UA konflikt
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: UA konflikt
Jeden vybuch bol aj na dvojke. Okrem toho, ak to rychlo neutesnia, tak je potrubie komplet odpisane.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tak ale ak to neopravia rychlo, na co asi nemaju techniku kvoli sankciam tak inevsticia fuc. banky to zrejme ffinancovali ale kto splati dlh?eu ci rus?to neviem popravde a tam by som sa pozeral. lebo znicit si svoje nove potrubie a zaliat to slanou vodou mne osobne nedava zmysel.ale dvihnut cenu sucasneho to moze tak ale vojna nebude vecne a co uz nam nikdy nechceli dodavat plyn?zrejme nie.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Okrem toho, ak to rychlo neutesnia, tak je potrubie komplet odpisane.
podla mna je to odpisane uz teraz - miliardy litrov slanej vody, to nemoze z dlhodobeho hladiska dopadnut dobre. Na toto bezpecnostny certifikat nikto nevystavi... ked tam bude plyn tak to vybuchne cele v pripade nejakeho nestastia, zhody nahod atd.
podla mna je to odpisane uz teraz - miliardy litrov slanej vody, to nemoze z dlhodobeho hladiska dopadnut dobre. Na toto bezpecnostny certifikat nikto nevystavi... ked tam bude plyn tak to vybuchne cele v pripade nejakeho nestastia, zhody nahod atd.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Tvle, uz nefet plesen, ved odpalena je aj jednotka aj dvojka.mp3turbo napísal: ↑Št 29. Sep, 2022, 09:22 jasne ze si odpalia svoje - preco by to nerobili ? Pozrite, posrala sa rurka, MY VAM Z TITULU VYSSEJ VOLE NEMOZEME DODAVAT PLYN KTORY SAMOZREJME VELMI CHCEME DODAVAT, A KEDZE JE TO VYSSIA VOLA, ---NEMUSIME PLATIT ZMLUVNE POKUTY---
Ahaaaaaaaa.....
Jasne ze Rusi maju OBROVSKY zaujem na o****ani si svojej vlastnej infrastruktury.
Ach ozaj, vies preco Jednicka a nie Dvojka ? No neuhadnes, ale Dvojka vedie DIREKT do Nemecka s ktorym sa da najlepsie vyjednavat lebo su najbohatsi a od nich to pekne moze potom ist do celej Europy. Navyse jednicka uz bola stara, ciastocne opotrebena, mozno s nejakou vidinou multimiliardovych investicii a dvojka je, fiiiha aka nahodicka, uplne nova a natotalku nalestena.
To su veci, co ?
-
- Pokročilý používateľ
Nekukal som spravy, bol som na certifikacii vcera takze som zil len v jaskyni schovany... nie si nejaky moc prchky ?
A kedze sme v tejto teme v ktorej sme, vcera Ukrajinci hlasili jeden jediny zbity ľetak a za vcerajsok hlasia ukrutne nuly. To vo svetle toho ake uzasne boli dva dni za sebou ze 1+4 a 4+1.
A kedze sme v tejto teme v ktorej sme, vcera Ukrajinci hlasili jeden jediny zbity ľetak a za vcerajsok hlasia ukrutne nuly. To vo svetle toho ake uzasne boli dva dni za sebou ze 1+4 a 4+1.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
moze byt, vzdy ma zdvihne zo stolicky ked vidim niekoho sebavedomo mudrovat a tarat hluposti o niecom o com vie prd. Obzvlast ak sa to deje pravidelne.
K teme. Z ruskeho pohladu to vyzera ze jedeme z kopce. To ze sa rusko stiahne je vylucene. A prehrat by imho znamenalo podobny rozpad ruska ako v 90s. Som zvedavy co sialene sa udeje.
K teme. Z ruskeho pohladu to vyzera ze jedeme z kopce. To ze sa rusko stiahne je vylucene. A prehrat by imho znamenalo podobny rozpad ruska ako v 90s. Som zvedavy co sialene sa udeje.
Veď Biden dávnejšie nespomínal, že sa postará o to aby nordstream 2 padol?
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
-
- Pokročilý používateľ
spominal. Zajtra (? zase aby niekoho zbytocne nezdvihlo zo stolicky) maju ohlasit pripojenie novych uzasnych uzemii s demokratickymi referendami.
