Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
este chybali iskry
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
qq: este sneh a nieco by mi to pripomenulo
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
ja auto trapim bezne, takze emisna ma nemoze rozhadzat:Dhawkeye napísal:ja som naposledy auto na emisnej radsej netrapil..TK uplne v pohode
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
och, soarer... z toho auta serem magi v kockach a najlepsi porotcovia, pekne v bride sedackach
defend lock
defend lock
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Mam tu dve otazky:
• Kde kupim bezpecnostne matice na kolesa ktore aj nieco vydrzia?Cena nerozhoduje.
• Ako sa starat o kožu?Cim impregnovat ako cistit,skuste posunut vase skusenosti.
• Kde kupim bezpecnostne matice na kolesa ktore aj nieco vydrzia?Cena nerozhoduje.
• Ako sa starat o kožu?Cim impregnovat ako cistit,skuste posunut vase skusenosti.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Ohladom koze: Vo vseobecnosti mas nejaky cistiaci prostriedok a k nemu impregnacny. Ja pouzivam dve rozne spongie na to. Ten impregnacny krem je vlastne nieco ako telove mlieko, cize kludne si to mozes vykydat na ruku, a potom len hladkas sedacky v aute. Zababres sa, ale prstami sa lahko dostanes vsade do kazdeho zahybu a medzery.
Ja pouzivam Gliptone Liquid Leather Cleaner a Conditioner. Ako je vidno na obrazku, Cleaner je taka nazltla priesvitna priehladna kvapalina, Conditioner je teda take biele huste mlieko.
Dobry vyber mas aj blizsie v Rakusku. Medzi vyrobkami nemam ziadnu preferenciu. Ako vidis, tie moje su na stranke v komentaroch velmi dobre hodnotene. Z iClean.at mozes skusit napr. Zaino, co je tiez casto spominane, alebo Lexol, ktory je udajne jeden z najlepsich, ale neviem preco sa mi zda, ze ho niekto zavrhoval ako prilis agresivny. Radsej si o tom nieco precitaj. Tiez medzi dobre asi bude patri Zymöl.
Popripade mozes mozno skusit nieco taketo z IKEA, alebo akehokolvek ineho podobneho obchodu. Starostlivost o kozu je viacmenej stale rovnaka. Je to to iste ako ludska koza, cize voda ju vysusuje, oleje impregnuju a odpudzuju vlhkost, slnko tiez vysusuje.
Inak kazdy vyrobca aut ma nejake svoje vyrobky na tento ucel, napriklad BMW ma taketo. Inak pokial mas nejaku akoze-kozu v aute, ktora vobec nevonia tak krasne ako klasicka koza, tak tie pripravky ti to trochu prevonaju, ale kebyze chces vyraznejsi efekt, odporucam kozeny vonavy stromcek Gliptone Liquid Leather Air Freshener [link]. Akokolvek sa mi hnusia vselijake vonave chujiny, tak hento je brutalna vec. Vonia to fantasticky a ako koza. Nie je ti z toho zle, je to nevtierave, dokonca ked si sadnes do auta, tak sa plnymi plucami nadychnes, proste instant pimp my car. Ja to uz v aute nenosim, nakolko tam mam skutocnu pravu kozu, ktora aj po 10 rokoch vonia uplne brutalne dobre, ale kebyze mas nejaku fake kozenku, mozes skusit.
Ja pouzivam Gliptone Liquid Leather Cleaner a Conditioner. Ako je vidno na obrazku, Cleaner je taka nazltla priesvitna priehladna kvapalina, Conditioner je teda take biele huste mlieko.
Dobry vyber mas aj blizsie v Rakusku. Medzi vyrobkami nemam ziadnu preferenciu. Ako vidis, tie moje su na stranke v komentaroch velmi dobre hodnotene. Z iClean.at mozes skusit napr. Zaino, co je tiez casto spominane, alebo Lexol, ktory je udajne jeden z najlepsich, ale neviem preco sa mi zda, ze ho niekto zavrhoval ako prilis agresivny. Radsej si o tom nieco precitaj. Tiez medzi dobre asi bude patri Zymöl.
Popripade mozes mozno skusit nieco taketo z IKEA, alebo akehokolvek ineho podobneho obchodu. Starostlivost o kozu je viacmenej stale rovnaka. Je to to iste ako ludska koza, cize voda ju vysusuje, oleje impregnuju a odpudzuju vlhkost, slnko tiez vysusuje.
Inak kazdy vyrobca aut ma nejake svoje vyrobky na tento ucel, napriklad BMW ma taketo. Inak pokial mas nejaku akoze-kozu v aute, ktora vobec nevonia tak krasne ako klasicka koza, tak tie pripravky ti to trochu prevonaju, ale kebyze chces vyraznejsi efekt, odporucam kozeny vonavy stromcek Gliptone Liquid Leather Air Freshener [link]. Akokolvek sa mi hnusia vselijake vonave chujiny, tak hento je brutalna vec. Vonia to fantasticky a ako koza. Nie je ti z toho zle, je to nevtierave, dokonca ked si sadnes do auta, tak sa plnymi plucami nadychnes, proste instant pimp my car. Ja to uz v aute nenosim, nakolko tam mam skutocnu pravu kozu, ktora aj po 10 rokoch vonia uplne brutalne dobre, ale kebyze mas nejaku fake kozenku, mozes skusit.
- landrower
- Pokročilý používateľ
http://www.automoto.sk/clanok/184838/sp ... -nemci/296
vyjadrite sa
mne sa tie vysledky zdaju divne, a trochu aj metodika...
vyjadrite sa
mne sa tie vysledky zdaju divne, a trochu aj metodika...
ale no až takto? To je jak tvrdiť že Top Gear robia objektívne recenziektoré zverejnil nemecký autoklub ADAC
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
hej no, len som dufal ze nieco aspon ako tak relevatne spravia.. kazdopadne aspon to ze si to rozdelili na kategorie a rocniky sa mi paci ale hodnotit poruchovost rocnych aut je volovina, maloktore sa posere za rok...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
vseobecne to nie je ziadny ukazovatel. este to robil aj adac takze....
potom kde je taka Honda accord? legend? lexus? subaru? akoze test onicom, ale tak na ludi neznalych situaciu to presvedci ze nemci su najlepsie auta
potom kde je taka Honda accord? legend? lexus? subaru? akoze test onicom, ale tak na ludi neznalych situaciu to presvedci ze nemci su najlepsie auta
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
len nechapem preco astra bola nizsia stredna trieda a meriva medzi male automobily, to uz fakt ked tak naopak sak meriva je riadna krava velka.... ale nevadi (a potom , miesat triedy s rozmermi.... myslel som ze to "nizsia stredna trieda" a pod je skor o cene ako velkosti..)
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
meriva nebola az taka velka zafira bola vacsia