Ja som ziadnu chybu neurobil, ja som vyslovil podozrenie. Na zaklade toho, ako strasne sa ta dotklo, ze som si dovolil napisat, ze mi ten ich obchodik nesadol. Nic take hrozne som nenapisal. Pravdu ci ich poznas (Kosice su mala dedina) vies len ty a aj tak ju nepovies. Obchodik nie je fuj fuj, ba ani Therapia nie je fuj fuj. Co je fuj fuj su tvoje pateticke reci o tom, ako sa stazujem na rodinnu idylku, ktoru som tam zazil

. Ako si nasiel chybajucu polovicku tela v podobe Therapie a uvolnil sa ti na nej anus (casom s nou budes moct aj manzelsky zvazok uzavriet snad niekde v severskych krajinach

) A to vsetko na zaklade toho, ze si na nej sedel zopar minut a pasujes sa tu pomaly na odbornika na ergonomiu. Ktory dokaze takmer vedecky posudit, ze konecne niekto prisiel s idealnym tvarom stolicky

Toto je fuj fuj a ten zvierac, to je fakt fuj ako aj tvoj podpis, kde pises nieco o audiofekalii

Prosim, nepoucuj tiez mna ani inych ludi, ake maju mat naroky a co maju ocakavat, ked sa rozhodnu investovat svoje tazko zarobene peniaze. Nie su to tvoje peniaze. Kazdy rozumny clovek ocakava, ze si za svoje peniaze kupi produkt, ktory neolutuje. Co sa pri Therapii zial moze lahko stat. Nie preto, ze je zla, ale ze ma sakra netradicny dizajn, ktory ti vobec nemusi sadnut. Ked na nu davaju taketo cenovky a nie su na nu recenzie, patrilo by sa v ramci rodinnej idylky u tvojho autorizovaneho predajcu zabezpecit, aby tie stolicky poziciavali serioznym zaujemcom aspon na mesiac.
K tomu druhemu autorizovanemu predajcovi, samozrejme ho poznam, kto si cital tuto temu ho nemoze nepoznat. Nemusis nas zoznamovat. Na rozdiel od teba netrpim ani OCD ani analnou fixaciou, takze som si skutocne nespojil, ze je to nejaky Mercury ci Merkury market

Chyba je na strane Therapie, nie u mna. Pretoze na stranke maju uvedene, ze v Merkury markete najdes jedine jeden model mytickej Therapie. Tiez som si to neoveroval, kto by si aj ? Takze na stranke maju therapeuti chybu a a je to tak trocha zvlastne, ze to nemaju poriadne uvedene. Keby mali uvedene, ze tam najdes vsetky modely a nasiel by si v predajni v skutocnosti iba jeden model, tak to chapem. Ale naopak

Plus na ich mieste by som miesto Merkury marketu uviedol (aj) nazov eshopu. Lebo ten pozna veru kazdy a uz aj to je samo osebe reklama. Takto niekto pride na stranku, pozrie si autorizovanych predajcov, najde jedneho na divokom vychode a nejaky merkury shop na dalekom zapade

a rovno sa na to vykasle v dnesnej dobe internetu. Ba dokonca si moze mysliet, ze je to fakt Mercury market. Mozes im to posunut ako radu

Sice vymysleli dokonaly tvar stolicky ale marketingovo troska zaostavaju
Nic nove som tu neuviedol, akurat som sa este raz pokusil ti vysvetlit, na co som narazal. Ak nemusis, nereaguj a neziv dalej flame. A ak budes mat OCD nutkanie odpovedat, tak kludne reaguj, ja to uz necham tak a nebudem viac spamovat temu ... Musim sa asi naucit nereagovat na uplne pitomosti na internete. Ale cloveku to neda, nejde vobec o mna. Ale ludia volia dementov, citaju hoaxy, vytvaraju si mylne nazory a kupuju gebuziny na tom nete, tak ma to stve. Ale aj tak to je boj s veternymi mlynmi, nad ludskou hlupostou este nikto nezvitazil. Vobec by som na teba nereagoval, ale kludne sa moze stat, ze si to niekto v slabej chvilke kvoli bolestiam chrbta kupi na zaklade tvojho promo. A neskor to olutuje a splachne 1000 eur. A tato predstava mi zial neda. Trocha sa krot s tymi radami a promo.