 2
Uz sa neviem dockat na ten naval noobov, ked sa to otvori ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
zaloz si novy ucet a pusti si hru, noobov plna prdel, skoro mi tam praskol curak, ked som to videl. Ale nemali by sa dostat do tych lepsich hier
jo matchmaking funguje prekvapivo dobre, ovela lepsie ako v zaciatkoch este v roku 2011 - posledny mesiac co som hral som nezazil hru, kde by to fakt niekto nedaval/nevedel - kurier, wardy vsetko jak ma byt. ked zahram s niekym v party tak hned citit rozdiel. na druhej strane sa mi paci ze aj s novym uctom staci zopar hier a ked si dobry tak sa hned dostanes vyssie - vobec to nezavisi od levelu a tych exp., a ani od poctu vyhier.
Courage vdaka za objasnenie, takze je dost vzacny vzhladom na to ze sa nedal normalne u-craft-ovat z vajca ako ostatni kurieri.
Courage vdaka za objasnenie, takze je dost vzacny vzhladom na to ze sa nedal normalne u-craft-ovat z vajca ako ostatni kurieri.
MM nefunguje, resp funguje ale len v niektorych ohladoch.
Tie party su tragedia, vcera som hral v party s top retardami. Prvu hru sme hrali proti este vacsim retardom, co isili trojlinku axe + lesh + mortred a ja som bol na sole s banem. dal som si first blood 1v3 lesh mal potom 0-5 a leavol. Dalsia hra ten isty nas stack, kde teraz feedovali jak prasata a proti nam boli uz zas moc silni hraci, nedalo sa vyhrat aj ked som mal farmed medusu, oni mali naixa,nyxa,gyra vsetko sfeedovanych herov.
https://dotabuff.com/matches/100403179
https://dotabuff.com/matches/100418807
tie solo hry sa ako tak daju, ale aj s nimi ma vela ludi problemy. stale je velka moznost, ze narazis na 1 retarda, co sa tam dostal ani neviem ako a proste zrujnuje celu hru.
http://dev.dota2.com/showthread.php?t=68580
Tie party su tragedia, vcera som hral v party s top retardami. Prvu hru sme hrali proti este vacsim retardom, co isili trojlinku axe + lesh + mortred a ja som bol na sole s banem. dal som si first blood 1v3 lesh mal potom 0-5 a leavol. Dalsia hra ten isty nas stack, kde teraz feedovali jak prasata a proti nam boli uz zas moc silni hraci, nedalo sa vyhrat aj ked som mal farmed medusu, oni mali naixa,nyxa,gyra vsetko sfeedovanych herov.
https://dotabuff.com/matches/100403179
https://dotabuff.com/matches/100418807
tie solo hry sa ako tak daju, ale aj s nimi ma vela ludi problemy. stale je velka moznost, ze narazis na 1 retarda, co sa tam dostal ani neviem ako a proste zrujnuje celu hru.
http://dev.dota2.com/showthread.php?t=68580
jop suhlasim, ked sa hra v party je ten MM dost naprd... ked sme 5 stack tak by nas to malo hodit proti 5 stacku nie proti 5 nahodnym hracom... a opacne nerad hram proti stacku.
ale nesuhlasim s ludmi ktori tam navrhuju podobny system ako v LoL - ze aby si sa dostal do nejakych ranked games treba odohrat 300-400 hier?? total bullshit a dufam ze to nikdy nespravia - hlavne v tom ohlade ze vela ludi prechadza z doty 1, ktoru hrali X rokov a teraz keby trebalo hrat rok aby si sa vobec dostal do nejakych kvalitnych hier , dakujem neprosim.
ked hram solo tak s MM som spokojny, tak 80% hier su v pohode hraci.
ale nesuhlasim s ludmi ktori tam navrhuju podobny system ako v LoL - ze aby si sa dostal do nejakych ranked games treba odohrat 300-400 hier?? total bullshit a dufam ze to nikdy nespravia - hlavne v tom ohlade ze vela ludi prechadza z doty 1, ktoru hrali X rokov a teraz keby trebalo hrat rok aby si sa vobec dostal do nejakych kvalitnych hier , dakujem neprosim.
ked hram solo tak s MM som spokojny, tak 80% hier su v pohode hraci.
no tak 100 hier, to je vela ako pre koho. TO nemozes zas hodit, tak ze to das za rok. ty mas 366 hier. cize to das za 2-3 mesiace. a mas potom dobre hry. ak to mas na salame a nemasujes to, tak ti moze byt jedno ci si v ranked MM alebo nie. Mne sa to zda byt fer.
