UA konflikt
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Re: UA konflikt
Fakt by ma zaujímalo, čo všetko je za touto vojnou. Lebo Putin prakticky nič nezískal (aspoň teda z môjho pohľadu), len si trhol riadnu hanbu.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Vzhľadom k tomu ako už teraz vyzerá technika ktorú vyťahujú zo skladov:
https://bulgaria.postsen.com/world/5728 ... -fire.html
Turbo v okupovaných častiach Ukrajiny už aj doteraz zbierali chlapov na ulici, jeden šiel kúpiť šampón a o týždeň sedel v zákope. Doslova robia genocídu rusky hovoriacich Ukrajincov ktorých vraj chceli chrániť. Tam už nemajú kde zbierať, to budú branci, záložníci, ľudia čo dali výpovede z armády po skúsenostiach na Ukrajine... čiastočná mobilizácia im umožňuje nahnať tam týchto ľudí nasilu.
Diablo celá vojna bola postavená na mylnej predstave že zopakujú Krym 2014 alebo Československo 1968 a vzkriesia Sovietsky zväz. A bez Ukrajiny žiadny Sovietsky zväz nevybudujú, boli tam kľúčové ľudské a priemyselné kapacity. A keď to nevyšlo už z toho nešlo vycúvať bez straty tváre, a v týchto východných ázijských krajinách (lebo tak sa Rusi správajú, doslova ako Mongoli v stredoveku, oni kultúrou nie sú Európania) je lepšie zomrieť ako stratiť tvár.
https://bulgaria.postsen.com/world/5728 ... -fire.html
To budú jatky, výsledok to nezmení, iba predĺži utrpenie a Rusko nakoniec dopadne ešte horšie. Ak to takto pôjde ďalej Rusko sa asi fakt nakoniec rozpadne aj keď som tomu spočiatku nechcel veriť. Ale Putinovi to je jedno, naďalej zvyšuje stávky v naivnej predstave že druhá strana konečne zloží karty aj keď nič nenaznačuje že to spravia, presne ako gambler so "sink cost fallacy". A očividne fatalizmus je tam tak silný že každý vie čo bude, ale nik s tým nič nespraví, presne ako kopec Ruských väzňov na Ukrajine vravelo v interview - "Vedel som že ma posielajú na smrť, že tá vojna je nespravodlivá, že nemáme šancu, ale veliteľom to bolo jedno, dostal som rozkaz, čo som mal robiť...".The tanks were divided into two groups – some shoot but do not move, the others move but do not shoot.
Turbo v okupovaných častiach Ukrajiny už aj doteraz zbierali chlapov na ulici, jeden šiel kúpiť šampón a o týždeň sedel v zákope. Doslova robia genocídu rusky hovoriacich Ukrajincov ktorých vraj chceli chrániť. Tam už nemajú kde zbierať, to budú branci, záložníci, ľudia čo dali výpovede z armády po skúsenostiach na Ukrajine... čiastočná mobilizácia im umožňuje nahnať tam týchto ľudí nasilu.
Diablo celá vojna bola postavená na mylnej predstave že zopakujú Krym 2014 alebo Československo 1968 a vzkriesia Sovietsky zväz. A bez Ukrajiny žiadny Sovietsky zväz nevybudujú, boli tam kľúčové ľudské a priemyselné kapacity. A keď to nevyšlo už z toho nešlo vycúvať bez straty tváre, a v týchto východných ázijských krajinách (lebo tak sa Rusi správajú, doslova ako Mongoli v stredoveku, oni kultúrou nie sú Európania) je lepšie zomrieť ako stratiť tvár.
