DotA 2
Re: DotA 2
dnes by sme mohli zahrat... stretko o 8 na TSku??
- Quallity
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
Ako si mi nejde net idem s tím niečo rýchlo spraviť a večer som tam
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Hahaha Cyborgmatt našiel nové riadky do Ázijského klienta pre tamných maniakov
1. stupeň:
DOTA_AASystem_Green" "Accumulated online game time: %s1. You are currently playing within healthy time-limits. Enjoy the game!"
2. stupeň:
"DOTA_AASystem_Yellow" "Accumulated online game time: %s1. You have exceeded healthy game time limits. Please take care to rest!"
3. stupeň:
"DOTA_AASystem_Red" "Accumulated online game time: %s1. You have exceeded healthy game time limits. It is reccomended that you sign offline and rest!"
To aby tolko necvičili na The International 3
Tiež parádna novinka je že sa pripravuje Cyborgmattov kurier
http://dota2.cyborgmatt.com/Dota2_ShagbarkArtwork.jpg
1. stupeň:
DOTA_AASystem_Green" "Accumulated online game time: %s1. You are currently playing within healthy time-limits. Enjoy the game!"
2. stupeň:
"DOTA_AASystem_Yellow" "Accumulated online game time: %s1. You have exceeded healthy game time limits. Please take care to rest!"
3. stupeň:
"DOTA_AASystem_Red" "Accumulated online game time: %s1. You have exceeded healthy game time limits. It is reccomended that you sign offline and rest!"
To aby tolko necvičili na The International 3
Tiež parádna novinka je že sa pripravuje Cyborgmattov kurier
http://dota2.cyborgmatt.com/Dota2_ShagbarkArtwork.jpg
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
- Quallity
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
Ten kurier vyzerá parádne bude riadne drahý , zajtra si zabotím za trolla
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi
na dotabuffe mate po prihlaseni cez steam rating.
som diamond
som diamond
ze si lepsi ako 97% hracov
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
aj tak je ten rating divny, sak je tam zaratanych vela inactive uctov asi, tak isto by ma zaujimalo od akeho poctu hier ta to rejtuje
ako tam mozes mat zaratanych viac uctov? ved je to naviazane na jeden steam account, nie?
// som na tom podobne ako elementar, par bodov na toho diamonda musim este nazbierat. ale aj tak sa mi nezda ten percentil
// som na tom podobne ako elementar, par bodov na toho diamonda musim este nazbierat. ale aj tak sa mi nezda ten percentil
narazam na to ze tam ma xy ludi viac uctov, ktore su neaktivne / multiaccounty a ten percentil je vazne divny
ja nechapem ani ten diamond, sak hravam s publikarmi stacky, co to moc nevedia + 1 dievca (gold 1338), sme radi ked mame kuriera, wardy su tabu dakedy ani ten kurier nie je xD a vacsinou si randomujeme, potom hram v lese voida, baratruma alebo tak cisty tryhard pub
ja nechapem ani ten diamond, sak hravam s publikarmi stacky, co to moc nevedia + 1 dievca (gold 1338), sme radi ked mame kuriera, wardy su tabu dakedy ani ten kurier nie je xD a vacsinou si randomujeme, potom hram v lese voida, baratruma alebo tak cisty tryhard pub
Buď tam ráta všetky accounty alebo accounty ktoré odohrali aspoň jednu hru. Ďakujem za nápad, vcelku zaujímavé veci som sa o sebe dozvedel.
Inak ja mám 1533 (Platinum), 85% percentyl a Valve matchmaking ma dáva do normal bracketu keď som sám. Ale tak ja som špeciálny, hrávam v partiách s vcelku dobrými aj s lamkami čo sa to ešte učia (a to nehovorím o mojich výkyvoch v skille čo je sranda sledovať najmä v CS kde dakedy nechápem ako dávam a dakedy nechápem že prečo vôbec nič nedávam ) tak matchmaking a určite aj DOTABUFF majú zo mňa trochu guláš
Inak ja mám 1533 (Platinum), 85% percentyl a Valve matchmaking ma dáva do normal bracketu keď som sám. Ale tak ja som špeciálny, hrávam v partiách s vcelku dobrými aj s lamkami čo sa to ešte učia (a to nehovorím o mojich výkyvoch v skille čo je sranda sledovať najmä v CS kde dakedy nechápem ako dávam a dakedy nechápem že prečo vôbec nič nedávam ) tak matchmaking a určite aj DOTABUFF majú zo mňa trochu guláš
Spoiler: ukázať
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
nieco podobne absolutne neobjektivne vyuziva asi ten debilny matchmaking system, nie som totalna lama a nie som ani tahac zapasov, taky pokrocilejsi noob a vacsina zapasov je taka ze ten system da vsetkych noobov dokopy a tych co to vedia hrat a bud dostaneme pekne na kakac alebo polahky vyhrame, z tych 60 zapasov co tam mam som hral nanajvys 5 vyrovnanych hier, to ked hram sam.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro