Idem za Vami s prosbou o poskladanie zostavy. Nejak ma už moja dvojročná zostava zlostí a začína byť dosť hlučná (čo ma už fakt vytáča). Dole napíšem čo by som si predstavoval a vy mi, prosím, vyberte komponenty.

- Rýchla zostava.
- Nepotrebujem zostavu na hry, hrať sa tam bude možno 5 dní v roku. Potrebujem aby bola svižná pri akejkoľvek činnosti. PC bude určený primárne na internet a filmy. Mám bežne pustených na pozadí asi 20 programov a sem tam renderujem videa vo vegase.
- Grafika.
- Hrať na PC sa bude ojedinele.
- Hlučnosť.
- Ako som už spomínal vyššie, súčasná zostava je troška hlučná. Nie nejak extrémne ale je to dosť počuť. Hlavne keď je teplo, tak ventilátory sa roztočia ako šialené,... alebo keď je zaťažený PC. A strašne mi to lezie na nervy. Mojou prioritnou požiadavkou je aby nový PC NEBOLO počuť za AKÝCHKOĽVEK podmienok
. Preto výber ventilátorov a skrinky nechám na Vás.
- Ako som už spomínal vyššie, súčasná zostava je troška hlučná. Nie nejak extrémne ale je to dosť počuť. Hlavne keď je teplo, tak ventilátory sa roztočia ako šialené,... alebo keď je zaťažený PC. A strašne mi to lezie na nervy. Mojou prioritnou požiadavkou je aby nový PC NEBOLO počuť za AKÝCHKOĽVEK podmienok
- Monitor.
- Najlepšie niečo okolo 24-25".
- HDD.
- Určite SSD + minimálne 1TB disk k tomu. Mám 2 TB externý disk, takže to 1 TB bude úplne stačiť.
- Cenovka.
- Cenovku nechám na Vás. Ale chcem aby ste vyberali so zdravým rozumom
Vysvetlím ako to myslím. Nepotrebujem nejaký Xeon za 500€, keď na moje požiadavky úplne postačí výkonom slušnejší i5 (i7 ?), snáď sa chápeme
. Ak mi niečo príde lacnejšie/drahšie, tak sa potom spýtam a vymeníme.
- Cenovku nechám na Vás. Ale chcem aby ste vyberali so zdravým rozumom

- Monitor -
MB -
CPU -
GPU -
RAM -
Zdroj -
SSD -
HDD -
Skrinka -
Ventilátory, chladiče -