Spoiler: ukázať
Takže začala špecialne-špecialna operácia
Inak v jednom videjku (ktoré neviem najst) prebehla anketa v Moskve s random človekom, ale tak v skratke:
A: "Čo si myslite o operacii na ukrajine"
B: "Je to správne, musíme preventivne zasiahnut"
A: "Takže ju plne podporujte aj jej ciele"
B: "Ano, samozrejme"
A: "Takže by ste nemali problém, ak by prebehla mobilizácia"
B: "Noooo, to jeee..... žložita...komplikovana...tažko odpovedat"
Inak v jednom videjku (ktoré neviem najst) prebehla anketa v Moskve s random človekom, ale tak v skratke:
A: "Čo si myslite o operacii na ukrajine"
B: "Je to správne, musíme preventivne zasiahnut"
A: "Takže ju plne podporujte aj jej ciele"
B: "Ano, samozrejme"
A: "Takže by ste nemali problém, ak by prebehla mobilizácia"
B: "Noooo, to jeee..... žložita...komplikovana...tažko odpovedat"
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
neeeee, tam bolo ze "aha tu mam papier, napiste svoje meno priezvisko"... a uz chlapec utekal.
>> Turbo v okupovaných častiach Ukrajiny už aj doteraz zbierali chlapov na ulici, jeden šiel kúpiť šampón a o týždeň sedel v zákope.
>> Doslova robia genocídu rusky hovoriacich Ukrajincov ktorých vraj chceli chrániť.
>> čiastočná mobilizácia im umožňuje nahnať tam týchto ľudí nasilu.
ja viem, samozrejme preto to Potkan robi. Jemu je uplne jedno kolko z tych 300.000 junakov dojdu domov bez nohy alebo ich donesu v pytliku, jemu je dolezite jedine to, ze ti chlapci spravia nejaku skodu "nepriatelovi". Akukolvek skodu. Malu velku, cokolvek.
Ostrelovanie atomovej elektrarne tiez urcite robia Ukrajinci. Nemaju co na praci tak si ostreluju raz jednu, raz druhu. Ze mentalita ? Aka ??? Stredovek.
>> Turbo v okupovaných častiach Ukrajiny už aj doteraz zbierali chlapov na ulici, jeden šiel kúpiť šampón a o týždeň sedel v zákope.
>> Doslova robia genocídu rusky hovoriacich Ukrajincov ktorých vraj chceli chrániť.
>> čiastočná mobilizácia im umožňuje nahnať tam týchto ľudí nasilu.
ja viem, samozrejme preto to Potkan robi. Jemu je uplne jedno kolko z tych 300.000 junakov dojdu domov bez nohy alebo ich donesu v pytliku, jemu je dolezite jedine to, ze ti chlapci spravia nejaku skodu "nepriatelovi". Akukolvek skodu. Malu velku, cokolvek.
Ostrelovanie atomovej elektrarne tiez urcite robia Ukrajinci. Nemaju co na praci tak si ostreluju raz jednu, raz druhu. Ze mentalita ? Aka ??? Stredovek.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tam sa da uz len ocakavat, kedy slahnu atomovku, alebo nieco podobne. Je asi kazdemu jasne, ze tych 300 000 akoze vojakov nezmoze nic a padnu za obet toho blazna
Ale v tomto Putin nemoze byt sam. On musi mat podporu v pozadi a to dost velku silnych hracov v rusku a mozno aj vo svete. Riesenie je, zosadit ho a nahradit. Lenze to nemusi vela zmenit, ak je Putin a spol len babkami v predu a v pozadi za nitky taha niekto uplne iny
Ale v tomto Putin nemoze byt sam. On musi mat podporu v pozadi a to dost velku silnych hracov v rusku a mozno aj vo svete. Riesenie je, zosadit ho a nahradit. Lenze to nemusi vela zmenit, ak je Putin a spol len babkami v predu a v pozadi za nitky taha niekto uplne iny
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
atomofku neslahne, to si nemoze dovolit pred celym svetom - lebo akoze preco by ju pouzil. Ohrozenie ? Ake... ked v Moskve vedia ako vyzera tank len z televizora.
