Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
kde su casy ked som na mejdaku brazdil dialnice 250kmh na obmedzovaci
resp na 636zxr 290kmh
asi by zobrali aj mna ))
kamosa teraz namerali 170 na tej casti medzi tt-ba... 150e ich ukecal,tak pohode celkom asi ne ?
resp na 636zxr 290kmh
asi by zobrali aj mna ))
kamosa teraz namerali 170 na tej casti medzi tt-ba... 150e ich ukecal,tak pohode celkom asi ne ?
Tak to si ma teraz dostal.landrower napísal:farba? stav? motor?
Farba tmavo modra, stav nic moc, nie je havarovane, ale bol tam problem so startovanim, to auto je odhlasene a stoji v garazi a zabera miesto, bolo by to treba pozriet v akom je stave, motor asi 1.3, ale nie som si na 100 percent isty.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
skoda, zhanam veko kufra na cervenu ale asi sa toho aj tak chces zbavit len celeho ze...
skus pohladat nejakych vechslerov na nete co kupuju takto auta na nahradne diely, za feldu na nahradne dostanes obvykle ~500€
skus pohladat nejakych vechslerov na nete co kupuju takto auta na nahradne diely, za feldu na nahradne dostanes obvykle ~500€
Steam: michalsveto
500? To je celkom slusne. Nemas niekde poruke link kde by som mohol zacat? Dakujem za info.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
To by aj mňa zaujímalo, felícia combi bielej farby ( viac zistím potom )
- landrower
- Pokročilý používateľ
moze zohnat kontakt na toho co mu dedo predal, uvidim ci ho este ma, bolo to par mesiacov dozadu
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
No debilný kamión.
Cesta široká na 1,5 auta a kamión rozpeckovaný dole kopcom do zatáčky
Skoro sme doňho nadrbali.
Cesta široká na 1,5 auta a kamión rozpeckovaný dole kopcom do zatáčky
Skoro sme doňho nadrbali.
- landrower
- Pokročilý používateľ
dneska nejaky exot s novym civicom na vyjazde na aupark jak sa ide na pristavny v petrzke cosi podobne, co je tam zakruta vlastne do protismeru, len skripanie, uz uz ho slo utrhnut, uz bol kus v protismere jak sa pripojil a len mu seci uhybali... demence....
skus, ak sa da, dakujemlandrower napísal:moze zohnat kontakt na toho co mu dedo predal, uvidim ci ho este ma, bolo to par mesiacov dozadu
nemal si hondu, nepoznas... urcite to mal pod kotroloulandrower napísal:dneska nejaky exot s novym civicom na vyjazde na aupark jak sa ide na pristavny v petrzke cosi podobne, co je tam zakruta vlastne do protismeru, len skripanie, uz uz ho slo utrhnut, uz bol kus v protismere jak sa pripojil a len mu seci uhybali... demence....
Inak mam uz maly posun v mojom pripade, co mi naburali bok. Kedze sa v nasom bazmekistane neda nic vybavit bez toho, aby si clovek zobral cely den volno, rozhodol som sa ist osobne na policiu. Tam mi na dopravnom povedali, ze moj spis poslali na priestupkove => cize dopravne uzavrelo pripad, oznacilo vinnika, mna ako poskodeneho a posunulo to na priestupkove, kde to budu riesit s konkretnou osobou, ktora v aute sedela a usla z miesta nehody (kedze to riesili policajti, automaticky je to nehoda).
Z toho vyplyva pre mna jedna vec - kedze je urceny vinnik, tak si mozem z jeho poistky narokovat skodu. Policajti boli na moje prekvapenie cekom ochotni a na moje priblble otazky (urcite sa ich to pytaju stale dokola) ochotne odpovedali, poradili, co a ako a na koho sa stazovat, keby sa poistovna vykrucala. Tiez mi povedali, ze vinnik je poisteny v Kooperative. Takze dnes som este zbehol osobne do Kooperativy a tam som vybavil h*vno ... Tetuska mi s usmevom na tvari od ucha k uchu povedala, ze kazdu poistnu udalost treba hlasit na ich telefonnej linke, odkial si ma potom zavolaju na obhliadku atd atd... Kedze som bol dneska v robote do pol deviatej, tak vyvolavat im budem zajtra od rana, kym este budem mat dostatok energie a uvidim co vybavim. Drzte palce.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
vela stastia... ja by som na toto nemal nervy...
inak no neviem ci mal lebo dost ho vynasalo...
inak no neviem ci mal lebo dost ho vynasalo...
Prave som si zavolal do poistovne, nadiktoval spz vinnika, popytali si odomna zopar udajov a do 24h by ma mali zavolat na obhliadku. Snad sa uz nic nepo...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- FoxWear
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
Vie mi niekto povedať ako je to s tým zákonom o V.P. od 17, respektíve s tým spolujazdcom ktorý má mať V.P. viac ako 10 rokov?
Niekde som čítal že s dotyčným musí jazdiť aspoň 3 mesiace a inde je zase napísané že počas celého obdobia až kým nedovŕši 18 rokov. Čo teda platí a čo nie?
Niekde som čítal že s dotyčným musí jazdiť aspoň 3 mesiace a inde je zase napísané že počas celého obdobia až kým nedovŕši 18 rokov. Čo teda platí a čo nie?
Do 18 stale s niekym, ale najmenej vsak 3 mesiace. Cize ked si spravis vodicak v 18 tak aj tak 3 mesiace s dakym musis chodit. Ten musi byt zapisany v evidencii, mal by to byt niekto z rodiny, hlavne rodic.
Chcel som dat presnu citaciu a odkaz na novelu, ale stranka NRSR po hlasovani o zakonniku prace velmi nejde.
Chcel som dat presnu citaciu a odkaz na novelu, ale stranka NRSR po hlasovani o zakonniku prace velmi nejde.
- landrower
- Pokročilý používateľ
coze, to aj po 18tke bude clovek muset s niekym jazdit?????
este dobre ze uz som zapisany v autoskole a teda sa ma to netyka...
este dobre ze uz som zapisany v autoskole a teda sa ma to netyka...