Káva a všetko s ňou spojené
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Káva a všetko s ňou spojené
myslis to co ku nej pisu na stranke? tym sa vobec neriad
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Andre
- TV & Audio expert
tak po minulej kave som cakal zas nieco ovocene, ale tato je na mna moc jemna, vhodna skor na espresso
kludne posuniem jeden balik, ak by niekto chcel, pripadne aj vymena za predchadzajucu musasa
kludne posuniem jeden balik, ak by niekto chcel, pripadne aj vymena za predchadzajucu musasa
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Viete odporucit kavovar na prekvapkavanu kavu? Do prace, cize objem nadobky minimalne 1,2 litra, cena do 300,- Eur.
SAGE SDC400BSS?
SAGE SDC400BSS?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Andre rad ochutnam daj SS ak mas chut to poslat do KE a za akych podmienok.
Dik.
Dik.
Objednal som 3, mozem dat jedno na vymenu, keby ste to nechceli riesit postou (som z ke)Jednoduska napísal: ↑Pi 12. Jún, 2020, 09:17 Andre rad ochutnam daj SS ak mas chut to poslat do KE a za akych podmienok.
Dik.
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
@Odar: to vyzera huste, uz len to pretlacit, aby to kupili. Btw. aj nejaky schopny mlyn k tomu?
GRAEF CM 802?
GRAEF CM 802?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nechcem robit reklamu Doubleshotu, ale faktom je, ze mam uz par rokov Baratza Encore, kupil som ho aj rodicom a na filtrovanu kavu v pohode dostacuje. Bez problemov na to kupis nahradne diely (kamen, tie plastove dozy, keby cosi). Na espresso by som ho neodporucal, ale na filter je podla mna velmi dobry.
Graef netusim, nikdy som to v ruke nemal, takze neviem porovnat.
BTW ten Technivorm nie je hracka pre deti, ale poctivy kus zeleza, podla mna za rozumnu cenu. V pripade, ze by som potreboval masinu na prekvapkavanu kavu, sam by som do neho siel. Doubleshot ho pouzili aj na nejakej sutazi, takze extrakcia urcite nebude problematicka. Ludia to ale nepoznaju, co je logicke, lebo je to velmi uzky profil. No ale ani penumatiky na auto nekupujeme v papiernictve
Graef netusim, nikdy som to v ruke nemal, takze neviem porovnat.
BTW ten Technivorm nie je hracka pre deti, ale poctivy kus zeleza, podla mna za rozumnu cenu. V pripade, ze by som potreboval masinu na prekvapkavanu kavu, sam by som do neho siel. Doubleshot ho pouzili aj na nejakej sutazi, takze extrakcia urcite nebude problematicka. Ludia to ale nepoznaju, co je logicke, lebo je to velmi uzky profil. No ale ani penumatiky na auto nekupujeme v papiernictve
Ako, ja uz som presvedceny a dostavam chvali od inych kavickarov na tu Moccamaster masinku. Mlyncek uvidime, potesilo by nieco s vahou.
- Andre
- TV & Audio expert
tak zmakol by to aj tchibo, ale nebudem sa opakovat
https://www.tchibo.sk/mlyncek-na-kavu-e ... 34737.html
https://www.tchibo.sk/mlyncek-na-kavu-e ... 34737.html
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Neboj sa, robim si nanho zalusk akcia nanho nezvykne byt ?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Priamo do páky ten Tchibo mlynček vie mlieť?
- Andre
- TV & Audio expert
ano, akurat niekomu tu prislo ze nemelie dostatocne jemne, tak neviem
no nemelie, niektore kávy ok a niektore s tým už nemeliem vôbec. Nastavené na najjemnejšie, alza coffe doba doba extrakcie cca 25sekund ale napr 9gram decaf mi to pretečie za 10. Radšej ju už meliem ručne hariom.
Mliet do páky síce vieš, aj má takú možnosť - si vieš mletien nastaviť na čas, počet šálok(váha) a potom priamo páka, že tlačítko máš ako on/off switch. Lenže nemá to žiaden držiak, tak ju tam len musíš pridržať a sem tam sa mi stane, že sa netrafím presne a je z toho bordel
Akože jak som tu písal pred tým, mlyn dobrý ale na presso by som ho 2x nekúpil.
Mliet do páky síce vieš, aj má takú možnosť - si vieš mletien nastaviť na čas, počet šálok(váha) a potom priamo páka, že tlačítko máš ako on/off switch. Lenže nemá to žiaden držiak, tak ju tam len musíš pridržať a sem tam sa mi stane, že sa netrafím presne a je z toho bordel
Akože jak som tu písal pred tým, mlyn dobrý ale na presso by som ho 2x nekúpil.
Tak aky mlyncek na kavu (manual/elektro)? Momentalne mam Porlex Tall, ale uz dosluhuje. Vylucne na presso
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B