Uz aj amerikánci aj angličáci povedali ze atomofky nee, ze to by bola jasna odpoved. A to je verejny prislub, takze myslim si ze z tejto stranky sme "safe" - i ked samozrejme nevies co hentomu howadu skrsne v makovici. Navyse "Sovietsky Zvez" ma doktrinu nezacat s atomovymi pukačkami dokial vyslovene nejde o ohrozenie - nejaky MEdvedev alebo niekto taky vysoky to popisal v nejakom propaganda kanali (teda v úderke medzi svojimi) ze ked padne nejaka rafineria, ze to nie je ohrozenie statu. A bolo to den po tom ako v Belgorode ci jak sa to vola padla rafinerka.
Cize oni sudruhovia velmi dobre vedia ze si nemozu dovolit vsetko. Vytiahnut svoje vlastne pukačky je celosvetovy pruser, za to by im nebola vdacna ani Cina, ani India ani Iran ani nikto, zato bombardovat atomofku v Ukrajine aby nahodou pukla, to je v pohode. Preto to robia takto.
Svine.
Atomova zbran je skor deterrence na nepriatela ako realna moznost. Ale jednym dychom dodam, ze ja nie som pri kormidle.
Uz aj amerikánci aj angličáci povedali ze atomofky nee, ze to by bola jasna odpoved. A to je verejny prislub, takze myslim si ze z tejto stranky sme "safe" - i ked samozrejme nevies co hentomu howadu skrsne v makovici. Navyse "Sovietsky Zvez" ma doktrinu nezacat s atomovymi pukačkami dokial vyslovene nejde o ohrozenie - nejaky MEdvedev alebo niekto taky vysoky to popisal v nejakom propaganda kanali (teda v úderke medzi svojimi) ze ked padne nejaka rafineria, ze to nie je ohrozenie statu. A bolo to den po tom ako v Belgorode ci jak sa to vola padla rafinerka.
Cize oni sudruhovia velmi dobre vedia ze si nemozu dovolit vsetko. Vytiahnut svoje vlastne pukačky je celosvetovy pruser, za to by im nebola vdacna ani Cina, ani India ani Iran ani nikto, zato bombardovat atomofku v Ukrajine aby nahodou pukla, to je v pohode. Preto to robia takto.
Svine.
Atomova zbran je skor deterrence na nepriatela ako realna moznost. Ale jednym dychom dodam, ze ja nie som pri kormidle.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
treba si pamatat ze putlerov prejav aj jeho ciny su urcene domacemu publiku, kde si potrebuje budovat svoj imidz neohrozitelneho lidra na cele najvacsieho naroda v celej galaxii, takze odvodzovat z toho dopady na nas sa daju len nepriamo
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Rusi už reagujú na Putinovu mobilizáciu. Stúpa predaj leteniek aj internetové vyhľadávanie možností ako opustiť krajinu. Experti hovoria o prejave zúfalstva na ruskej strane, podľa niektorých môže ísť o poslednú veľkú chybu režimu.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Pokročilý používateľ
uz sa aj vie preco konkretne 300.000 človiečikov
https://twitter.com/oleksiireznikov/sta ... 6675653636
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Teraz by som chcel vidieť tých hrdinov čo do kamery akí sú vlastenci a že by šli keby mohli.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Presne to som dnes pisal kolegovi po Vladimirovom vystupeni. Ze to by sa mala Lada zacat snazit, aby stihali vyrabat auta za padlych vojakov.mp3turbo napísal: ↑St 21. Sep, 2022, 16:33 uz sa aj vie preco konkretne 300.000 človiečikov
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
https://twitter.com/nexta_tv/status/1572530541278425088
Flyer in the Russian subway
"Exchange a son at a favorable rate of 1 son = 7 million rubles "Lada" as a gift, offer is not limited."
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
jj rodinkarstvo. kde on grof by siel. sak jeho skoda by tam bola guliek. sami rusi by ho opichali do analu este v tabore na cviceni.ze diky brona a pozdrav tatulda.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Fortunate Son
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10