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
aj hravate spolu z fora? Mate neaku hodinu vyhradenu alebo ako? Ja som odohral par hier, mohli by sme zahrat.
MB: | CPU: | Cooler: Noctua NH-D15| RAM: G.Skill Trident Z 2x8 GB | VGA: Gigabate 1660TI OC 6GB| PSU: Cougar A450/R | SSD: Samsung 970 Evo Plus | HDD: WD Green 2TB | Skrinka: Lancool K58
no mojim tempom to vychadza 4 mesiace co je celkom dost... ale hej 100 hier by sa este dalo. ale spomina sa tam aj 400 hier co je 30 lvl na lolku (opravte ma ked som mimo, neviem ako to presne funguje) - co uz je fest vela aj pre hraca co hra kazdy den. horsie je ze su hraci s 200-300 hrami co proste nevedia - prvy item treba vladimir za kazdeho melee hera, cim viac ich je v teame tym lepsie... a "me mid or feed", alebo ragequiter lesh po 0/5 z lajny ^^ (jo-ten typek ma 430 hier).zwARO napísal:no tak 100 hier, to je vela ako pre koho. TO nemozes zas hodit, tak ze to das za rok. ty mas 366 hier. cize to das za 2-3 mesiace. a mas potom dobre hry. ak to mas na salame a nemasujes to, tak ti moze byt jedno ci si v ranked MM alebo nie. Mne sa to zda byt fer.
MOHLI BY SME NIECO ZAHRAT DNES VECER, budte online na steame a daco dame dokopy.
ja nedam zrejme sa budem ucit ale tak mozte skusit. som za all random
ja stale hram random
//edit elementar: a to si este neskusal 5x necrobook
//edit elementar: a to si este neskusal 5x necrobook
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
aj ja hram v podstate random vacsinou si picknem to co sa do napickovaneho hodi hlavne na pube... cize moj pick vyberaju ostatni
Vcera sme sa piati zisli na skype,
prva hra druid venomancer lich furion propethka... roshan na lvl1 do 10minuty vsetky veze dole potom nas trochu potrapili ale nemali sancu
druha hra ursa furion venomancer lich a keeper of light... skusili sme rosha + only mid no to neslo museli sme to dofarmit na ostatnych veziach ktore padli rychlo tak isto nakoniec nemali sancu to vyhrat
Vcera sme sa piati zisli na skype,
prva hra druid venomancer lich furion propethka... roshan na lvl1 do 10minuty vsetky veze dole potom nas trochu potrapili ale nemali sancu
druha hra ursa furion venomancer lich a keeper of light... skusili sme rosha + only mid no to neslo museli sme to dofarmit na ostatnych veziach ktore padli rychlo tak isto nakoniec nemali sancu to vyhrat
Som kludne za, ale asi skor ako o 10-11 sa domov nedostanem. Inak tiez hravam v 99% pripadov random, iba sem-tam sa mi stane, ze dam repick kvoli counterpicku alebo ze dostanem hrdinu, na ktoreho vyslovene nemam chut prip. dostanem necrolica, ktoreho neviem dobre zahrat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
dnes sme randomli visage + venomancer. izy linka si nezahras
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
aha ja hravam all pick, nehral som este vsetkych hrdinov v dota2
MB: | CPU: | Cooler: Noctua NH-D15| RAM: G.Skill Trident Z 2x8 GB | VGA: Gigabate 1660TI OC 6GB| PSU: Cougar A450/R | SSD: Samsung 970 Evo Plus | HDD: WD Green 2TB | Skrinka: Lancool K58
Allrandom ani nie je, ja si davam v ramci allpicku random. Zaroven mam za to par goldov navyse, takze mi ostane bud viac na itemy, alebo mozem kupit kuriera, ked sa nas support neciti, prip. ked nemame supporta.