Prepojenie 2 pocitacov v sieti

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
djkobrra
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 22. Sep, 2010, 17:26

Prepojenie 2 pocitacov v sieti

Príspevok od používateľa djkobrra »

Chalani caute.. potrebujem od vas pomoc, hocijaku i obrazovu, alebo ma skuste navigovat co najpresnejsie. :help:
Problem.
Chcel by som si prepojit dva pocitace v dome cez siet a total commander, ale jednoducho neviem ako na to. Do druheho pocitaca ma nechce pustit, na disk, nech skusam co skusam, a z druheho pocitaca sa na prvy pocitac pripojim paradne a mozem si pozerat co je na disku. Viete poradit, presne, ako to vsetko nastavit aby to slo? Aby som sa pripojil a pozeral? Robil to doteraz za mna vsetko bratranec, no, momentalne je nedostupny a ja neviem ako na to....

Na jednom mam Windows 7 a na druhom XP. A z Xp sa neviem pripojit na pocitac zo 7-dmickou.

dakujem vam za ochotu. :good:

obrazkova priloha
macejd
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 06. Jún, 2009, 20:20

Re: Prepojenie 2 pocitacov v sieti

Príspevok od používateľa macejd »

Vo Win7: Ovládací panel\Sieť a Internet\Centrum sietí\Rozšírené nastavenie zdieľania sa pozri aké máš nastavenia. Ak pre začiatok nastavíš Zdieľanie chránené heslom na Vypnúť zdieľanie chránené heslo, mal by si aspoň vidieť nejaký zdieľaný adresár.
djkobrra
Nový používateľ
Nový používateľ

No ja to vidim, aj si nastavim adresare, ale neviem sa ku nemu dostat...Jednoducho sa chce ku nemu pripojit ako ADMINISTRATOR
macejd
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 06. Jún, 2009, 20:20

Príspevok od používateľa macejd »

Tak sa pozri vo vlastnostiach toho adresára, ako máš nastavené povolenia: Zdieľanie\Rozšírené zdieľanie\Povolenia Pozri či pre Everyone máš aspoň čítanie.
djkobrra
Nový používateľ
Nový používateľ

Citanie aj zapis.....
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

zla sekcia

Návrat na "Debata o všetkom"