To ti nikto nepovie okrem teba. Ja som old school gamer, fanusik vesmiru, RPG, strielania, vsetkeho. Fallouty, Borderlandse, System Shocky, KOTORy, aj hocijake lietanie po vesmire (Elite a spol.), to su samozrejmosti. Obsidian je dobre meno z minulosti (nestudoval som, ci su tam povodni ludia, alebo boli nahradeni non-binary woke them/they DEI elementami). Vsetko poukazovalo na to, ze ta hra je pre mna. Doteraz si pamatam povodny trailer s
Passengerom od Iggyho, aky som bol namotany.
Ale akokolvek dlho som ju hral, tak ma jednoducho nebavila. Aj s prestavkou, aj po upgrade PC, ale za toho boha som sa pri nej nijako nebavil. Vobec ma nezaujimal svet, postavy, ani questy. Nehovorim, ze je to zla hra... asi nie je, ma dobre hodnotenia recenzii aj od ludi, ale pre mna ukrutne nezazivna. Neviem, cim to je. To uz naozaj som lepsie hltal pribeh pri cisto koridorovej 3D strielacke ako Bioshock: Infinite, nehovoriac o Borderlandsoch.
Ale teba napriklad moze bavit. Ja tomu este niekedy v buducnosti dam sancu... asi. Zatial ale mam ine hry na hranie, ktore ma bavia neskonale viac.