Všeobecná diskusia
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Ok ak vychádzam z toho, že si bol pripútaný, auto v 100% stave, všetka výbava a nebol si na nich drzý tak Prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti alebo prekročenie rýchlosti obmedzenej dopravnou značkou o viac ako 70 km/h = 650 € tak 160km/h a vyššie ? +možno obiehačky cez plnú alebo nejaka kk*ina k tomu
BTW: tie meraky v dedinach co blikaju a pisu kolko ides a spomal, maju nejaku max. hodnotu? lebo este som tam nevidel viac ako 100.
ADD: o viac ako 71km - 650e je dost vtipne , ze ta pokuta je rovnaka aj v obci aj mimo. ale tolko som zaplatil mozno dokopy za vsetky pokuty, takze klobuk dole snake.
ADD: o viac ako 71km - 650e je dost vtipne , ze ta pokuta je rovnaka aj v obci aj mimo. ale tolko som zaplatil mozno dokopy za vsetky pokuty, takze klobuk dole snake.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- jammal
- Používateľ
Jj je to dosť hlúpe. Hm inak zaujimalo by ma, že ako si to platil /budeš platiť/ kedže ak dobre viem keď nezaplatíš na mieste tak odoberú papiere. Či bežne nosíš také peniaze v prípade núdze ?
- jammal
- Používateľ
Tak s rýchlosťou som sa trafil od tých 160-200 čo ti dá oktávka ak máš 66kW. Zobrali aj papiere ? Či ako to funguje ?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
k**** to aby si porad mesiac nezral ne
to su sakra ine palky... toto uz podla mna presahuje hranice rozumu.... za taketo chujoviny taketo tresty, a zlodeji a vrahovia si behaju po uliciach spokojne... ma z toho raz je***
to su sakra ine palky... toto uz podla mna presahuje hranice rozumu.... za taketo chujoviny taketo tresty, a zlodeji a vrahovia si behaju po uliciach spokojne... ma z toho raz je***
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
chlapci, som sa skoro po... od smiechu
chek this out:
http://motorky.autovia.sk/jawa-638-39553
(hlavne foto)
chek this out:
http://motorky.autovia.sk/jawa-638-39553
(hlavne foto)
- jammal
- Používateľ
prešla faceliftom a downgradom motora
- landrower
- Pokročilý používateľ
ten napis na nadrzi "yawaha" ma dostal fakt
snake kolko si teda siel? ja som platil za 159 km/h na dialnici len 15 €
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tak ja som nejakych kktov vychytil, siel som 230, namerali 212, chceli DI hned, ale som ich ukecal na pokutu
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
tých 230 rátaš aj s odchýlkou?
Ja som mal plyn na podlahe vole, neviem kolko som siel, posledne som zaregistroval tych 230, ale zacal som brzdit, holt nevydalo...
.