Politicka debata
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Politicka debata
ty vole. Ja som chcel zmenu. Fica som nemohol ani vidiet na obrazovke, bolo mi z neho na grc. Pele je len lacny saso. Ale furt ito dvaja su nic oproti tomuto cloveku. Ten tento stat da dole ako sa to nikomu este nepodarilo. Jedina cesta je referendum a silne rozmyslam, ze aj ked som volic sucasnej koalicie, dam hlas za referendum
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Snad prinajhoršom pojde aspon sediet...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
No veru, ta NAKA by mohla zaklopat aj u neho doma. Ja uz neviem co jeho umlci.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
No veru, ta NAKA by mohla zaklopat aj u neho doma. Ja uz neviem co jeho umlci.
Edit: dnes odvalali Suju, riaditela NCZI. Zaujmave je, ze jeho odvolanie prilo po tom, ako verejne obhajoval ockovanie mladych a ze mali dostat ockovanie aj oni
Edit: dnes odvalali Suju, riaditela NCZI. Zaujmave je, ze jeho odvolanie prilo po tom, ako verejne obhajoval ockovanie mladych a ze mali dostat ockovanie aj oni
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Problem volieb je ze nebude uz vobec koho, Sulika toto vsetlo imho tak vycerpalo ze dalej nepojde, sam vyhlasil ze v dalsich volbach uz nebude predseda SAS.
PS sa zvezie na vlne hejtu olano, ok, ultra progressif a dane a regulacie este vyssie. A potom ostavaju iba smerohlasaci.
Takze.ano, ja tu tiez nechcem olano ale do volieb sa nehrnien lebo nema kto... normalne budem volit Hlinu, snad otvori nejaku moderno krestansku uniu a to som pohan...
PS sa zvezie na vlne hejtu olano, ok, ultra progressif a dane a regulacie este vyssie. A potom ostavaju iba smerohlasaci.
Takze.ano, ja tu tiez nechcem olano ale do volieb sa nehrnien lebo nema kto... normalne budem volit Hlinu, snad otvori nejaku moderno krestansku uniu a to som pohan...
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
lol, poriadkova sluzba dorazila
klidek
nuz, ma smolu. je to blbec.
ak by sa chcel teraz staviat do podobnej pozicie ako onehda, pri za slusne slovensko, tak uz mu to samozrejme nikto nezozerie.
klidek
nuz, ma smolu. je to blbec.
ak by sa chcel teraz staviat do podobnej pozicie ako onehda, pri za slusne slovensko, tak uz mu to samozrejme nikto nezozerie.
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
paci sa mi, ze aspon odstupuju. Toto je chvanie, ktore by si malo osvojit viacej politikov
Odstupuju len preto ze ich nejaky dobrak vyfotil ala v style nie som zlodej ked ma nechytia
.
lebo je sprostost mat nejake zakazy vychadzania a toboz zavrete podniky, ked je blby, ze to jeho strana schvalila, nech trpi, vrati sa do parlamentu a nohy na stole az do konca obdobia za 3k plat + 2k nahrady
- paranoid.asian
- Používateľ
stiv
mozes sa na to pozerat aj takto, to ti nikto nebere.
ale aspon odstupuju.
a vlekar odstupil po havarii, ked vonku nemal co robit a nachytali ho?
teda sam sa, lebo je to blbec.
akurat je smutne na tom celom to, ze odstupuju ludia, ktori sa najmenej prehresuju voci moralke.
a tak tu nastoluju politicku kulturu ludia, ktori ju najmenej prerazaju a ludia si ten dovod tak pamatat aj tak nikdy nebudu.
toto by si nikdy nevidel u olajna, mafosov, nackov ci "narodniarov".
taki smejdi sa tam budu drzat zubami nechtami, pretoze korytko, a vpliv
mozes sa na to pozerat aj takto, to ti nikto nebere.
ale aspon odstupuju.
a vlekar odstupil po havarii, ked vonku nemal co robit a nachytali ho?
teda sam sa, lebo je to blbec.
akurat je smutne na tom celom to, ze odstupuju ludia, ktori sa najmenej prehresuju voci moralke.
a tak tu nastoluju politicku kulturu ludia, ktori ju najmenej prerazaju a ludia si ten dovod tak pamatat aj tak nikdy nebudu.
toto by si nikdy nevidel u olajna, mafosov, nackov ci "narodniarov".
taki smejdi sa tam budu drzat zubami nechtami, pretoze korytko, a vpliv
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v St 05. Máj, 2021, 15:24, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať