17" notebook na stol za rozumnu cenu
17" notebook na stol za rozumnu cenu
Zdravim pani, zasa by som vas chcel poprosit potrebujem zohnat NB s uhloprieckou 17", podmienok ani moc nieje cena do 650 € +/- s DPH. Mohol by mat full HD k tomu vhodny CPU myslim pri danej cene nieje problem i5, i7 co sa GPU tyka staci si myslim integrovana kedze tie v ivy a haswell su docela v poho z vykon.
Zabudol som napisat NB je urceny na internet, hudba, filmy mozno obcas nejake to hranie starsich hier alebo na skusku novych na low detailoch.
Co sa tyka dizajnu nerozhoduje, vaha nerozhoduje ako ani kapacita baterky.
Co som na rychlo pozeral pozdava sa mi tento kusok http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z710- ... 489062.htm dokazem sa u svojho predajcu dostat na cenu tesne pod 700 € bez OS. Je to troska nad limit a zaroven maximum co chcem investovat. Prosim ziadna W8.
Dakujem za rady.
Zabudol som napisat NB je urceny na internet, hudba, filmy mozno obcas nejake to hranie starsich hier alebo na skusku novych na low detailoch.
Co sa tyka dizajnu nerozhoduje, vaha nerozhoduje ako ani kapacita baterky.
Co som na rychlo pozeral pozdava sa mi tento kusok http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z710- ... 489062.htm dokazem sa u svojho predajcu dostat na cenu tesne pod 700 € bez OS. Je to troska nad limit a zaroven maximum co chcem investovat. Prosim ziadna W8.
Dakujem za rady.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: 17" notebook na stol za rozumnu cenu
uvidis sam ze kvalitny 17" s i7 a cenovkou 650e vratane dph JE problem, velky veliky. Ja som hladal tiez... neuspesne.
To co si postol je totalne najnekvalitnejsi najlesklejsi 17.3" displej, ktory nema absolutne nic a nedokaze absolutne nic, iba oslepovat a nasierat svojho majitela v beznom dennom prostredi AJ V INTERIERI v kancelarii. Inak ako v tme sa s nim robit neda, ja taketo notebooky nazyvam "nocnymi strojmi".
Dakujem, ja osobne take neprosim. No ved uvidime ake budu reakcie, co ini poradia.
To co si postol je totalne najnekvalitnejsi najlesklejsi 17.3" displej, ktory nema absolutne nic a nedokaze absolutne nic, iba oslepovat a nasierat svojho majitela v beznom dennom prostredi AJ V INTERIERI v kancelarii. Inak ako v tme sa s nim robit neda, ja taketo notebooky nazyvam "nocnymi strojmi".
Dakujem, ja osobne take neprosim. No ved uvidime ake budu reakcie, co ini poradia.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
To si ma nepotesil, na druhej strane ten Nb presne na to bude urceny vecerne surfovanie, pozeranie filmov.
som odporca lesklých displejov ale keď sa bude používať večer a hlavne na filmy tak určite lesklý displej = lepšie farby.
to Lenovo za 700€ je fajn vybavené. kludne ber
to Lenovo za 700€ je fajn vybavené. kludne ber

MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini
PS5 Slim
PC: in progress
PS5 Slim
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ano, a sestbitovy panel s pozorovacimi uhlami 130 stupnov pri kontraste 10:1 k tomu
sorry fesak, ja mam na filmy plazmu.

sorry fesak, ja mam na filmy plazmu.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
tak sorry MaceKx. kup si plazmu. načo ti je PC. kludne surfuj na telefóne. stačí nie ?
alebo ak si na intráku niekde, kludne si tam dotrep 55" plazmu. potešíš spolubývajúcich aspoň...
nechápem vašu posadnutosť plazmami. áno aj ja mam plazmu, je to fajn TV, kvalitný. ale už vám z toho prepína tak že musíte riešiť pozorovacie uhly na notebooku ? veď si tam pozrie sám film, može s*ať na pozorovacie uhly ... žiadny notebook do 700€ nemá kvalitný panel, takže nech zoberie hocičo s dobrým pomerom cena/výkon.

nechápem vašu posadnutosť plazmami. áno aj ja mam plazmu, je to fajn TV, kvalitný. ale už vám z toho prepína tak že musíte riešiť pozorovacie uhly na notebooku ? veď si tam pozrie sám film, može s*ať na pozorovacie uhly ... žiadny notebook do 700€ nemá kvalitný panel, takže nech zoberie hocičo s dobrým pomerom cena/výkon.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Niečo takéhoto http://www.alza.sk/acer-aspire-e1-772-s ... 488344.htm ?
Za zvyšné €€ kúpiš 250gb SSD a šuflík pre hdd a dvd.
=primárny hdd nahradíš ssd, ten lenivý hdd hodíš miesto dvd a v samostatnom usb boxe budeš mať dvd.
myslím si, že ideálne riešenie.
až na to, že je tam i3 a nie i5
Za zvyšné €€ kúpiš 250gb SSD a šuflík pre hdd a dvd.
=primárny hdd nahradíš ssd, ten lenivý hdd hodíš miesto dvd a v samostatnom usb boxe budeš mať dvd.
myslím si, že ideálne riešenie.
až na to, že je tam i3 a nie i5
Spoiler: ukázať
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
http://www.alza.sk/acer-aspire-v3-772g- ... 488347.htm - mozno este tento, len asi je tam zbytocne vykonna vga
Presne pani Acer vyhral uz je aj objednany konkretne http://www.alza.sk/acer-aspire-v3-772g- ... 488349.htm za zvyhodnenu cenu 600 € + asi doobjednam 120 GB SSD 

- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
ber rovno 250gb, lepší pomer cena/kapacita a aj výkon.
btw, prečo tú v3 ? zbytočne priplácaš za grafiku a rozdiel i3 vs i5 je ten, že i5 má turbo +100mhz čo až toľko nespraví.
btw, prečo tú v3 ? zbytočne priplácaš za grafiku a rozdiel i3 vs i5 je ten, že i5 má turbo +100mhz čo až toľko nespraví.
To je i7
plne 4 jadro na 3,2 GHz buduci uzivatel si na mojej masine cuchol k novym hram a preto treba ist po max. vykone za tu cenu 600 je to pecka samozrejme nebude to na full ale myslim ze sa na tom bude dat docela slusne zahrat. SSD spravime tak ze mojho Samsunga 840 120 GB posunem do NB a ja si kupim 240 GB - 250 GB.
Dakujem za postrehy.

Dakujem za postrehy.
vyjadri sa potom k prevadzkovym vlastnostiam, napr. ci sa pocas hrania neprehrieva
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
No toho jedineho sa obavam ale snad to bude dobre kedze NB bude na stole tak by mal dobre chladit. Uz som reklamoval jeden ACER kvoli teplotam ale bola to soft chyba vobec neregulovalo fan stale isiel na low.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
az na to ze GT750M je tam s DDR3 = smejd 

5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Ano ma pravdu ja som skoncil pri podobnych poziadavkach pri cene 1400€ ale tak pozadoval som aj matny displej vysoky vykon a gamer HW ale nasiel som http://www.msi.com/product/nb/GS70_STEA ... o-overview ale tak to asi nic pre teba.mp3turbo napísal:uvidis sam ze kvalitny 17" s i7 a cenovkou 650e vratane dph JE problem, velky veliky. Ja som hladal tiez... neuspesne.
S istotou si vsak daj bacha na to LCDcko - kvalitny 17 palec moze byt problem vychytat ale tak uz je kupene tak len dufat ze ku spokojnosti