Osobne mi v C3LH k maximalnej spokojnosti chyba (na nenarocne hranie z dlhej chvile) uz len HD 4600 a chladic na SSD

Hm, tak akože hej, navrhnúť svoje vlastné unikátne riešenie musí vyjsť fakt lacnejšie než skúpiť veľkosériovo vyrábané komponenty. Kokos, toto je odrb jak vyšitý!Thus, the price drops dramatically and we can offer finely tuned high performance components at a very reasonable price.
Podstatnou časťou som myslel zákazníkov, ktorí chcú pasívne stroje ..u nás napríklad vyhrávajú pasívne skrinky kde je možné dať minimálne jeden až dva 3,5" ...sm_oOx^ napísal:lenze toto nie su skrinky pre "podstatnu" cast ludi... ;-) ci uz cenovo, levelom montaze alebo ucelom pouzitia.
co mna napriklad vaci na C3LH je, ze nama 3.5". OK, asi by tam za par mesiacov zdochol, ale zatial patrim k ludom, ktori musia mat aspon 1x 3.5" v zostave.
v dome zrejme prejdem na nejaky "centralny" NAS a potom mi bude stacit aj nejaky NUC s SSD na robotu...
sm_oOx^ napísal:co mna napriklad vaci na C3LH je, ze nama 3.5"...
To je to, co nikdy nepochopim. Fanless case s platnovym diskom je IMHO totalny nezmysel, pretoze zabija bezhlucnost. S pouzitim HDD dosiahnem porovnatelneho vysledku i v podstatne lacnejsej obyc. skrinke s pomalobeznym ventilatorom na chladici/outtaku.GABO napísal:u nás napríklad vyhrávajú pasívne skrinky kde je možné dať minimálne jeden až dva 3,5" ...