ahoj bude to mimo toho, o com je toto forum,ale suvisi to s nakupnou poradnou
Minule som si vybavil internet banking pretoze som si chcel objednat veci z SPORTDIRECT.
Dnes som to uz chcel objednat ale po zadani cisla karty,datumu platnosti karty,a CVC cisla mi zacalo nacitavat a vybehlo ze banka zablokovala platbu alebo niako tak.
Moze to byt tym ze karta nieje aktivovana?
Internet banking
Re: Internet banking
No nakupna poradna by sa mala tiez jednat o technicke veci. Rovnako ako v tu v bazare nemas co predavat pracku. (Pokial nema v sebe PC )
Ano, karta musi byt aktivovana, cize platna(!), ak chces z nej objednavat.
Ano, karta musi byt aktivovana, cize platna(!), ak chces z nej objednavat.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja som mal podobny problem asi rok, nesli mi ziadne platby cez internet, maximalne prevod cez IB, vyriesila to vymena karty . Zavolaj / zbehni do banky, tam to asi najlepsie vyriesia. Davaj si bacha na to, aby ti nezauctovali poplatok cca 10 eur za vymenu karty, ja som si to vsimol neskoro...
V internet bankingu sa zadávajú platobné príkazy, Ty si sa pokúšal platiť debetnou kartou, čo s IB nemá nič spoločné. Technicky tú platbu sprosterdkúvava kartová spoločnosť Visa/Mastercard, rovnako ako keď platíš cez terminál v obchode. Ak už máš platobnú kartu aktivovanú, dosť prostriedkov na účte a stále to nejde, skús zavolať do banky, aby Ti preverili, či máš na nej povolené platby cez internet.
je to divne ale v pondelok som to skusil znova a uz to islo.
Mozno to bolo tym ze som menil heslo na Prima bank konte,neviem
Dakujem za rady
Mozno to bolo tym ze som menil heslo na Prima bank konte,neviem
Dakujem za rady
zavolaj do banky a spytaj sa preco ti to neslo, ries to to ze sa to same vyriesilo neznamena ze sa to nestane znova tak sa radsej informuj. Lock