TASK kompletny herny PC s periferiami, tichy, s dobrym zvukovym vystupom, chladeny H2O. Maximalny limit 2,5K €, optimalne okolo 2 - 2,2K.
Samozrejme som poskuroval aj po ostatnych temach a myslim, ze co-to uz mam predostrete. Byvam v DE, takze ak sa da, linky na nemecke obchody (hardwareversand.de, alternate.de, amazon.de alebo co odporucite), ak sa vam nechce hladat, tak TichePC. Vo vodnom chladeni sa moc extra nevyznam, takze radsej nenapisem ziadnu predstavu, tiez neviem ci mam na to spravit samostatnu temu vo vodnom chladeni (nechcel som sa tu ale rozpisovat v milione tem). Farebnu kombinaciu si predstavujem bud klasicky cerveno-ciernu, alebo nieco sedo/kovovo/cierne. Kedze komp bude na vode, tak by bolo fajn mat priehladnu bocnicu (ale to sa da este dorobit). Som OC positiv

Zostava
Case jednoznacneNZXT H440
PSU - EVGA SuperNOVA G2 750
MB Asus MAximus VII Ranger
CPU - i5-4690K
GPU GTX 780 Ti
RAM Kingston HyperX Fury 2 x 4 GB
SSD bud Crucial MX100 512
HDD definitivne nebude
Zvuk Asus Xonar Essence STX napr. ?
Obraz Dell U2414H
Klávesnica tu nieco navrhnite, mal som Sidewinder X4 a bol som s nou maximalne spokojny, makra nejak urgentne nepotrebujem
Myš Roccat Kone + mi padla uplne presne
Podložka mal som pravdepodobne Roccat Siru a moc sa nezdala tak mi odporucte nieco lepsie

Voda ako som uz pisal, nieco navrhnite, k dispozicii mam 2 Rady Black ICE GTX240
kazdemu radcovi vopred DAKUJEM

postupne EDITujem podla priebehu diskusie