Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
pri 35.000 rocne to nieco spravi
ale ono nejde ani az tak o spotrebu...inak realne mi ju VIF znizil,ale tak isto o lepsie spalovanie,rozpustanie usadenin atd...teda ak to funguje
ale ono nejde ani az tak o spotrebu...inak realne mi ju VIF znizil,ale tak isto o lepsie spalovanie,rozpustanie usadenin atd...teda ak to funguje
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja som na tieto zabavky silny skeptik, podla mna je to rovnako psychologicke jak ked my tankujeme Vpower namiesto 95ky a myslime si ze to lepsie spaluje atd. a ma teda v konecnom dosledku nizsiu spotrebu...
Steam: michalsveto
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Papku,Nissan nie je prave idealne auto na spotrebu,ta nasa obluda podla PP zerie dlhodobo 7,8l/100km a podla spotreby.cz taktiez 7.8l/100km , podla mojho hrubeho odhadu 60% mesto a 40% mimo.
Dneska som konecne vyskusal zabudovanu navigaciu v Rakusku,moj subjektivny nazor je ze sa na nu nechyta ci uz Garmin alebo Mio,akurat skoda ze nema SK pokrytie...
A tie ich cesty,to je jedna basen a sen a nielen cesty ale aj vodici
Je tu medzi nami aj nejaky motorkar,alebo vsetci ste iba plechovkari?
Dneska som konecne vyskusal zabudovanu navigaciu v Rakusku,moj subjektivny nazor je ze sa na nu nechyta ci uz Garmin alebo Mio,akurat skoda ze nema SK pokrytie...
A tie ich cesty,to je jedna basen a sen a nielen cesty ale aj vodici
Je tu medzi nami aj nejaky motorkar,alebo vsetci ste iba plechovkari?
buduci - prave si rozsirujem papiere na motorky a navesy
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Ja som tieto veci mal na rozbore, takže viem, aj som videl môj motor pred a po (trysky, čerpadlo atp). Kdežto V-Power som mal tiež na rozbore,a jak dopadol. Miešaš hrušky s jablkamilandrower napísal:ja som na tieto zabavky silny skeptik, podla mna je to rovnako psychologicke jak ked my tankujeme Vpower namiesto 95ky a myslime si ze to lepsie spaluje atd. a ma teda v konecnom dosledku nizsiu spotrebu...
.
Jak to dopadlo s tym V-powerom? Aky rozbor?Snake napísal: Ja som tieto veci mal na rozbore, takže viem, aj som videl môj motor pred a po (trysky, čerpadlo atp). Kdežto V-Power som mal tiež na rozbore,a jak dopadol. Miešaš hrušky s jablkami
Su tu nejaki, ja teraz momentalne riesim dilemu ze aku moto. Najviac sa priklanam k CBR 125qq6600 napísal: Je tu medzi nami aj nejaky motorkar,alebo vsetci ste iba plechovkari?
Potrebujem poradit. Kde sa da zohnat olejove cerpadlo na Audi A4 2,0TDI 2005 v rozumnej cene. Aj repas. ??? V Audi chcu 1300e.
BTW: dnes som si skusil ako sa brzdi smykom na motorke so spolujazdcom Dedko vliezol na prechod spoza odstaveneho auta rovno do premavky. Nekukol nikam, proste beznym tempom medzi auta. Skoro som to postavil na predne...
ADD: ja mam vo vyhlade hondu shadow, alebo suzuki intruder. Samozrejme nieco starsie.
BTW: dnes som si skusil ako sa brzdi smykom na motorke so spolujazdcom Dedko vliezol na prechod spoza odstaveneho auta rovno do premavky. Nekukol nikam, proste beznym tempom medzi auta. Skoro som to postavil na predne...
ADD: ja mam vo vyhlade hondu shadow, alebo suzuki intruder. Samozrejme nieco starsie.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- landrower
- Pokročilý používateľ
ano miesam, no s rovnakym ucinkom o ochrane motora ale nemam ziadne relevantne info, a verim ze prave to je to naco je to aditivum dobre... neverim ze by malo nejaky relevantny dopad na spotrebu, ak tak v mikroskopickej miere....Snake napísal:Ja som tieto veci mal na rozbore, takže viem, aj som videl môj motor pred a po (trysky, čerpadlo atp). Kdežto V-Power som mal tiež na rozbore,a jak dopadol. Miešaš hrušky s jablkamilandrower napísal:ja som na tieto zabavky silny skeptik, podla mna je to rovnako psychologicke jak ked my tankujeme Vpower namiesto 95ky a myslime si ze to lepsie spaluje atd. a ma teda v konecnom dosledku nizsiu spotrebu...
ak si ale robil nejake rozbory potvrdzujuce ze aj spotrebu nejak podstatne zlepsi, tak sem s tym, rad sa poucim..
- qq6600
- Používateľ
http://www.bmwklub.sk/technicke-okienko ... 43620.htmlBlackhawk napísal:Jak to dopadlo s tym V-powerom? Aky rozbor?
Ja jej stale neviem prist na chut a nejak celkovo vsetkym kapotovanym masinam.donner napísal:Su tu nejaki, ja teraz momentalne riesim dilemu ze aku moto. Najviac sa priklanam k CBR 125
Ak mi vyjde brigada tak na jesen by mala byt jedna z tychto:
• Kawasaki ER-5
• Suzuki GS 500
• Aprilia Pegaso 650
Najviac sa priklanam ku Kawasaki,uvidime ci o par mesiacov budu na predaj...
- landrower
- Pokročilý používateľ
a nieco take pre benziny nemate?
no rad by som videl ako by to vyzeralo pri cerstvych vzorkach, ci teda aspon teoreticky maju "premiove" paliva nejaku vyhodu...
no rad by som videl ako by to vyzeralo pri cerstvych vzorkach, ci teda aspon teoreticky maju "premiove" paliva nejaku vyhodu...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a honda Hornet cb 600?
ta motorka sa mi strasne paci a ked som bol na honda motorkovom dni tak co tam dorabal jeden maniak na beznej civilnej verzi no konecna.
ta motorka sa mi strasne paci a ked som bol na honda motorkovom dni tak co tam dorabal jeden maniak na beznej civilnej verzi no konecna.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- qq6600
- Používateľ
V prvom rade ,ak by som chcel Hornet-a tak potrebujem este mensiu kopu penazi a v podruhe ani jeden som nenasiel zo zapisanym vykonom v TP do 25kW.
Ale musim uznat ,ze to je nadhera ,uvidime o dva roky...
Ale musim uznat ,ze to je nadhera ,uvidime o dva roky...
- landrower
- Pokročilý používateľ
jak sa vobec daju hentake motorky zapisat na 25kW... to mi nejde do hlavy.. neda sa to vybavit na akukolvek nejakym sposobom?
- qq6600
- Používateľ
Dodatocne sa to vybavit neda (samozrejme ze da,len treba mat znamosti),u nas jediny legalny sposob je ze pri kupe novej motorky si objednas u dealer-a zavretie motora