Ja sa len zamyslam ci rovno tych lokalnych sudruhov nenamobilizuju do armady aby isli bit tych hnusnych imperialistickych ukrajincov ktori su svine na cudzom uzemi... to by bolo prekvapenie pre lokalnych "novorusov". Inak medzi nami, absolutne neviem co si slubuju od clenstva v Sojuze. Asfaltovejsie kvalitnejsie cesty ? Viac obchodnych domov ? Prudky progress v zivotnej urovni ? Co asi tak mozu ziskat...
Stiahnut sa sudruhovia urcite nestiahnu. To by bola porazka turboultra, take nieco ich neucili v ich velkych mysliach a obrovskej ruskej duši takze naozaj je otazka - kam az zajdeme, mister supreme commander ?
Ja sa len zamyslam ci rovno tych lokalnych sudruhov nenamobilizuju do armady aby isli bit tych hnusnych imperialistickych ukrajincov ktori su svine na cudzom uzemi... to by bolo prekvapenie pre lokalnych "novorusov". Inak medzi nami, absolutne neviem co si slubuju od clenstva v Sojuze. Asfaltovejsie kvalitnejsie cesty ? Viac obchodnych domov ? Prudky progress v zivotnej urovni ? Co asi tak mozu ziskat...
Stiahnut sa sudruhovia urcite nestiahnu. To by bola porazka turboultra, take nieco ich neucili v ich velkych mysliach a obrovskej ruskej duši takze naozaj je otazka - kam az zajdeme, mister supreme commander ?
Bepetko hej výňatku z toho prejavu sú plné sociálne siete. A preto si myslím že USA to nebolo a pracuje Ruská propaganda v snahe rozbiť jednotu Západu. Prečo by čakali doteraz ak sa tým vyhrážali už pred inváziou vo februári? V podstate to hneď aj splnili, Nemci hneď po invázii odmietli certifikovať NS2 a verejne sa zaviazali skončiť s Ruským plynom a robili všetko pre to aby to aj dosiahli. A Rusi im v tom nakoniec aj vyšli v ústrety úplným vypnutím NS1.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
asi dennik n pise ze uz mobilizuju obcanov chersonu ak sa vzdali ua obcianstva. asi za odmenu sa mozu ist nechat spapat delami. som zvedavy na tie 18dalsie himarsy a zrejme to bude utok na krym tipujem kedze zas sa secko toci okolo lymanu ale udru dole tipujem no.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
Ale veď im to nijako nepomôže,nie je šanca aby ich žiadosť prešla cez HU,TR a DE a zároveň krajina pri vstupe nemôže mať na svojom území konflikt.
-
- Pokročilý používateľ
to je motivacia aby nepadali na duchu. vyzenieme hajzlov a vstupime do nato a nieco podobne mu slubi borel ursula a stoltenberg na beton. usa dodaju zbrane, on sa len stara o moralku a velitelia sa postaraju o taktiku. oni vedu vojnu v 21.st uplne uzasne. klobuk dole. zatial.co putin chce svojich motivovat anexiami kt ho sameho vobec nezaujimaju ale mu len kupili neaky cas. inac v tom lymane ke co take dolezite?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Lyman je vraj dolezity bod pre dalsi potencialny postup. V samotnom Lymane by malo byt obklucenych vraj tak 2000 - 5000 ruskych vojakov.
Do NATO sa obviously nedostanu hned len tak, ale bol by to zaujimavy vyvoj, keby nastala taka dohoda ze Vladimirovi pustia to co si anektoval a Ukrajina v orezanej podobe vstupi do NATO. Asi nepravdepodobne, moc to nema zmysel kedze Ukrajina ma v bojoch momentalne navrch.
Do NATO sa obviously nedostanu hned len tak, ale bol by to zaujimavy vyvoj, keby nastala taka dohoda ze Vladimirovi pustia to co si anektoval a Ukrajina v orezanej podobe vstupi do NATO. Asi nepravdepodobne, moc to nema zmysel kedze Ukrajina ma v bojoch momentalne navrch.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No ale Volodovi ide s anexiami o to že kukajte napadli ruské územie a už môže oficiálne zmeniť vojenskú operáciu na vojnu a vyhlásiť normálnu mobilizáciu lebo legitímne bráni "svoje" uzemie a Lyman bolo len zdržanie postupu UA armady